George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Au uspava se tema da znate da sam se naljutio cim malo batalim krstu propadne ovako dobra tema i krivim vas za to ali dobro sada nam treba nesto zanimljivo za raspravu molim da to ne budu slike osim ako osnivac teme nema nesto protiv.A ja bas i nemam neku inspiraciju trenutno pa zato mozete naprimer jednostavno samo da kazete ko vam je najperverzniji lik u delu .Samo gledajte da bude nesto duhovito da ne bismo stigli opet u ovu situaciju.

nesto te ujelo, moron-e?

"Well, the book's not done. And we've had home renovations. And the book's not done. And there's been work on other projects, on comics and The World of Ice & Fire and the games and the new Wild Cards book, Inside Straight. And there was football, and cons to attend, and a signing tour, and the holidays, and did I mention those home renovations?"

ponekad zamisljam da kidnapujem tog lika, zakljucam ga u nekoj celiji i uz pet obroka dnevno prisilim da vise zavrsi taj novi dio. :lol:
Kako odrzavate svoje sjecanje svjezim dok cekate ?
Evo, ja vec brkam likove, priznajem *ashamed* i idem do wikipedije tu i tamo cisto da vidim ko je ko i o cemu se radilo u odredjenom dijelu.

I zaboravila sam ko je u knjizi govorio o tome da je Melisandra pogreso protumacila znakove i rekao sta je pravilno...

Jos malo pa godinu dana kasni sa izdavanjem 'plesa'! A to sa kidnapovanjem je odradjeno u jednom filmu. Ne brkam nesto likove, otvorim apendiks na kraju bilo koje knjige i prisetim se odmah ko je tu kome sta.

To je govorio stari mestar Emon sa zida (poslednji od Targarjena, pored Deneris) Semu na svojoj samrti, dok su putovali brodom ka Citadeli.

Back