Geografski fakultet?

E ljudi, hoću da upišem geografski fakultet, a ja sam tu odluku doneo kasno (prvo sam hteo na fdu al nisam uspeo) tako da nisam išao na te pripreme i nemam zadatke... Znam da ima 600 pitanja i da je to puno, znam i da mi je sigurno kasno da sad počnem da spremam ta pitanja, al vredi pokušati. Nije mi ranije padalo na pamet da gledam po netu, samo sam čitao sve redom iz knjiga. E sad, da li postoji moožda neki način da mi neko pošalje (slika) ta pitanja, ili kako god već (ili ako možda postoji neki link na netu), a ako vas sve mrzi, onda bar da mi kažete na šta da obratim pažnju, a s obzirom da na forumu ima puno odgovora, shvatiću već nekako sam šta je bilo pitanje :D

Btw, ne praktikujem forume, kao što vidite ovo mi je prva poruka :D

e ljudi mene buni 479 pitanje trazi se samo sta je geografski polozaj a ne geografski polozaj drzave sta vi mislite? i za jos 502 pitanje nasla sam odgovor da su zemljoradnja i stocarstvo osnovni ali da su tu i sumarstvo lov i ribolov? molim vas ljudi koji su isli na pripreme?525.vrla 1234 i lisina zar ne?

Poslednja izmena:
Samo da proverim :)
103. košava, jugo, bura
243. Holanđani
221. b
269. poljoprivredno - industrijski kombinat
298. Nigerija, Sejšeli, Sudan, Lagos
301. Arapi, berberi, Tuaregi
334. kukuruz, pšenica, meso i mleko, duvan, pamuk, suprtopsko voće
343. Ukrajina

298. Ja mislim da nije Sudan već Alžir :) i 243. Je Velika Britanija sem ako nisi pogrešila pitanje :)
I 334.… okolina Velikih jezera je stočno krmno bilje :)

E ljudi, hoću da upišem geografski fakultet, a ja sam tu odluku doneo kasno (prvo sam hteo na fdu al nisam uspeo) tako da nisam išao na te pripreme i nemam zadatke... Znam da ima 600 pitanja i da je to puno, znam i da mi je sigurno kasno da sad počnem da spremam ta pitanja, al vredi pokušati. Nije mi ranije padalo na pamet da gledam po netu, samo sam čitao sve redom iz knjiga. E sad, da li postoji moožda neki način da mi neko pošalje (slika) ta pitanja, ili kako god već (ili ako možda postoji neki link na netu), a ako vas sve mrzi, onda bar da mi kažete na šta da obratim pažnju, a s obzirom da na forumu ima puno odgovora, shvatiću već nekako sam šta je bilo pitanje :D

Btw, ne praktikujem forume, kao što vidite ovo mi je prva poruka :D

Najpametnije ti je da odeš do Geografskog i kupiš zbirk zadataka za prijemni i da pohvataš šta smo pisali ,imaćeš sve odgovore :)

Back