Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo neka se vrate pare date za Miladina, neka se vrate onih 30 stanova koje je ukrao onaj tip što je ispred SPS-a radio u EPS-u, pa neka se vrati NIS koji je za smešne pare prodat Rusima, pa neka se vrati ona kuća koju su maznuli Sloba i Mira, pa ona što je bezveze data Ružici Đinđić, pa onaj parking što je Todorović lepo uzeo za 1din/m2 pa ću onda da brinem o ovome :D

..Па, наравно,
НЕКА се врате,....и ја сам ЗА!
Ко год је шта "мазнуо"...и шта сад:?:

Ових 390.00 евра ОПРАШТАШ....или те нисам најбоље разумела:?:

.

policija-v.jpg

..."Naime, kako je već najavio ministar policije u nedelju će u Beogradu
biti angažovano oko 4.000 policajaca iz cele Srbije, a nije isključeno ni
delovanje Specijalne antiterorističke jedinice
! Samo angažovanje 4.000
policajaca i korišćenje najmanje 80 autobusa za njihov prevoz na
području grada...

http://www.alo.rs/vesti/19398/Narod_placa_gej_paradu_390000_evra

bolje njih platit neg za njih 400 "tople braće" bolnicu

Ne,mislim da se ljube u javnosti,da na poslu svi znaju da je neko homoseksualac i da nema problema zbog toga,i tako to... Ma nije valjda da ne znas ?

Прво, знају људи у фирмама ко је геј и нико због тога није отпуштен.

Друго, зар стварно ико нормалан верује, да ће им након педербала скочити рејтинг?!

Па тиме само забадају прст у око, ојађеном, осиромашеном, гневном и гладном свету и навлаче на себе мржњу. Тотално је то све контрапродуктивно.

..Па, наравно,
НЕКА се врате,....и ја сам ЗА!
Ко год је шта "мазнуо"...и шта сад:?:

Ових 390.00 евра ОПРАШТАШ....или те нисам најбоље разумела:?:

.

Ne, samo očekujem da idemo redom. Ovo je glupost i bacanje para ali nisu oni oteli nego su im dali. Prvo neka vrate oni što su ukrali pa ćemo posle da se bavimo pogrešnim budžetiranjem - ni prvi ni zadnji put da se bacaju pare na nešto nepotrebno ;)

Evo razmislio sam...
To sto ti mislis da nema pedera u srpskim kamenjarima,to je mozda tako u tvom svetu crtanog filma,to nema veze sa stvarnosti... a da jako je bitno ko finansira udruzenja koja stite prava ljudi koji nemaju jednaka prava...To je sustina,bravo majstore...Pa cak i da to jeste sustina,valjda je pozitivna stvar za te sto ih finansiraju... A vidis medicina se razvija,ranije nisu imali pojma sta je to antibiotik,pa su umirali od najbezazlenije infekcije,sta je trebalo doktori da urade-da kazu-ne necemo da koristimo antibiotik jer doktori u srednjem veku nisu koristili tu novotariju...Tako je ,treba da se stoji u mestu,a ne da se ljudsko drustvo razvija,Zemlja je ploca,Bog je stvorio coveka,i tako te baljezgarije...

pa reci mi koliko znas ljudi koji ce doci sa sela u nedelju da paradiraju!?!?!? Ovde nije rec o leku vec o bolesti ako je nesto jednom bilo bolest uvek ce biti.. Onda bi mogla da se legalizuje i droga i da narkomani paradiraju ili jos gore da se uvede kao seksualna orjentacija pedofilija i to je orjentacija zar ne!?!?

ЗАШТО уопште мора да се одржава нешто које ће имати БИЛО какве
последице:?:
КО то жели и чијем је баш сада то интересу да се овакво нешто деси:?:

...и ово поређење је боли глава,
КАДА један пас заскаче другог...... са једном перверзном групом,
не малом,...све преко 100 људи није мала група,...
који ће се онако полуобучени полунаказно нашминкани шетати испред
мога носа...:zcepanje:

.

