Krishna
Elita
- Poruka
- 24.157
Ako je to tako kao sto Pantelic Nebojsa pise, jos i ako se F haplogrupa u Indiji lazira umjesto I2a, onda sam izgubio mnogo vremena citajuci godinama GG1 i sad GG2...
Тролебојша Спамтелић лупета глупости.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to tako kao sto Pantelic Nebojsa pise, jos i ako se F haplogrupa u Indiji lazira umjesto I2a, onda sam izgubio mnogo vremena citajuci godinama GG1 i sad GG2...
Јесу ли ти генетичари објаснили разлику између генетике као науке и гена као физичке јединице наслеђивања и начина настанка појединих народа!!!Sa mnom se slazu geneticari iz pet kompanija koje rade ove testove i kazu ovo isto sto ja pisem.
Јесу ли ти генетичари објаснили разлику између генетике као науке и гена као физичке јединице наслеђивања и начина настанка појединих народа!!!
Хаплогрупе неких познатих Срба. Тестирали су се њихови презимењаци из њихових родних села или села одакле су пореклом.
Никола Тесла - R1a-M458
Новак Ђоковић - I2-PH908
Бата Живојиновић - R1a-M458
Момчило Ђујић - R1a
Раша Попов - I2-PH908
Светозар Боројевић - R1a
Радош Љушић - R1a-Z280
Породица Дунђерски - E-V13
Јован Деретић - R1a-Z280
Дејан Бодирога - R1b-Z2103
Владе Дивац - R1b-BY611
Жељко Ражнатовић Аркан - I2-CTS10028
Вук Караџић - I2-CTS10228
Војислав Шешељ - I2-CTS10228
Радован Караџић - I2-CTS10028
Здравко Чолић - J1
Милан Гуровић - R1a
Стефан Стратимировић - R1a-Z280
Живојин Мишић - I2-PH908
Борис Тадић - N-P189.2
Богдан Жерајић - R1a-Z280
Бранко Драгаш - R1a-M458
Драгољуб Ојданић - I2-PH908
Карађорђевићи - I2-CTS10228
Воја Брајовић - E-V13
Слободан Милошевић - E-V13
Здравко Шотра - R1a-M458
Ђоко Јованић - I2-PH908
Новица Церовић - I1-P109
Петар Кочић - I2-PH908
Амфилохије Радовић - R1b-U152
Богдан Зимоњић - R1b-U152
Никола Плећаш - R1a-M458
Вања и Никола Грбић - R1a-Z280
Значи, мој рођак.![]()
Јашта.
Војбода Ђујић је говорио да су његови старином из Бјелопавлића, а неки историчари сматрају да су му преци дошли из Васојевића. Ни једно ни друго није тачно, јер су Бјелопавлићи и Васојовићи E-V13. Сигурно није уопште старином из Црне Горе.
Оно што се сигурно зна је да су се Ђујићи доселили у Ковачић код Книна (где је рођен Војвода) око 1690 године из Босанске Крајине https://sr.wikipedia.org/wiki/Ковачић_(Книн)
Па ако Војвода Ђујић и ја нисмо родбина -- премда обојица смо R1a-M458>L1029 -- чему служи цела галама око ДНК?
Иначе ја сигурно нисам Србин, што нас доводи до закључка да је он Влах. Или Куман.
A i nekakvo ukrajinsko poreklo pada u vodu.