sledeca osoba koja podigne temu, a ne zato da kaze da je za koji dan novi dio pusten u prodaju, ostace bez glave 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sledeca osoba koja podigne temu, a ne zato da kaze da je za koji dan novi dio pusten u prodaju, ostace bez glave![]()
PPP
Martin nista ne javlja na blogu tako da mozemo da se nadamo da privodi posao kraju i da ce nas do Nove godine obradovati recima "Its done!" odnosno "Gotovo je!" 
A mozda se propio i batalio knjigu, zivot fanove i sve......
Kazu zli jezici propio se kad je shvatio da je previse zakomplikovao pricu i sad ne zna kako da je zavrsi.
( Da smo ispusili, da prevedem na naski
) i da ce njega naravno tada boleti dupe za Ples jer ce biti dva metra pod zemljom.
Tako da mu drzite fige da nam dozivi 80 i neku jer ce mu dotle ocigledno trebati da zavrsi Ples. A kad ga zavrsi onda nek zivi bar jos 20 i uziva kao izuzetno popularni i USPESNI PREZIVELI pisac epske fantastike. 

Tako je blizu kraja ove knjige. 
Posustao ili ne - ja cu da pozaboravljam sve likove dok izadje sledeci deo. Moracu da citam sve ponovo.
Deni je ok mogao bih reci da navijam za nju. Ali moj omiljeni lik je Arya - jedva cekam da poraste pa da ih sve porazbaca.![]()
Najgotivniji lik u celoj knjizi. 

meni nije.... tacno od onog reda gdje je otjerala nimeriju, pa nadalje![]()
Ubijace sa strascu i samo one koji to zasluze. 
Sastace se ona ponovo sa Nimerijom, mislim da ce je ta vucica, koliko go to cudno zvucalo, spasti da ne postane Covek bez lica odnosno bez emocija ubica.Ubijace sa strascu i samo one koji to zasluze.
![]()
Isto mislimo..njih dve su povezane..meni je Arja omiljena...![]()

Sastace se ona ponovo sa Nimerijom, mislim da ce je ta vucica, koliko go to cudno zvucalo, spasti da ne postane Covek bez lica odnosno bez emocija ubica.Ubijace sa strascu i samo one koji to zasluze.
![]()

![]()
da je pas, da je pas,
pa da razumijem to vracanje gazdi i mir mir niko nije kriv... nista se nije desilo...
ali ovo bi bilo degradiranje
Kad sanja da je vucica na celu velikog copora u recnim zemljama, jer si zaboravila na to? 
ne nisam zaboravila ... niti si razumio sto sam rekla... nevermind...
Sta? Jezovuci nisu ljubimci pre kao josh jedan clan porodice Starkova.

aaa samo letimicno pogledah temu i shvatih da moram da postanem fan PLiV![]()
mada ...ipak sam ja stari WoT fan![]()
Gathering Storm odnosno 12 deo WOT-a izlazi 27 oktobra.
To ja za manje od mesec i po dana.

da je pas,
pa da razumijem to vracanje gazdi i mir mir niko nije kriv... nista se nije desilo...
ali ovo bi bilo degradiranje