Pa mora da se odrzava,jer ljudi treba da imaju ista prava kao svi ostali,da se ljudi u istoriji nisu borili za ista prava,ti bi se sada zvala Dzenana... To sto ce biti prebijeni ne govori nista o njima,vec o tim bitangama i sljamovima iz Obraza i 1389 koji ce da ih biju...

A ti zapusi nos,i okreni ga na drugu stranu... Vidis,meni je perverzno to sto je tebi to okupljanje perverzno,pa necu sada da dodjem da te bijem zbog toga....

endonuclease
Nego, ne razumem kako se niste us*ali od straha gledajući koliku moć i snagu stiču takve destruktivne grupe u zemlji u kojoj živite. Niste učili istoriju pa ne znate šta se događa nakon što takve grupe završe posao sa homoseksualcima (pa obično i Jevrejima, ili ciganima, ili koja im mala grupa već padne šaka)? Ne sećate se ko bude sledeća meta nakon toga? Ili mislite da će ovaj put biti drugačije nego što je uvek ranije u istoriji bilo?
Када кажеш "...такве деструктивне групе", онда вероватно мислиш на Хероје 5. Октобра, зар не?!

Поента читаве приче је у томе да нико хомосексуалцима не брани да испољавају и упражњавају сексуалност на свој начин, под условом да своју сексуалност агресивно не пропагирају и не намећу онима који који су другачијег сексуалног опредељења.

Можда би најјаснији био уколико би српске хомосексуалце упоредио са Јеховиним сведоцима - које људи не избегавају због њиховог учења, већ због њихове агресивности.

.

Poslednja izmena:
Ne videh da je iko od ovdašnjih "zabrinutih građana" odgovorio na ovo pitanje, pa želim da ga ponovim:

* * *

Razumem da vam ne smeta što huligani tuku homoseksualce. Šta vas briga za to?

Nego, ne razumem kako se niste us*ali od straha gledajući koliku moć i snagu stiču takve destruktivne grupe u zemlji u kojoj živite. Niste učili istoriju pa ne znate šta se događa nakon što takve grupe završe posao sa homoseksualcima (pa obično i Jevrejima, ili ciganima, ili koja im mala grupa već padne šaka)? Ne sećate se ko bude sledeća meta nakon toga? Ili mislite da će ovaj put biti drugačije nego što je uvek ranije u istoriji bilo?
Očigledno ne pratiš šta se piše po forumu.Evo,pročitaj kakva su mišljenja,šta treba raditi sa ostalim kriminalnim grupacijama koje ometaju normalan život.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11123190&postcount=1

Кад је Србија први пут истакла кандидатуру за улазак у ЕУ, европски моћници су се згрозили и наредили нашим демократама :roll: да морају да испуне многе услове што се тиче људских права а, први, наважнији, је да донесу закон о дискриминацији и да убеде свет да смо културни и цивилизовани ( а не балкански дивљаци), тако што ће поштовати сваку врсту различитости, прихватити је и штитити је!
Геј парада је била услов да се добије и шенген виза, а колико знам, ако парада као манифестација успе, моћници ће заборавити и на Младића, ММФ ће зажмурити да једно око и дати другу траншу кредита, и ето нас до 2012. у Европи!
Нема више приче! :roll:
Геј парада ће се одржати по сваки цену, јер нашим политичарима '' гори под ногама'' да ураде задате задатке, а народ ко шиша... али, ближи се пролеће и нови избори... :evil:
Стрпљен - спасен! Нека време покаже како ћемо даље, али сачувајмо главе... и ноге, руке! :(
:bye:

Кад је Србија први пут истакла кандидатуру за улазак у ЕУ, европски моћници су се згрозили и наредили нашим демократама :roll: да морају да испуне многе услове што се тиче људских права а, први, наважнији, је да донесу закон о дискриминацији и да убеде свет да смо културни и цивилизовани ( а не балкански дивљаци), тако што ће поштовати сваку врсту различитости, прихватити је и штитити је!
Геј парада је била услов да се добије и шенген виза, а колико знам, ако парада као манифестација успе, моћници ће заборавити и на Младића, ММФ ће зажмурити да једно око и дати другу траншу кредита, и ето нас до 2012. у Европи!
Геј парада ће се одржати по сваки цену, јер нашим политичарима '' гори под ногама'' да ураде задате задатке, а народ ко шиша... али, ближи се пролеће и нови избори... :evil:
Стрпљен - спасен! Нека време покаже како ћемо даље, али сачувајмо главе... и ноге, руке! :(
Aha... Kako da ne...

taditj lazhe! :) i on to dobro zna!

btw.. Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

mozhda nisam shirokog shvatanja, al kako ja sjutra da objasnim svom detetu shto se chike ljube na ulici..

po meni homoseksualizam je bolest koju treba lechiti..

ne podrzhavam nasilje.

