Geografski fakultet?

Студентски покрет Српски политички форум и ове године организује Хуманитарни концерт за децу са Косова и Метохије.

Извођачи на концерту су:

ДЕЧИЈИ ХОР "ЧАРОЛИЈА", хор из Београда који води Леонтина Пат

БИЉАНА ЂУРЂЕВИЋ, финалисткиња такмичења ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ

ЗОРАНА ПАВИЋ, поп певачица

ЕКСТРА НЕНА, прва дама српске шансоне

ТИЈАНА ДАПЧЕВИЋ, поп певачица

АЛЕКСА ЈЕЛИЋ, млади поп певач из Београда

Потрудили смо се да спремимо и једно изненађење за вас а то су СПЕЦИЈАЛНИ ИНОСТРАНИ ИЗВОЂАЧИ.

Концерт ће се одржати 21. априла 2011. године у сали малог позоришта "Душко Радовић" у Београду, Абердарева 1 ( Ташмајдан, иза цркве Св. Марка) са почетком у 19: 30 часова.

Сав приход од продатих улазница биће искоришћен у оквиру хуманитарне акције за помоћ деци са Косова и Метохије која се организује на Факултету политичких наука.

Цена карте: 1000 динара
За студенте: 400 динара

Продаја карата:

060/ 3342569 - Андријана Тасков
060/ 1312122 - Љиљана Тојагић
064/ 1642329 - Ненад Узелац

БРОЈ МЕСТА ОГРАНИЧЕН !!!

Zanima me da li neko mozda zna hoce li ove godine biti septembarskog upisnog roka? Posto godinama unazad nije bilo, jer je bas bilo veliko interesovanje ... Ove godine na svakom smjeru osim turizmologije ostalo je slobodnih mjesta, najvise na demografiji, zatim 13 na geografiji i 6 na prostornom planiranju. E sad ja vjerujem posto je otpalo sa turizmologije oko 50ak, vjerovatno je moguce da su se isprebacivali na ove smjerove gdje ima mjesta, pa tako da ne znam hoce li biti slobodnih mjesta. Znam da bih to trebalo da vidim na sajtu geografskog, ali tu nema jos nekih informacija, ili da dodjem do faksa, ali nisam iz Bg-a. Bilo bi fino ako bi mi neko rekao, ponajbolje ako naleti neki brucos geografskog na ovu poruku, o cemu se tu zaista radi i hoce li biti jos mjesta za studente... Hvala unapred! :)

Ljudi...cetvrta sam godina u gimnaziji,nosim oko 38bodova...ne znam sta da upisem...razmisljala sam da to bue bezbednost,ali polako odustajem,par studenata mi je reklo "NIKAKO" da nema perspektiwe...razmisljala sam se oko geografskog? Sta kazete na to?

Мој друг је уписао ове године.Задовољан је,није тешко,то је оно што воли,једино му је проблем што мора да се цима скроз до Земуна.Питајте све шта вас занима па ћу му пренети.

meni nije problem to sa cimanjem,cak mislim da je zanimljivo :manikir: mene zanima sta moze sve da se radi posle zavrsene turizmologije,gde moze sve da se zaposli...a i sad mi je sve vise zanimljiv smer geografija..:) i o tome me zanima isto sto i za turizmologiju...ne verujem da cu imati problema da upisem,vec sam krenula da spremam pitanja iz informatora za proslu godinu a i prosek mi je uvek bio preko 4...samo me brine da li cu imati gde da se zaposlim posle fax-a...:confused: :)

Пријемни је смешан,треба да научите 600 питања и иста ће вам бити на тесту.Стварно срамота ако се не узме свих 60.И један велики савет: ОБАВЕЗНО идите на припреме,јер неке одговоре нећете моћи да нађете сами,или ће бити погрешни.На припремама добијате тачно шта треба да напишете и онда нема бриге!
Ко хоће туризмологију,без најмање 37 бодова из школе немојте ни размишљати о њој.За географију и просторно планирање може и мало мање,рекао бих не мање од 34.Једино би на демографију требало лагано да се упадне.

Пријави се за све смерове,или бар за тај који те занима и још два најмање.Са географијом будеш професор географије :) Са туризмологијом имаш више могућности,ал о томе ипак мора неко упућенији.

pa da..:) tako sam i planirala jer meni je bitno da upadnem na budzet,a skoro svi smerovi na geografskom su mi zanimljivi...jedino nisam sigurna za Geoprostorne osnove životne sredine,nesto me ne privlaci,a i nisam sigurna na sta se odnosi...al kad ovde nema nikog upucenijeg da nam se javi...:)

На буџету није,имао је 59 на пријемном,из школе вукао мало испод 37 и био доста испод црте.Јака конкуренција,ја ти кажем.Питај шта год те занима.

Back