Ako neko hoće da proverimo odgovore neka me zaprati na instagramu andra__88
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da napises da je i istocna Slavonija i zapadni Srem.Kopački rit je poznat kao prirodno mrestilište riba i rezervat ptica.Srpski kvadrat se prostire izmedju ušća Drave,Osijeka,Vukovara i Vinkovaca,mislim da se nalazi na prostoru istočne Slavonije i zapadnog Srema,mada meni kad pogledam kartu izgleda kao da je samo istočne Slavonije.
- - - - - - - - - -
A je l' zna neko ceo postupak za računanje 238-og zadatka?I ovaj 259 i 261 da spojimo ove države sa oblicima vladavina pošto nisam sigurna?
I je l' ispravno i Aleksander fon Humbolt i Aleksandar fon Humbolt ?![]()
168. 1285 m,169.21,4166 m,146.cirk predstavlja leglo lednika i nastao je glacijalnom erozijom,a ja sam napisala da su ostali oblici reljefa nastali radom vetra samo sam tako(pošto je jarding nastao eolskom erozijom,a dine i barhani eolskom akumulacijom da ne bih sve to navodila),171.vodostaj,400.Crne Gore,Albanije i Srbije to je ono što smo svi našli u knjizi e sad ova četvrta crtica bi trebalo da je višak.(jedino ako nisu rekli drugacije nekome na pripremama to mora da nam odgovori neko ko je bio)
To ti je to,a je l' ste sigurni za ovaj 259,261 da mora svaka država da se spoji sa svakim oblikom jer sam ja netu našla isto da su tako po 2,3 države kraljevine je l' ima neko da je siguran šta je tačan odgovor ko je bio na pripremama i i da želi da nam odgovori?
I za ovo 400 da nam kaže da budemo sigurni,i 576 centri obojene metalurgije pošto sam ja svašta navela ali nisam sigurna da li bih trebala sve ovo da pišem?
Hvala unapred
- - - - - - - - - -
I ovo 257,je l' V.Britanija,,Egipat,Turska?
168. 1285 m,169.21,4166 m,146.cirk predstavlja leglo lednika i nastao je glacijalnom erozijom,a ja sam napisala da su ostali oblici reljefa nastali radom vetra samo sam tako(pošto je jarding nastao eolskom erozijom,a dine i barhani eolskom akumulacijom da ne bih sve to navodila),171.vodostaj,400.Crne Gore,Albanije i Srbije to je ono što smo svi našli u knjizi e sad ova četvrta crtica bi trebalo da je višak.(jedino ako nisu rekli drugacije nekome na pripremama to mora da nam odgovori neko ko je bio)
To ti je to,a je l' ste sigurni za ovaj 259,261 da mora svaka država da se spoji sa svakim oblikom jer sam ja netu našla isto da su tako po 2,3 države kraljevine je l' ima neko da je siguran šta je tačan odgovor ko je bio na pripremama i i da želi da nam odgovori?
I za ovo 400 da nam kaže da budemo sigurni,i 576 centri obojene metalurgije pošto sam ja svašta navela ali nisam sigurna da li bih trebala sve ovo da pišem?
Hvala unapred
- - - - - - - - - -
I ovo 257,je l' V.Britanija,,Egipat,Turska?