George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Toliko različitih pričaa kako je Crnjak dobio ime :) ima i ona da je tu bila neka poljana, pa palili tu sve i svašta, pre nego što je bilo zidano sve, pa zbog gareža nastalo ime :)

- - - - - - - - - -

Postaviću link ovde kad bude objavljeno, ako to sme, a ako ne sme, poslaću ti u poruci. :)

Био бих веома захвалан. Повећаће се број аргумената у корист књиге. А то не може да ми шкоди :cool:

Toliko različitih pričaa kako je Crnjak dobio ime :) ima i ona da je tu bila neka poljana, pa palili tu sve i svašta, pre nego što je bilo zidano sve, pa zbog gareža nastalo ime :)

- - - - - - - - - -

Postaviću link ovde kad bude objavljeno, ako to sme, a ako ne sme, poslaću ti u poruci. :)

lepa nekad beše karaburma , sve dok je se ne dočepaše privatni preduzetnici

Хахахахахахаа значи реално :hahaha::rotf:

1511382_631792923550293_1214219290_n.jpg

Па озбиљно :p
Који год ми лик западне за око ,за ког и само помислим да би могао да буде занимљив,он га убије у следећој књизи.Сад очекујем да убије Тириона и Денерис и друге.А за Неда Старка да не причам!!!Па није га пустио ни да преживи једну књигу. :D
Мада,не би било толико занимљиво да су сви живи,а увек може и да их оживи,сети се Кејтлин :) :D

Па озбиљно :p
Који год ми лик западне за око ,за ког и само помислим да би могао да буде занимљив,он га убије у следећој књизи.Сад очекујем да убије Тириона и Денерис и друге.А за Неда Старка да не причам!!!Па није га пустио ни да преживи једну књигу. :D
Мада,не би било толико занимљиво да су сви живи,а увек може и да их оживи,сети се Кејтлин :) :D

:lol:
veruj mi ne zelim da mislim o teme... sto vise mislim vise se nerviram... kad se samo setim da sledeca knjiga nece bar jos godinu dana :(
Ali bar sam pocela da gledam seriju, prosle ned odgledala prvu epizodu, pa da se podsetim :D

Ја сам одгледао све епизоде, неколико пута. И јесте феноменална. А кажу да је боља од књиге, они који не воле да читају и који је нису ни прочитали. Има доста разлика између серије и књига . . . Ја опет читам :whistling:

Citam Martina sa uzivanjem i mislim da je retko dobra knjga u kategoriji epske fantatike.I pustimo ga da glavnim junacima odredi sudbinu njhov tvorac.Do sad je to vrhunski radio pa se na bih mesala.Tiron Lanister je divan, kompleksan i jedinstven...

Хмм није баш ретко добра, пошто има јако добрих књига. Али јесте ретка у смислу тога на који начин је све представљено.

Ne treba se opterecivati razlikama izmedju knjige i serije. Podjednako uzivam u obe. Jedino me nervira kada ekranizacija bas puno odstupi od knjige kao sto je recimo bio slucaj sa knjigom Eragon. Otprilike su ostala ista samo imena likova.

film eragon je nesto sto bi trebalo da bude zabranjeno i za pominjati. nije da se knjige nesto isticu ali je film toliki krs i sama radja u filmu je toliko besmislena da ne znam kako su je uopste skapirali oni koji nisu citali knjige ;)

ps: dobra stvar sa knjigama eragon je sto su taman toliko debele da njima postavim monitor na odgovarajucu visinu ;)

Back