George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

nnnnnneeeeeeeeee...:dash::dash::dash:
Aj seti se molim te. Gledao sam na Yutubu kako martin cita odlomak, ali samo
klip traje minut i po...
Evo sad sam dosao sa sajma, bio sam na Laguninom standu, ima dosta knjiga.
A neki lik koji prodaje to, koji je takodje fan, kaze da tek sledece godine izlazi
"Ples sa zmajevima". Za cetiri meseca odprilike....

Pa, u principu, znali bi svi, kad bi samo jedan jedini covek znao. A taj covek je G.R.R. Martin. A posto on ne zna kad ce zavrsiti knjigu, ne moze da zna ni kad ce izaci knjiga, stoga ni mi ne znamo kad ce izaci. Naci ces mnoga nagadjanja, ali posto je vecina predvidjenih datuma vec prosla, shvatices da su to ipak samo nagadjanja. Kao predvidjanje smaka sveta.
Zapravo to mi dade ideju. Mislim da cu da procitam Nostradamusa, Kremansko prorocanstvo, drevna prorocanstva Maja i sl. Mozda tamo nadjem neki nagovestaj o datumu izlazka plesa.:ok:
I'll keep you informed.:mrgreen:

Knjiga ce naj izaci do Nove god...
Znaci kod nas tek 2011. Al ja citam knjigu na Engleskom cim izadje.
Sto se tice tih prorocanstava, srecno ti bilo:)
Ja cetiri puta bio kod vracare, a otkad sam shvatio da od gledanja u pasulj nema nista,
poceo sam da proucavam astrologiju, mislim da je odgovor kad ce izaci knjiga zapisan u zvezdama...:)

Ja sam procitala do sada Igru prestola,Sudar kraljeva,Oluja maceva(2),Gozba za vrane(2) a neznam dali je izasla Ples sa zmajevima,pa ako neko zna neka mi javi gde bih mogla da je kupim.Inace navijam za Starkove i Deneris i njene zmajeve,po svemu sudeci na kraju ke i ona biti kraljica koja ce zavladati svim zemljama jer je tako bilo u vreme njenih predaka Targarjena.

Ja sam procitala do sada Igru prestola,Sudar kraljeva,Oluja maceva(2),Gozba za vrane(2) a neznam dali je izasla Ples sa zmajevima,pa ako neko zna neka mi javi gde bih mogla da je kupim.Inace navijam za Starkove i Deneris i njene zmajeve,po svemu sudeci na kraju ke i ona biti kraljica koja ce zavladati svim zemljama jer je tako bilo u vreme njenih predaka Targarjena.

ma jok. ona ce da se smuva sa dzonom, posto se ovi targarjeni medjusobno brzo namirisu. onda ce da se uzmu i vladace srecno do kraja zivota ko sto je trebalo da urade regar i lijena ali im se nije dalo . dakle samo opusteno:cool:

Pozdrav zainteresovao sam se za ovu knjgu , procitao sam malo vase opise i dopada mi se.
Zanima me jel se moze naci u elektronskoj formi na srpskom jeziku .Skinuo bih sve sto imate.

E, ja sam nasao prva dva dela na engleskom. i to je nesto. ima tu u nekom od prethodnih postova napisano i na koju foru mozes da nadjes.pogledaj prvi post na 36-oj strani.
jedino sto ne verujem da ima na srpskom u elektronskoj verziji.

Back