Geografski fakultet?

Joxy, ja idem. Već sam se prijavio. Mada, da sam ranije saznao da su pripreme pomerene, razmislio bih.
Je l' ste već dosta odmakli sa učenjem?
Pozdrav i tebi, M2kull. Aj, reci nešto o faksu. Koliko je težak, il' lak, kakva je ekipa, kakvi su profesori...?

Pozzz,
Pa ovako, fax je potpuno neorganizovan. Predavanja se odrzavaju na tri razlicita mesta (Zemun,Studenski trg i Crveni krst, a cuo sam da neki imaju neko predavanje i na pravnom). Sto se tice profesora oni su sasvim korektni i uvek hoce da pomognu, jedini po meni problem je sto neki rade po novom sistemu neki rade po starom dok neki mesaju. Tako da su ti predavanja uglavnom obavezna, ali videces kako ide to. Prva godina je definitivno najteza, tako da vam svima preporucujem da navalite i ocistite prvu godinu i posle vam je bleja. Kada kazem najteza ne msm da se sada ubijete uceci. Ne mogu bas da pricam za sve smerove, ali najbolje mogu da vam objasnim smer ekologije tj. Geoprostorne osnove zivotne sredine, jer sam ja to upitao pa ako nekoga nesto jos zanima neka pita.
Pozz.

Sent from my iPad using Forum Krstarice mobile app

Jel ima neko odgovore na 518, 533, 534, 538, 541, 542, 549, 550, 555?

518. Ulja,nafta i zemljin gas
533.Izmedju doline Kolubare, Ljiga i Dicine na istoku i Drine na zapadu
534. Kosovo polje, Herodimnje , Kosovsko pomoravlje , Sirinicka zupa , Malo Kosovo, Pecki podgor, Prizrenski podgor, Reka , Has ,Podrima, Rugovo , Hvosno, Sredska, Prekovode, Prekorupnje, Gora i Opolje.
538. 1900. u Beogradu
541.Prirodno mrestiliste ribei rezervat ptica
542. U Hrvatskoj , izmedju usca Drave, Osijeka , Vukovara i Vinkovca
549. U Lepenskom viru i Lazarevoj pecini kod Zlota.
550. Vranjska , Leskovacka i Niskoaleksinackakotlina, klisure:Grdelicka ,Pecenjevacko suzenjei stalacka
555. U Djerdapskoj klisuri Dunava,na prelazu iz starijeg u mladje kameno doba, od VI milenijumastare ere

kakva su bila pitanja prosle godine ma prijemnom ? da li je bilo dosta pitanja samo da se zaokruzi tacan odgovor ili da se dopise nesto u recenici , ili je bilo dosta pitanja sa nabrajanjima ? hvala unapred !!! :)

Back