Geografski fakultet?

izrada UNIKATNIH SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH, MATURSKIH, MAGISTARSKIH, DOKTORSKIH radova, PROJEKTOVANJE I GRAFICKI radovi iz svih oblasti

- izrada unikatnih radova na zadatu temu

- PowerPoint prezentacije

- Graficki radovi i graficki dizajn (izrada radova i kursevi - Corel, Ilustrator, Photoshop)

- Web design (izrada sajtova i kursevi - HTML, CSS, javascript - Flash, Dreamweaver)

- Projektovanje

- SEO (optimizacija sajtova i bolje pozicioniranje na pretrazivacima)

- E-marketing

- Izrada CV radnih biografija i biznis planova

BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO, KREATIVNO

Ivan:

062 96 08 476

ivanjoksimovic@gmail.com

procitao sam sve komentare tj. celu temu... ali bih pitao nesto sto me jako zbunjuje z:)
Nasao sam slucajno prilicno zanimljiv sajt... posto na sajtu geografije nema nikakvih informacija jedino na ovom pise nesto.Ako moze neko da mi objasni "minimalan broj poena potreban za upis na samofin." i "minimalan br. poena potreban za upis na budzet"... pre svega ovo prvo z:lol: nekako mi brojevi deluju nerealno ... evo linka http://http://prijemni.infostud.com/statistika_prethodnih_upisa_2009/14/6/Univerzitet_u_Beogradu#83
Razmisljam da upisem geo fax... pozz i hvala unapred z:)

Ljudi, uopste nije los geografkski..ko makar malo razmislja o tome i voli treba da upise. Kada kazu daje lak fakultet, pa ne znam i nije bas, moras debelo da se potrudis oko nekih stvari..jedna od najboljih stvari fakulteta jeste jer pruza veliki broj poznanstva i stvarno mnooogo dobrog druzenja sa razlicitim ljudima sto to do nekle pomaze sa studiranjem. Sto se tice koliko je perspektivan..pa zasigurno ti svaki smer moze zagarantovati makar 1 ili 2 mesta na trzistu rada! Prosveta, zavodi, razne firme zaduzene za gradnju, turisticke agencije a i tu je uvek ona opcija da se ostane na fax i napredujes ;)..sve zavisi koliko si spreman i da li volis ovako neko zanimanje. Ja sam na demografiji i za sada se ne zalim..ako nekog zanima nesto konkretno- neka se obrati :))!!

Ima retarda koji nisu ni za taj fax...

procitao sam sve komentare tj. celu temu... ali bih pitao nesto sto me jako zbunjuje z:)
Nasao sam slucajno prilicno zanimljiv sajt... posto na sajtu geografije nema nikakvih informacija jedino na ovom pise nesto.Ako moze neko da mi objasni "minimalan broj poena potreban za upis na samofin." i "minimalan br. poena potreban za upis na budzet"... pre svega ovo prvo z:lol: nekako mi brojevi deluju nerealno ... evo linka http://http://prijemni.infostud.com/statistika_prethodnih_upisa_2009/14/6/Univerzitet_u_Beogradu#83
Razmisljam da upisem geo fax... pozz i hvala unapred z:)

Realni su :) Prijemni je lak pa svi nakupe mnogo poena. Ali pomeri se ta lista malo dole posto neki odustanu, al opet najvazniji ti je prosek iz srednje...

gledam tu listu i najvise me buni sto ne znam sa koliko otprilike upadaju na recimo prostorno planiranje, geoprostorne osnove životne sredine, demografiju jer su konkurisali na vise mesta i ne znam ko je gde ostao jer ta lista ne postoji...
iz konacne rang liste za 09/10 citam poslednji (50) na: demografiji 86,30; g.o. zivotne sredine 91,42; prostornom planiranju 93,52... za koliko bodova se otprilike pomera granica?

Poslednja izmena:
gledam tu listu i najvise me buni sto ne znam sa koliko otprilike upadaju na recimo prostorno planiranje, geoprostorne osnove životne sredine, demografiju jer su konkurisali na vise mesta i ne znam ko je gde ostao jer ta lista ne postoji...
iz konacne rang liste za 09/10 citam poslednji (50) na: demografiji 86,30; g.o. zivotne sredine 91,42; prostornom planiranju 93,52... za koliko bodova se otprilike pomera granica?

Na turizmologiji se malo pomeri, jer skoro svi koji to stave to i upisu, a ovi ostali smerovi uglavnom idu po principu: ko ne upise turizmologiju upise njih. Najvise mesta bude na demografiji, tu ostane mesta i u septembarskom polaganju, tako da tu sigurno nisu realni ti poeni...

...ljudi treba mi mala pomoc....sve mi je ovo (normalno) nepoznato....hocu da upisem geografski..bla bla...i danas sam bila na faxu da uzmem informator i poljubila vrata.....a na pitanje kada ce zena koja radi u toj "prodavnicici" da se vrati, nisam dobila odgovor....pa...ako bi me neko udostojio odg na pitanje-da li informator moze da se nadje na nekom drugom mestu??? I gde????....hvala unapred...:)))....

Planiram da upisem ovaj fax.
MOLIM VAS, napisite mi gde mogu da radim posle ovog faxa? Koji smer je najperspektivniji? Please. Vukovac sam, i ne ide mi se na Ekonomski, Pravni i sl.

hehehe, mozes da radis gde hoces ako imas vezu :D . Salim se zavisi sa kojim smerom. Sa geografijom ces najlakse naci posao, ako si prosecan student, a budes super student, mozes dobro da prodjes i sa prostornim planiranjem i zivotnom sredinom, jer su grupe male, pa te profesori mogu preporuciti, a najgore ti je da upises demografiju. Mogu ti reci detaljnije ako kazes koji te smer najvise zanima. A kolegi Vladi ostavljam da objasni turizmologiju, jer to nije bilo u mojoj generaciji, krenuli su 2007.

Mislila sam da upishem turizmologiju ove godine,pa me zanima ako moze neko od studenata da mi kaze neshto vishe o smeru(kakvi su profesori,kakva je praksa,da li postoji mogucnost razmene studenata...)...A da,i gde sve moze da se radi sa ovim smerom,osim na birou :D

hehehe, mozes da radis gde hoces ako imas vezu :D . Salim se zavisi sa kojim smerom. Sa geografijom ces najlakse naci posao, ako si prosecan student, a budes super student, mozes dobro da prodjes i sa prostornim planiranjem i zivotnom sredinom, jer su grupe male, pa te profesori mogu preporuciti, a najgore ti je da upises demografiju. Mogu ti reci detaljnije ako kazes koji te smer najvise zanima. A kolegi Vladi ostavljam da objasni turizmologiju, jer to nije bilo u mojoj generaciji, krenuli su 2007.

zasto je demografija najgora?

Demografija je najlaksi smer na fakultetu, ali je najveci problem za zaposlenje, jer ni jedna firma, preduzece, kompanija nemaju potrebu za demografima. Cak ni republicki i gradski zavod za statistiku nemaju u strukturi zaposlenih demografe, niti imaju potrebu za njima, tacnije ima u repiblickom zavodu dva zaposlena demografa preko veze. Bila je ideja da se u svakoj opstini zaposli po jedan demograf, ali to nije ozbiljnije zazivelo...

Back