Aha... Kako da ne...

Молим те, објасни ми свој коментар?!
Шта ти значи: Аха... Како да не?:roll:
Ја овде не причам напамет... једино ако нас ЕУ превари, па будемо примљени тек 2016?
Волела бих да сви барем мало укључимо мозак, и погледамо шта се крије иза Параде поноса која је само окидач за многе горе ствари које нам се спремају! :think:

Izgleda da si u pravu.
Gay lobi hoće da se desi veliko sr*anje, kako bi mogao da se pozove na to i zatraži pomoć (bilo kakvu, finansijsku) od inostranih lobija. Žestoka manipulacija nad samom gay populacijom...
Јесте, али је исто тако жестока манипулација и "навијачким", квазипатриотским лобијем.
Кад ће најзад постати јасно да они у исту тикву дувају? :roll:

Obavezno ce zaboraviti na Mladica i primiti nas u EU zbog gejeva. Sta je sledece da im okrenemo dupe da nas sve onode pa da nas prime u EU? Hvala lepo ja svoje dupe ni obraz ne dam ni za kakvu cenu. Ako je uslov da se udje u EU taj da ulicama Srbije setaju muskarci koji se drze za ruke i ljube na javnim mestima e pa *erem ti se ja na takvu zemlju a i na EU. Jos malo pa ce i pedofilicari paradirati ulicama i traziti jednakost sa ostalima.

sramota i od boga i od naroda šta se sve dopušta danas u 21 veku i šta su to demokratsko evropske vrednosti ......fuj .......nakaze

Писана је за Двадесети, али, важи још више за 21.

МИ, КРАЈЕМ ДВАДЕСЕТОГ ВЕКА

Убијмо овај век
док је још време.
Не смемо допустити
да умре природном смрћу.
Убијмо га
и уклонимо брижљиво трагове
као сваки хладнокрвни убица.
Не показујмо слабости
злочинца из страсти
или неодлучног уплашеног
у самоодбрани.
Кад смо већ крвљу
овог века
лице умили,
учинимо нека изгледа
да смо то направили
с предумишљајем.
(М. С. - Н. К.)

Искрено ме фрустрира ова тема. Па одлучих ћирилицом да подвучем своја убеђења:

1. питање сексуалне оријентације није питање избора.
2. хомосексуалност НИЈЕ БОЛЕСТ и НЕ ЛЕЧИ СЕ.
3. никакво оргијање није на дневном реду нити у недељу, нити било којом приликом после тога

4. питање ове параде је директно повезано са питањем индивидуалне слободе, како моје личне, тако и ваших - ја нећу да живим у земљи где неко даје себи за право да ме претуче или било како малтретира само зато што се облачим шарено или једнобојно, носим равне а не ципеле на штиклу, или можда озбиљније - што сам слепа или оштећеног слуха или усвојена. Не разумем како није кристално јасно да ова парада није сексуално оргијање него протест који управо хоће да разбије окове искључивости и лудила ка ком, неминовно, идемо.

Још једна врло битна ствар, за вас, нормалне људе, са нормалним свакодневним пословима, који су извукли дебљи крај у овој или било којој претходној транзицији није се борио ни Амфилохије ни Иринеј, већ управо људи које хоћете да каменујете. За радничку класу, наведимо пример радника из Раче или Шинвоза, сасвим сам сигурна да се ви лично борили нисте. Нити вас је занимало. А можете и да питате ко јесте. У земљи где су многима права ускраћена на овај или онај начин најгласније и најбоље се боре управо људи којима ускраћујете њихова права. Срећно вам било за неких 10 година, кад поубијате све нас НЕНАСИЛНЕ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back