sledeca osoba koja podigne temu, a ne zato da kaze da je za koji dan novi dio pusten u prodaju, ostace bez glave 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sledeca osoba koja podigne temu, a ne zato da kaze da je za koji dan novi dio pusten u prodaju, ostace bez glave![]()
A mozda se propio i batalio knjigu, zivot fanove i sve......
Posustao ili ne - ja cu da pozaboravljam sve likove dok izadje sledeci deo. Moracu da citam sve ponovo.
Deni je ok mogao bih reci da navijam za nju. Ali moj omiljeni lik je Arya - jedva cekam da poraste pa da ih sve porazbaca.![]()
meni nije.... tacno od onog reda gdje je otjerala nimeriju, pa nadalje![]()
Sastace se ona ponovo sa Nimerijom, mislim da ce je ta vucica, koliko go to cudno zvucalo, spasti da ne postane Covek bez lica odnosno bez emocija ubica.Ubijace sa strascu i samo one koji to zasluze.
![]()
Isto mislimo..njih dve su povezane..meni je Arja omiljena...![]()
Sastace se ona ponovo sa Nimerijom, mislim da ce je ta vucica, koliko go to cudno zvucalo, spasti da ne postane Covek bez lica odnosno bez emocija ubica.Ubijace sa strascu i samo one koji to zasluze.
![]()
![]()
da je pas,
pa da razumijem to vracanje gazdi i mir mir niko nije kriv... nista se nije desilo...
ali ovo bi bilo degradiranje
ne nisam zaboravila ... niti si razumio sto sam rekla... nevermind...
aaa samo letimicno pogledah temu i shvatih da moram da postanem fan PLiV![]()
mada ...ipak sam ja stari WoT fan![]()
da je pas,
pa da razumijem to vracanje gazdi i mir mir niko nije kriv... nista se nije desilo...
ali ovo bi bilo degradiranje