SuzanKalvin
Aktivan član
- Poruka
- 1.457
Lele, a ja ti otkrila sta ce da se desi. Ti si prvi koji nije procitao sve knjige iz serijala na ovom podforumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidis, ja nisam mislila na Brijeninu 'lepotu' vec njenu neuobicajenu naviku da nosa oklop i vitla macem, odseca glave i tako dalje (zivopisno). U toj viziji mislim da se Vragana nije pronasla.
Lele, a ja ti otkrila sta ce da se desi. Ti si prvi koji nije procitao sve knjige iz serijala na ovom podforumu.
pa - fizicki izgled i nije narocito bitan, bar u slucaju Tiriona - tako da Miki, wise choice - Tiorion jeste faca
Ниси, Буфла је то урадио раније -_- Змајеви га појели xD ПЛИВ је очито јако популаран, ретко када га има у библиотециАли и политика набављања је мало чудна - имају 10-так Гозби за Вране, први део, а тек 3 Игре престола. :/
У Тирионовм случају, дефинитивно није битно xD Мада добар је и онај дивљак што стално неком хоће да одсече мушкост и баци је козама![]()
![]()
Vec sam jednom postavio ovo pitanje ali izgleda da ga niste primetil.Dakle pitao bih da li se ovde neko interesuje za ratovanje tipa srednjevekovnog koje se podosta opisuje u delima EF?Ja sam licno veoma zainteresovan za sve vestine ovakve borbe t.j za macevanje,strelicarstvo i ostalo pa ako ima jos nekog slobodno nek mi odgovori na temi ,,onaj koji dolazi sa zorom,,.Mislim da ne bi remetio ovu temu valjda shvatate.AJ ZDRAVO SAD,PA ODGOVORITE AKO SE PRONALAZITE U NAVEDNOM!!!
btw miki
iscupacu ti jezik pa ces da bidnes ko kejtlin
samo jos nisam siguran da li je to poboljsanje
onda mislis na onog njegovog stalnog placenika?
e, sve sam pozabila...kad izadje zadnji dio morat cu prije citanja da obnavljam gradivo