mukicaXD
Početnik
- Poruka
- 49
lele...
a koji smer? verujem da je tako za turizmologiju,tako sam cula...al za ostale smerove kazu da je bilo lakse da se prodje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljno,kakva je perspektiva sa geografskom diplomom? I za svaki smer posebno...sta moze da se radi npr sa prostornim planiranjem ili turizmologijom ili opstom geografijom...) ajde molim vas odg mi,ko god zna nes o tome... hvala u napred
E ovakoo, ja sam se dosta premisljala i sad sam se odlucila za turizmologiju ali cu da polazem i na visoj hotelijerskoj. Za geografski sam cula dosta negativnih prica ali sam od dve devojke koje su sad prva godina saznala dosta informacija... Uglavnom ja hocu turizam a to je jedini fax pored ekonomskog. Cula sam da je tesko da se upadne, taj informator izlazi u maju a na faxu imaju pripreme za koje su mi rekli da dosta pomazu jer je vazan svaki bod... jedino sto ne mogu da nadjem to je spisak predmeta...znam samo za prvi semestar... Aaa tako sam srecna sto sam konacno nasla neke ljude koji hoce da upisuju isto![]()