oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.955
ovdje ti nesto...opasno ne valja...
mozda da obnovis/naucis gradivo...![]()
Sta to ne valja molim te? Bas me zanima? Hajde prosvetli me? Ili je tebi i tvom pajtosu samo do kontriranja i svadje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovdje ti nesto...opasno ne valja...
mozda da obnovis/naucis gradivo...![]()
Mozda ti je zapalo za oko ono "ne tako davno"... pa u odnosu na crteze u Naski gotske katedrale gradjene su "ne tako davno."
bogovi...goticka katedrale...to mi je "zapalo za oko";
cinjenica da pojma nemas sta predstavlja goticka katedrala i u "cije ime"...
komunicira tako...jezivo lijepa kakva vec jeste...
Pa komunicira u Bozije imeu cije bi drugo? A svi oni gargojli predstvljaju simbol spoljasnjeg sveta, simbol svetovne egzistenicje i njenih poroka, dok unutrasnjost katedrale predstavlja oblast Castva Bozijeg.
Ako po tebi gotske katedrale ne "komuniciraju" u Bozije ime u cije ime onda komuniciraju ? U djavolje ????
Necu reci da nemas pojma, kao ti meni, i to samo iz pristojnosti.
Da li bi vredelo nama u Srbiji, da u narednom periodu izmolimo milost i blagonaklonost onih gore, ako ih ima ? Da nadjemo lokaciiju i onda mi iscrtamo, uradimo nesto ? Ovo je samo skromna ideja, ali ako se malo razradi i prezivi neku kritiku ili ispravku...? Znali smo slaviti jednog smrtnika i praviti spektakle, kontra-produktivno i posebno vidljive odozgo ( 25.05....), pa da se pokajemo i vratimo na pravi put..
sjedi, cetiri...plus
ps zato sto je Boza...jednina![]()
Jeste obicna jednina za siroke narodne mase ali ne i za one koji zele spoznati ezoterijske aspekte religije.
Ili jednina kao Apsolut a ne kao kao obicna suprotnost mnostvu itd.itd. ... nije tema i mesto, ali ako cemo da zakeramo neka ti bude.
Dakle, Gotske katedrale su iskazivale pohvalu jednom jedinome Bogua nesto slicno su iskazivale i slike u Naski.
sta su...iskazivale "slike" u N.(crtezi,sine, crtezi...slike su nesta drugo)
realno...nemamo pojma
s gotickim katedralama stojimo znatno...bolje
i mojne meni mavat tom sarenom ambalazom da ti je, jopet, svu ne...razmotam![]()
Pa ocigledno si ti strucnjak za slike, crteze u Naski.
Otkud sada odjednom "nemamo pojma". Zar to kazu tvoji skeptik sajtovi ? Kakvo je to skepticko huljenje ili vec kako da ga nazovem ?
Sto se tice "razmotavanja", u svako znanje koje nema banalni oblik kauzaliteta ti mozes samo da gledas kao tele u sarena vrata , a mozes i da razmotavas kao ......... ali stvarno ne zelim da budem bezobrazan iako si ti neverovatno (opet da ne kazem sta) osoba.
nema dovoljno ostataka materijalne kulture da bismo ista tvrdili sa (stopostotnom...)
sigurnoscu..
inace, ovo o cemu sad pricamo, dijelom, spada u moju...struku/zanat...
nakon 5 godina slusanja predavanja iz
povijesti umjetnosti, estetike, filozofije umjetnosti, osnova arhitekture, psihologije i sociologije...koji ce mi moj sajtovi
Znaci mozda su to pravili i vanzemljci zar ne?
Ili znas 100% da to otpada. Odakle sad ti dvostruki arsini?
Mozda si i slusala ali na jedno uvo a to sto si cula ocito nisi ukapirala.
ps. Salim se. Za razliku od tebe, ja ne volim da vredjam ljude .
to sa simetrijom; nema veze
nema je ni na freskama, a crtez je vjerojano prenosen identicnim sistemom;
pomocu podjele na manja polja...
Da li bi vredelo nama u Srbiji, da u narednom periodu izmolimo milost i blagonaklonost onih gore, ako ih ima ? Da nadjemo lokaciiju i onda mi iscrtamo, uradimo nesto ? Ovo je samo skromna ideja, ali ako se malo razradi i prezivi neku kritiku ili ispravku...? Znali smo slaviti jednog smrtnika i praviti spektakle, kontra-produktivno i posebno vidljive odozgo ( 25.05....), pa da se pokajemo i vratimo na pravi put..
to se odnosilo na zitne krugove ili sta vec....koliko sam videla u tom nacinu " rada" jeste vazna simetrija
M-1980 ovo neki tvoj...sa Sirijusa A, B, C, D...?![]()