Бранчез
Ističe se
- Poruka
- 2.755
У томе је и чар, зар не? Повероваће кад ти плавооки покуцају и на њихова врата. Е а онда ће да буде фрка и паника. Мораће некако да се уједине. Или можда не? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад тако кажеш, и мене исто само на шта? Толико филмова и књига има на ту или сличну тему...Мене та прича подсећа на нешто . . . боримо се међу собом и не видимо непријатеља који надире пуном снагом . . .
Кад тако кажеш, и мене исто само на шта? Толико филмова и књига има на ту или сличну тему...
Умрла сам од смеха 
))) hvala.....Ja sam nov na ovom forumu, ali sam postao ogroman fan ovog serijala, moram priznati tek kada sam pogledao seriju ( prvi serijal) za mesec dana sam procitao ostale knjige, i upravo sad sm zavrsio sa plesom, i bio bih zahvalan ako neko zna kada se moze ocekivati 6-ta knjiga))) hvala.....
Што нас више то боље, хехехе. И серија и књига су одличне. А што се тиче кад ће изаћи пах ја тренутно нисам за компом па не могу да погледам али мислим и да се још не зна. Изаћи ће кад је овај напише и кад помисли да читаоци не могу да ишчекају више односно кад буде најпрофитабилнији тренутак. Сигурно неће избацити упоредо са неком другом познатом књигом . . .
Mada mislim,da uporedo izadje jos i pedeset poznatih i iscekivanih autora da bi njegova knjiga bila numero uno na listi kupovine ,ne bi ga ostetilo sigurno 
Da je meni na umu sto vise novca onda bih natempirao sledecu knjigu kada se zavrsi sezona TV serije uradjena po do sada napisanim knjigama. Znaci jos barem 2 a verovatno i 3 sezone pre nego sto izadje sledeca knjiga. Ovo kazem zato sto je 4. knjiga bila toliko velika da je izdata u 2 dela. A naredne sezone koliko god da ih bude bice mesavina 4 i 5 knjige zato sto se radnja u tim knjigama hronoloski desava u isto vreme.

šalim se. Omiljeni likovi: Arya, Tyrion, Jon, Selmy, Samwel Tarly, Brandon i Hodor (Hodor!
). Neke teorije sam provalio sam a druge sam pročitao na netu. R+L=J je sasvim jasna teorija i vjerujem da će je Martin u knjizi predstaviti na poseban način, provalio sam je vjerovali ili ne u prvoj knjizi kad Eddard sanja tri viteza kraljeve straže i čuje Lyanna-u i vidi je u krvavom krevetu. Oprostite što koristim engleske nazive likova, ali sam na taj jezik čitao pa ne bih da ih nazivam na naš jer ne znam kako su prevedeni.
). 
Ако се настави тренд пада квалитета писања, можда чак и не прочитам све до краја. 5-и део је криминалан.
Ne znam od koga bi mogli saznati da je Dzon Targarijen.
Jedini koji zna ko je Dzonova majka je Ned Stark,a on je mrtav.
Cini mi se da je Ned u prvom delu obecao Dzonu da ce pricati o njegovoj majci kad se ponovo sretnu,a to se nije desilo.
Takodje kad se rastajao sa Bendzanom,trebali su pricati o necem vaznom,samo ne mogu da se setim o cenu.
Мислим на коришћење списатељских помагала и протеза уместо креативног осмишљавања. Више личи на шпанску серију него на први део књиге.Misliš na cijelu 5-tu knjigu? Ili određene likove
Ако се настави тренд пада квалитета писања, можда чак и не прочитам све до краја. 5-и део је криминалан.
Stvar ukusa. Poslednji deo jeste znatno izgubio u dinamici u odnosu na prethodne ali i dalje jedva čekam sledeću knjigu.
Чар је у брању пара...Чар је у чекању.
Мартин је рекао продуцентима серије како ће се завршити у случају да он отегне папке пре времена =)
Winds of Winter će izaći za 2-3 godine tek. U junu je rekao da je napisao četvrtinu, te da je planirao da će je brže završiti ali je bio zauzet oko izrade karti za Westeros i Essos i oko pisanja detaljne istorije ovih kontinenata. Sada više nema čekanja, TV serijal ga sustiže i nema vremena za gubljenje.. Osim toga objavio je još nekoliko likova i radnji iz 6 knjige... Neću više o tome![]()