Geografski fakultet?

Au jbt ja cu imati 30-ak iz skole, tako da na budzet ne mogu upasti nikako xD

ima sajt onaj za racunanje bodova, 88 sa budzet, 49 za samofinansiranje..

Samo ti spremaj na vreme, ja sam imao 29.5 iz srednje i falilo mi je oko 1.15 za budžet, sve zavisi koji smer želiš.
Nikad ne znaš kakva će biti konkurencija, a i predlažem ti da daš gas u četvrtoj godini, koliko god možeš. :D

Za godinu dana zavrsavam sa srednjom skolom i razmisljam o tome da upisem Geografski fakultet u BG-u, pa me interesuje nesto malo vise o smeru Turizmologija. Koje su prednosti tog smera? Mora li da se buba, posto je iskljucivo geografija u pitanju? :)

uh moram se ubaciti :D planiram takodje da upisujem geografski :) ali muce me bodoviii.. Nemoguce da samo za geografski treba preko 90.. Sem prosle godine kada je 49 bila donja granica,. Sto se tice tvog pitanja, nema nekoh prednosti :D cula sam da moze da se buba, ali nije lako kao sto kazu... Iiii zna li neko kada izlazi informator? Koliko vidim ovde su i sa 80 bodova upadali, znaci da ima nade i ako imamo ispod 90 :)

Da li bi ste mogli da mi kazete nesta o smeru geoprostorne osnove zivotne sredine? Sta moze posle zavrsenog da se radi? ii da li ima nekih kriticnih predmeta,odnosno profesora?

E ovako ja sam sada zavrsio prvu godinu Gozs-a. Po meni je to nekako najbolji smer i definitivno najzanimljiviji. Imas u prvoj godini jednu kriticnu babu ali u drugom semestru. Ona trazi napamet da ucis ali za sam ispit nema toliko puno za ucenje. Ako nameravas posle faxa da ides u inostranstvo da zivis onda je to extra smer jer je preko on razvijen i u fazi razvijanja je i nije problem naci posao. Ali ako nameravas ovde da ostanes onda vec dolaze problemi ako nemas dobre veze. Ako te jos nes zanima ti kazi.
Pozz.

Sent from my iPad using Forum Krstarice mobile app

Back