Flavored3
Početnik
- Poruka
- 3
To bre! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko da pogleda ove odgovore da li su tacni?
76. Stenovit materijal koji transportuje lednike.
238. Egipat.
239. Za Evropu bez Rusije sam u knjizi nasla 100 st/km2, a za Srbiju ne znam..na netu sam nasla 93 xD
241. Bela, zuta, mesovita i crna.
246. Engleski-Jamajka
Spanski-Cile
Portugalski-Brazil.
275. Gvajana, Jamajka i Bahami.
291. Nasla sam parna masina..i sta jos?
349. Nafta, gas i fosfati.
350. Juznoafricka Republika.
359. Spanija, Portugalija i Italija.
400. Jelinska, rimska, vizantijska, tursko-istocnjacka i srednjoevropska????????
489. U Negotinu, 10. oktobra 1955. palo je 211,1mm vodenog talasa.
507. -Poljoprivreda u uzem smislu-zemljoradnja i stocarstvo; -Poljoprivreda u sirem smislu- sumarstvo, lov i ribolov?????
531. Feliks Romulijana kod Zajecara, Sarkamen kod Negotina, Trajanova tabla u Djerdapskoj klisuri, Ravno kod Knjazevca, Remesijana kod Bele Palanke, Lepenski vir, Lazareva pevina?????
554. Senjsko-resavski basen (Senje,Resava, Ravna reka), Sokobanjski basen (Soko), Bogovinski rudnik (Boljevac).......e sad..jel treba da stavim i Aleksinacki basen ili samo ova tri sto sam napisala?????
587????????
Je l' propustam mnogo ako ne odem na pripremnu?![]()
Da, apsolutno tacne odgovore. Ja vrvt necu moci da idem jer imam maturski u tom periodu.![]()
Onda cu i ja staviti tako, hvala tiKod mene je: Kina, Indija, Saudijska Arabija, Indonezija, Iran i Mongolija![]()
Kod mene je 246. 1) Jamajka 2) Meksiko 3) Brazil, a 275. Indonezija, Malezija, Singapur.
238.pitanja? Ja imam odgovor ali nisam bas sigurna da mi je tacan
Ljudi, isla sam kod profesorke neke i evo resenja za neka pitanja.
213. 1m
214. 0.001m tj. 1mm
233. 188 087 miliona
234. 1405 miliona