Geografski fakultet?

pozdrav sadasnjim i buducim planerima, i ostalima
ja sam takodje planer 2007/2008 tako da mogu da vam potvrdim sve sto je prethodno receno o smeru. o organizaciji sve najgore. iz predmeta iz kojih imamo samo po jedan cas vezbi te vezbe su obavezno najgore. nikog nije briga da ti objasni i svi samo kukakju kako smo najgori (i po ucenju i po disciplini). stvarno mi nije cilj da bilo koga plasim, ja sam prosto odusevljena stvarima koje ucim (osim naravno fizickom geografijom koja je da ne kazem sta i to uglavnom zbog profesora). sto se tice dabovicke, stvarno nije ispala fer sa literaturom, ali je profesor takav lik da su svi koji su izasli na ispit lagano polozili. iako sve ovo zvuci nevidjeno lose, ja sam jedna od onih koji preporucuju planiranje, koliko god to cudno zvucalo =)

xwala ti, owo me je malo oraspolozilo, jer ja sam stwarno imala neky drygy sliky swega toga y glawi, narawno ne sawrseny jer sam weoma swesna stanja naseg yniweziteta i swega bla bla....i swidja mi se swe y wezi prostornog a malo je kasno za razocarenja.....xwala swim planerima na komentarima i slobodno otwarajte dysy jos :) pozzy

Ne znam koliko ce ti ovi odgovori pomoci, s obzirom da nisam sigurna da su bas ispravni, ali evo... 304:tradicionalna zemljoradnja, plantaska zemljoradnja, najvece svetske rezerve nafte, japan se brze razvija i saobracajne teskoce; 323: 6, 3, 7, 2, 1, 5, 4, 10, 8. i 9; 351. nemam pojma, ako neko zna, neka kaze, a 372: Ceska, Poljska,Rumunija i Madjarska. "Lonac za pretapanje" bi trebalo da je metafora za SAD. :) Opet ti kazem, nisam sigurna sta je od ovoga tacno, ako ima neko da ispravi...samo napred! :)

Eeee deco, deco. Odakle da krenem od turigmologije ili profesorskog smera? Zavrsila sam i jedno i drugo, naravno tako sto sam polozila razliku predmeta dok je program jos bio slican. Vec godinama ne mogu da nadjem posao u struci, sto ne znaci da ce se i vama dogoditi isto ali... Ne znam za BG ali u NS se pojavio podmladak sam boziji kreten. Profesori, ovi stariji, su skroz OK. Isto se patis bilo da si na FTN, Medicini ili PMF. Tako da ako bas zelite da ucite upisite nesto sto ce vam omoguciti bolju buducnost i vecu platu.

Ma ja sam vec odavno odlucio!
Jedino oko cega sam se dvoumio neko vreme je koji fakultet za turizam da upisem - ovo, pmf u ns, singidunum ili visoku turisticku

e da i turizam na ekonomskom, mada sam to zapravo odmah otpisao

Poslednja izmena:
haj bre turizmolozi! :-).... E, ja ću da idem na pripreme, hoće ići još neko ili idem samaaaaaaaa.... Ne bi bilo loše ako neko sa foruma ide, pa da se svi skupimo u našoj nevolji :-).... Ma znate šta, ja mislim da je turizm, veoma perpsektivan posao.... Dok mi završimo za 5 godina, Srbija će se valjda malo dići iz ovog šljama...A uostalom, ko kaže da ćemo mi da ostanemo u Srbiji?! Ima da putujemo po celom svetu breeeeeee.... E ako ima neko ko ide na pripreme neka se javi na pp...POZZZZ

E odlicno da se neki predomisle pa upisu visu - ne znam koliko je tacno trebalo poena, nasao sam na netu pre, uglavnom naravno manje nego na geografskom, s tim sto ih mnooogo vise primaju - 100 ih primaju na budzet a ukupno primaju 400 i skolarina je manja, a i prijemni je laksi. Polazu se dva predmeta al su izborna i ukupno je opet duplo manje pitanja nego za geografski. Jos nesto? :)

Da slucajno neko ne zna koliko je uplata za prijemni,
da li je bitno koji dan treba da dodjemo da se prijavimo (25, 26. ili 27.) i koja dokumenta treba da ponesemo? Ostali fakulteti su te informacije dali u informatorima, a samo mi sve dobijamo na kasicicu... Nema ni na Infostud-u. :confused:

Back