George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Lele, a ja ti otkrila sta ce da se desi. Ti si prvi koji nije procitao sve knjige iz serijala na ovom podforumu.

Ниси, Буфла је то урадио раније -_- Змајеви га појели xD ПЛИВ је очито јако популаран, ретко када га има у библиотеци :( Али и политика набављања је мало чудна - имају 10-так Гозби за Вране, први део, а тек 3 Игре престола. :/

pa - fizicki izgled i nije narocito bitan, bar u slucaju Tiriona - tako da Miki, wise choice - Tiorion jeste faca

У Тирионовм случају, дефинитивно није битно xD Мада добар је и онај дивљак што стално неком хоће да одсече мушкост и баци је козама :lol: :lol:

Ниси, Буфла је то урадио раније -_- Змајеви га појели xD ПЛИВ је очито јако популаран, ретко када га има у библиотеци :( Али и политика набављања је мало чудна - имају 10-так Гозби за Вране, први део, а тек 3 Игре престола. :/

У Тирионовм случају, дефинитивно није битно xD Мада добар је и онај дивљак што стално неком хоће да одсече мушкост и баци је козама :lol: :lol:

E slatko si me nasmejao "zmajevi ga pojeli"! To ce sad da mi bude kletva broj jedan.
Ja knjige uglavnom kupujem, nemam naviku da idem u biblioteku.

Опрезно са жељама и клетвама... xD Ја немам навику да купујем, обично оде све на друге ствари :lol: Али зато, свака 2-3 месеца у библиотеку па 7-8 књига узмем xD

Врагана

Они дивљаци што их је Тирион унајмио када су га заробили, обећао и мје она уклети замак :lol:

Збунила си и мене сада :lol:

У време када је Тирион био ухапшен, и када је био послат... у Ливачку стену.... ваљда, налетео је на групу дивљака, разбојника, и убедио их да раде за њега. Е онда су они чували оно место где се састајао са евнухом...

Vec sam jednom postavio ovo pitanje ali izgleda da ga niste primetil.Dakle pitao bih da li se ovde neko interesuje za ratovanje tipa srednjevekovnog koje se podosta opisuje u delima EF?Ja sam licno veoma zainteresovan za sve vestine ovakve borbe t.j za macevanje,strelicarstvo i ostalo pa ako ima jos nekog slobodno nek mi odgovori na temi ,,onaj koji dolazi sa zorom,,.Mislim da ne bi remetio ovu temu valjda shvatate.AJ ZDRAVO SAD,PA ODGOVORITE AKO SE PRONALAZITE U NAVEDNOM!!!

clan jedne takve grupe
samo sto izbegavao da koristimo prave maceve
jos ne zelimo daubijemo nekoga :lol:

btw miki
iscupacu ti jezik pa ces da bidnes ko kejtlin
samo jos nisam siguran da li je to poboljsanje

НемампојмаочемупричашнејошједанспоилерНемампојмаочемупричашнејошједанспоилеп
НемампојмаочемупричашнејошједанспоилерНемампојмаочемупричашнејошједанспоилер
НемампојмаочемупричашнејошједанспоилерНемампојмаочемупричашнејошједанспоилер

:mrgreen:

onda mislis na onog njegovog stalnog placenika?
e, sve sam pozabila...kad izadje zadnji dio morat cu prije citanja da obnavljam gradivo

Не, него на... брђане, ваљда их тако звоу :lol:

Back