Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.480
Dinarska genetika i jeste složena mešavina
Ali je glavni baja I2a općenito. Onaj ženski ne-I2a koji je prošao kroz se ne računa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinarska genetika i jeste složena mešavina
Avganistanci, Marokanci, Kurdi itd. i nakon par generacija u Evropi su i dalje su tampoputi, praktikuju arapsko-pustinjsku religiju Islam, svjesni su svog porijekla i često preziru države u kojima su rođeni i žive kao i domaće/domicilno stanovništvo. To je neuporedivo sa bilo kojim Balkancom ili Evropljaninom koji ima 'egzotičnu' haplogrupu. Dodikove grane ima u Njemačkoj među pravim Njemcima, ko zna kad je došla tamo (vrv. prije više od 1000 godina).U Frankfurtu sam gledao Kabul u centru grada. Sa primesama iz Afrike i odakle sve vec.
Onda su i oni Evropljani kroz koju generaciju. Mozda cak i brze.
Avganistanci, Marokanci, Kurdi itd. i nakon par generacija u Evropi su i dalje su tampoputi, praktikuju arapsko-pustinjsku religiju Islam, svjesni su svog porijekla i često preziru države u kojima su rođeni i žive kao i domaće/domicilno stanovništvo. To je neuporedivo sa bilo kojim Balkancom ili Evropljaninom koji ima 'egzotičnu' haplogrupu. Dodikove grane ima u Njemačkoj među pravim Njemcima, ko zna kad je došla tamo (vrv. prije više od 1000 godina).
Ako koristim tvoju ligiku, onda si i ti bliskoistočno-afrički migrant u Evropi. Tvoja E1b vuče korjene sa roga Afrike, a na putu ka Evropi je dugo boravila na Levantu. Tako da si ti tehnički somalski produkt.![]()
Ovo je Dodikova grana https://www.yfull.com/tree/J-ZS9949/Moji rodjaci su Talijani i Grci, Albanezi svakako. I veliki dio Srbiziranih rodjaka.
Ti znas da su se i I i J haplogrupa nastali od iste grane?Mile je tehnički Migrant iz Arabije dok mu je idol Orban Hun iza Urala.
Što zapravo znači da imamo 2 Ne-evropska političara migranta u mahali.
Nastala je i R od QR, a Q je karakteristična za Turkmene, Paleosibirce, Eskime i Indijance.Ti znas da su se i I i J haplogrupa nastali od iste grane?
Ne lupaj libtardu, oni nikada ni za 1000 godina neće biti Evropljani. Jedna etnička grupa u Srbiji koja 500 godina ne može da se prilagodi, egzaktan je dokaz.U Frankfurtu sam gledao Kabul u centru grada. Sa primesama iz Afrike i odakle sve vec.
Onda su i oni Evropljani kroz koju generaciju. Mozda cak i brze.
Ne lupaj libtardu, oni nikada ni za 1000 godina neće biti Evropljani. Jedna etnička grupa u Srbiji koja 500 godina ne može da se prilagodi, egzaktan je dokaz.
Ovaj Zukorlić je zbilja cirkusant.
Ti nisi ni radio dnk test, poznavanje iste ti je jako loše.
To što je Putinova majka Jevrejka nema nikakve veze s haplogrupama i ostalim glupostima od genetskih istraživanja. Bukvalno joj je tako narodnost upisana u svim dokumentima.Ti nisi ni radio dnk test, poznavanje iste ti je jako loše.
I šta je tu glupost? Od prljavih swarthoida nikad i ništa dobro nije došlo.Na jednoj temi si pisao da imaš svetle oči i da te to odvaja od "ružnih crnookih ".
Takve gluposti ne prolaze ne primećene.
Možda si i sam južnjak, fenotip ne znači puno, posebno ako genetika to ne prati.To što je Putinova majka Jevrejka nema nikakve veze s haplogrupama i ostalim glupostima od genetskih istraživanja. Bukvalno joj je tako narodnost upisana u svim dokumentima.
I šta je tu glupost? Od prljavih swarthoida nikad i ništa dobro nije došlo.
Nisam južnjak; moji preci su se pred Turcima odselili u Prešov, istočni region današnje Slovačke, a kasnije konačno u Srpsko Vojvodstvo.Možda si i sam južnjak, fenotip ne znači puno, posebno ako genetika to ne prati.
Smeđokosi Šveđanin ne može da ima gyppo features po koži i licu.Bolje smeđokosi šveđanin nego plavokosi turčin.
Msm valjda kapiraš kako genetika funkcioniše
mene samo zanima da li ti samo trolujes, ili si stvarno uveren u te gluposti koje pisesNisam južnjak; moji preci su se pred Turcima odselili u Prešov, istočni region današnje Slovačke, a kasnije konačno u Srpsko Vojvodstvo.
Smeđokosi Šveđanin ne može da ima gyppo features po koži i licu.
Mislim... nije da je kosa nešto naročito bitan faktor.
Imaš li autosomalni test? I Y dna?Nisam južnjak; moji preci su se pred Turcima odselili u Prešov, istočni region današnje Slovačke, a kasnije konačno u Srpsko Vojvodstvo.
Smeđokosi Šveđanin ne može da ima gyppo features po koži i licu.
Mislim... nije da je kosa nešto naročito bitan faktor.
Istina, ili ćopava posla ?
![]()
Ljudi Sintašta kulture su bili govornici proto-indoiranskog jezika i živili su na području južnog Urala https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sintashta_cultureIstina, ili ćopava posla ?
![]()
Iranci su bliži Arapima autosomalno nego Evropljanima zato što kod njih dominira genetika starosjedilaca iranske visoravni koje sam pominjao u prethodnom postu. Nisu bliži Arapima zbog arapskoh upliva iz ranog srednjeg vjeka koji je minoran. Zbog genetika proto-Iranaca (Sintaša) tj. njihovog upliva moderni Iranci su malo pomjereni ka Evropljanima. Ali ne dovoljno, i dalje su im bliži Arapi pogotovo oni iz Mesopotamije. Upitno je koliko su Arapi iz Mesopotamije zapravo Arapi, a koliko starije islamizovano i arabizovano stanovništvo. Prije će biti da su većinski to drugo.Sudeći po ovom kanalu, Iranci su dosta bliskiji Arapima od Evropljana.
Na jednom drugom videu se kaže da su Iranci najbliži Arapima Iraka i levanta. Zatim Grcima, pa potom Arapima persijskog zaliva.
Što će reći da su današnji Iranci tehnički kao Arapi zapadno od njih, sa drugačijim jezikom i kulturom.
Iranci su bliži Arapima autosomalno nego Evropljanima zato što kod njih dominira genetika starosjedilaca iranske visoravni koje sam pominjao u prethodnom postu. Nisu bliži Arapima zbog arapskoh upliva iz ranog srednjeg vjeka koji je minoran. Zbog genetika proto-Iranaca (Sintaša) tj. njihovog upliva moderni Iranci su malo pomjereni ka Evropljanima. Ali ne dovoljno, i dalje su im bliži Arapi pogotovo oni iz Mesopotamije. Upitno je koliko su Arapi iz Mesopotamije zapravo Arapi, a koliko starije islamizovano i arabizovano stanovništvo. Prije će biti da su većinski to drugo.
Misliš po izgledu?U taj širi pojam pored Iranaca spadaju i Grci reko bih, bar značajan deo
Jašta.Pa da. Arapi severnog Bliskog Istoka nisu baš isto što i Arapi sa Arabijskog poluostrva.