George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

A evo i novog lika POZDRAV BRATE vidim po avataru da si ugalavno po intersovanjima slican kao i ostali na ovoma forumu, a i po odgovoru na pitanje teme.I ne trazi tu previse logike nego cekaj sledece delove ko i ostali a dotle mozemo da pricamo i o necemu drugom. Naprimer moje vecito pitanje nadam se da nisam mnogo dosadan. Jel bre jel te interesuje ratovanje koje je bogato opisano u ovom delu, ako te zanima javimi se na temi ,, onaj koji dolazi sa zorom,, i jos bi te pitao za omiljeni slogan plemicke kuce u ovom serijalu.Aj zdravo .

A evo i novog lika POZDRAV BRATE vidim po avataru da si ugalavno po intersovanjima slican kao i ostali na ovoma forumu, a i po odgovoru na pitanje teme.I ne trazi tu previse logike nego cekaj sledece delove ko i ostali a dotle mozemo da pricamo i o necemu drugom. Naprimer moje vecito pitanje nadam se da nisam mnogo dosadan. Jel bre jel te interesuje ratovanje koje je bogato opisano u ovom delu, ako te zanima javimi se na temi ,, onaj koji dolazi sa zorom,, i jos bi te pitao za omiljeni slogan plemicke kuce u ovom serijalu.Aj zdravo .

he...za ovo ratovanje si izgleda zakasnio par vekova:-D...a omiljeni slogan..paaa ,zima dolazi, novembar je:lol:

Za vitestvo i ono sto ono nosi nikad nije kasno ali sam se valjda i ja u prethodnoj poruci pogresno izrazio,a da zima dolazi dolazi tu nema sta, ali valjda sa njom i neki novi rat, a ne samo gozba za vrane i jos spletki kad ce opet da se okusaju vojske pa ko pretekne, pretekne.E dobro je i ono ,,visoko kao cast,, sta mislis?

my vision of Nymeria (znam da je dire-wolf al' jbg)

griffon_small.jpg

Back