Geografski fakultet?

Ja sad sa priprema...:):) smorise nas ljudi gore samo tako........sve ono smo mogli da zavrsimo za tri dana...ali...***...morali su da nas drze sest dana tamo.....a sad odmah moram da se bacim na ucenje.....jos ovu ned pa posle, Boze zdravlja, laganica tri meseca......vi, kako napreduje ucenje, dokle ste stigli...?

Srecno svima na prijemnom ispitu. Ako na naneka pitanja ne znate odgovor, vezano je za geografiju, mozda vam mogu pomoci. Ima i nekih caka kao sto su pitanja visestrukog izbora, odnosno ceo test je takav tako da od recimo 2 ponudjena odgovora oba su tacna ili od 4 tacna su 3... Obaratite paznju kada je rec o nacinu postanka vodopada i obratite posebo paznju na geologiju(stene) i geomorfologiju (eroziju).

Ne mogu da verujem konacno su preuredili sajt..http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_14.gif
:klap:
Evo pomoci od mene ako je tacna
323:6,3,7,5,1,2,4,10,8,9.
359:Viktorija i Novi juzni vels.
372:Ceska, Poljska, Rumunija, Madjarska.
249:16%
Ako nije tacno ispravite me!!!!Meni treba pomoc oko119,227 i 565!

119 je pod D,(pod a,b,v nije sigurno jel je to jasno)a sto se tice pod G.) kalme su oblasti tisine sto znaci da pasati ne duvaju u tom pojasu.Ako neko ima drukciji odgovor neka napise!
227.)emigracija,depopulacija,pecalbarstvo,radnicki nomadizam

Poslednja izmena:

Back