George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Ja se iskreno nadam da HBO nece zeznuti stvar oko serije posto oni imaju obicaj da pojedine serije prekinu zbog neobjasnjivih razloga. :/ Stvar koja me mnogo vise zanima od same serije je Ples sa zmajevima,koji cekam vec 5 godina.

He is the prince that was promised, and his is the song of ice and fire

Posto sam nov na forumu razgledao sam stranice teme ali nisam video da je neko napisao ovo,posto sam video jedan daleko mator post o tome kako Jon definitivno nije Azor-Ahai.Mislim da ovaj citat dokazuje da verovatno jeste.

Znaci toliko pizdim i toliko alternativnih scenarija vrtim u glavi,a nikako da docekam da ovaj covek napise knjigu.To je najgora stvar kod fransize koja nije dovrsena,zavrsis napisane knjige brzo i posle se nacekas do nastavka.

Sta mislite,da li ce Maloprstic umreti?Ako mislite da hoce,onda kako? Interesuje me posto imam neku teoriju o tome. :D

Sta mislite,da li ce Maloprstic umreti?Ako mislite da hoce,onda kako? Interesuje me posto imam neku teoriju o tome. :D[/QUOTE]

:D
Pre svega dobrodoslica za tebe, vidim da si nov clan. :)

Oduvek sam smatrao da ce Maloprstica ubiti Sansa ili verovatnije Kejtlin Stark.:)
To mi je delovalo logicno, a i kao da serijal, tj pisac, tj Debela stoka naginje ka tome. :D
Toliko je Maloprstic opsednut sa Kejtlin, a preko nje i Sansom da ce ga upravo one ili bolje receno ta opsednutost ubiti. Zamisljam scenu u kojoj se Maloprstic (vec ce biti osmisljeno kako ce se sresti) susrece sa Kejtlin.Ona ce na neku foru stajati u mraku sa platom i kapuljacom preko glave, tako da on nece primetiti da je polumrtva. Prici ce joj sav opsednut veruuci da je ziva i onda ce se Kejtlin otkriti, uplasi ti ga na smrt i ubiti. :D

Najgore od svega, i kad knjiga (zamisli|) izadje, to je samo uporedni nastavak sa gozbom. Uopshte necemo znati shta se deshava tamo gde se gozba zavrshila.
I na to treba dodati josh jedno 5 godina. Pa josh 5 za finalnu.
Valjda chovek pozivi tol'ko.

njega da zamrznu dok mu ne dodje inspiracija,a ako ne,onda ce diktirati i on na samrti svoje ideje,pa cemo mi od unuka da se raspitamo kako se zavrsilo.

bem ih

Back