Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
На римске статуе?Јави нам кад добијеш резултате.
Da, da obavezno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На римске статуе?Јави нам кад добијеш резултате.
Vlado,...mozda si i Stari RimljaninNe ne Šiptar , šiptar i to najlepšihaha
Šta znam, videćemo
Doduše u zezanju kažu da ličim da Italijana ili na one rimske statue kad mi poraste kosa malo
LOL
Čak jednom i grupa Italijana dala Italijansko ime pošto ličim na njih kao i mene jedino tako zvali od svih tu odavde
Alesandro hahha ...Mada pravo ime mi nije ni slično, Vladimir
LOL
Nego ko zna, videćemo, može svašta da bude![]()
Vlado,...mozda si i Stari Rimljanin..........sta god da ispadne rezultat, ti nama kazi da si I dinaric S,...a posle mozes da podrivas sistem iznutra natenane hehehe
Hehe daVidećemo , odavno se nameravam da odradim taj test i sad cekamo. Odlična je varijanta što rade preko kurirskih službi tako da maltene za dan završiš sve.
Dobićeš rezultate markera, ne i haplogrupu...Kad dobiješ markere, javi se ako ti treba pomoć oko određivanja haplogrupe.
Trebacemo da te propustimo kroz prediktor, da iz tebe dobijemo siptara![]()
Drugari genetičari, izvinite ali moram da vas pitam nešto... znam da sto to vjerovatno pisali na ove dvije vaše teme, ali ako vam ne predstavlja problem možete li mi reći koje haplogrupe je srpska familija Kecman, oni su svi (valjda) istog porijekla, ima ih "k'o Krasnićija", a koje dominiraju kod starohercegovačkog plemena Banjani, a koje kod Starocrnogoraca Krivokapića?
Hvala unaprijed i pozdrav!
Ја сам читао да је породица Кецман једна од ријетких породица у нашим крајевима за коју се зна да је саског поријекла, односно- њихови преци су били Саси који су дошли током средњег вијека у руднике у Рашкој или Босни и који су остали ту, примили Православље и временом се посрбили.
Od mog kuma familija su Austrijanci tako i vremenom asimilovani ... Doduše pre nekih 150 godina nije toliko kao ovi baš .
Ја сам читао да је породица Кецман једна од ријетких породица у нашим крајевима за коју се зна да је саског поријекла, односно- њихови преци су били Саси који су дошли током средњег вијека у руднике у Рашкој или Босни и који су остали ту, примили Православље и временом се посрбили.
Ima više teorija o porijeklu, jedna je da su jevrejskog porijekla... druga je da su kozačkog porijekla i da im je prezime od hetman (vođa kozaka, zamjenik atamana)... treća je da su porijeklom od francuskih hugenota koji su kad su došli na Balkan primili pravoslavnu vjeru, a u čast poznate tragedije francuskih hugenota (Bartolomejska noć) uzelli Svetog Vartolomeja za krsnu slavu, i to i jeste slava svih Kecmana i mnogobrojnih njihovih grana koji imaju druga prezimena, a znaju da su "od Kecmana"...ima i ta teorija da su saskog porijekla...
E baš zbog toga me interesuje koja im je haplogrupa!
Uuuuu Dukljanin kasni jedno godinu dana
Pa sta ako su Hrvati? Pa i nas Vlada ce ovo koji dan da postane najlepsi siptar, i sta?![]()
Evo , stigli su mi rezultati i utvrdjeno je potpuno poklapanje sa haplotipom u HrvatskojI ispalo mi population : Croatian
![]()
Хоћеш почети слушати Томпсона? Не заборави окачити Фрањину слику негдје на зид....Ја сам баш очекивао да ћеш испасти Шипац...
Evo , stigli su mi rezultati i utvrdjeno je potpuno poklapanje sa haplotipom u HrvatskojI ispalo mi population : Croatian
Znači ipak sam bio u pravu da demantujem one navode Kanadjana
LOL... Evo demantijem i to nije tačno, oprem dobro..
Na samom primorju neko mesto Vrgorac...
Investigator , može pomoć oko utvrdjivanja hpl tipa ?
Može, pošalji markere...Možeš na pp, a možeš i ovdje da svi vide koja si haplogrupa...