Da li mislis na one sifre za prijavu na studentski servis? Ako je to, to smo dobili na upisu.
Da, mislila sam i na tu sifru, ali znam da dele i neke plave papirice koji su isto vazni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislis na one sifre za prijavu na studentski servis? Ako je to, to smo dobili na upisu.
Planiram upisati turizmologiju, pa me zanima gde mogu nabaviti pitanja za prijemni? I da li neko zna koliko njih se prijavljuje za upis, posto znam koliko primaju, a ne znam kolika je konkurencija.![]()
Nektarina Ri, zainteresovan sam za informator od prosle godine (knjige vec imam), da li bi ga prodala posebno? pozdrav
Da, naravno. Poslacu ti poruku u inboks![]()
Cao svima
Planiram da upisem geografski fakultet smer turizmologija ili prostorno planiranje
Moze li malo detaljnije objasnjenje vezano za smer prostorno planiranje, video sam opise predmeta na sajtu geografskog fakulteta ali su mi ona nedovoljna da zakljucim kakav je to smer
Hvala na ovim odgovorima, mada kao zanimaju me predmeti gde ima dosta geografije ali ne i smer cista geografija , ovaj smer prostorno planiranje mi ne deluje kao da ima dosta takvih predmeta, ali ono de znam... Inace na kom si ti smeru![]()