pakistanac123
Početnik
- Poruka
- 6
prva sam godina...geograf....i uopste nije strasno ko voli geografiju ima da uziva....nema puno da se uci,normalno sve,ali zato na faksu je raj za drustvo,uostalom videces....
))))
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))prva sam godina...geograf....i uopste nije strasno ko voli geografiju ima da uziva....nema puno da se uci,normalno sve,ali zato na faksu je raj za drustvo,uostalom videces....))))
)))uh jedva cekam da upisem!!
prva sam godina...geograf....i uopste nije strasno ko voli geografiju ima da uziva....nema puno da se uci,normalno sve,ali zato na faksu je raj za drustvo,uostalom videces....))))
)
(( Ajde ljudi,trebate nam!
)
mene zanima sta moze sve da se radi posle zavrsene turizmologije,gde moze sve da se zaposli...a i sad mi je sve vise zanimljiv smer geografija..
i o tome me zanima isto sto i za turizmologiju...ne verujem da cu imati problema da upisem,vec sam krenula da spremam pitanja iz informatora za proslu godinu a i prosek mi je uvek bio preko 4...samo me brine da li cu imati gde da se zaposlim posle fax-a...
hvala u svakom slucaju..
a el zna neko sta sve moze da se radi sa geografijom nakon zavrsenog fax-a? to me bas zanima...hvala...
Са туризмологијом имаш више могућности,ал о томе ипак мора неко упућенији.
tako sam i planirala jer meni je bitno da upadnem na budzet,a skoro svi smerovi na geografskom su mi zanimljivi...jedino nisam sigurna za Geoprostorne osnove životne sredine,nesto me ne privlaci,a i nisam sigurna na sta se odnosi...al kad ovde nema nikog upucenijeg da nam se javi...
nego ToniDelijeSever,mozes li da pitas tvog druga da li je na budzetu i koliko je ukupno poena imao (iz srednje+prijemni)..pls..