Zdvaro svima, procitao sam celu temu od pocetka do kraja, vidim da ima dosta ljudi sto studiraju i lepo je sto pomazu buducim brucosima i svima koji imaju neke nedoumice i slicno... Posto ja planiram da upisem geografski sad na leto, imam nekolicinu pitanja na koje bih voleo da mi neko odgovori...
1. kakva su misljenja o geografskom fakultetu ? (kakva su predavanja, vezbe, drustvo, profesori itd... )
2. kakve su sanse za zaposlenje sa diplomom ovog fakulteta ?
3. koliko je matematika zastupljena tokom studiranja i da li je i u kojoj meri ima ?
4. da li je diploma priznata u inostranstvu ?
5. na sajtu geografskog sam nasao informator u pdf formatu(za 2013/14 godinu), medjutim interesuje me kad i gde izbacuju 600 pitanja koja ce biti na prijemnom ?
6. odakle se sprema prijemni ? u informatoru od prosle godine dat je spisak udzbenika , pa me zanima da li ce biti opet iz istih tih knjiga ?
1) "Geografija za I razred Gimnazije" - Ljiljana Gavrilovic, Dusan Gavrilovic
2) " Geografija za II razred Gimnazije" - Vladimir Djuric
3) "Geografija za III razred Gimnazije " - Мирко Грчић, Стеван Станковић, Љиљана Гавриловић, Светлана Радовано- вић, Миломир Степић, Снежана Ђурђић
e sad to je informator od prosle godine, tako da nzm da li su udzbenici isti i za ovu godinu ?
i ako neko ima informator sa pitanjima od prosle godine, da li bi mogao da mi da/proda ?