Mene zanima koje su to grupe doneli svi oni Turci pocevsi od Atile pa do Osmanlia , Avari , Pecenezi , Kumani , MAdjari , Kormesij Krum i Blgarskite Toktu , NIKOI od tia Turci nee zostavio
NIČ , mozda malo Q i koi zalutali N jel da ?
A Rmani , koji su nas narod ,narod najkarpatskii , s najačim rogom ,bušen se naziva , se vikaju po brda , Planine kojima I2 i R1a vladaju tišonjclećima, no , svakojake glupote im kazano govoriti ,
jerbo kako to oni da budu Sloveni koje su polatinili em imaju isto ime ka Hindi naša pa ih neuki ljudi , a većina je taka , uvažavaju za Rome , te Vlah može lepše zvuči i ajmo povlaiti
narod
A istorija je prepuna znakova i simbolike . Srbi , narod koji izumire ,JEZIK NAJLEPŠI I NAJBOGATIJI , koji je u poslednjih 200 godina pokazao svetu ,ko je i šta je , za razliku od ostalih nam
suseda odnarodjenih i turanizovanih . SORABI mi ovi ovde koji su i dalje tu i dalje u RATU I KONFLIKTU I ZEMLJE NAM SE OTIMAJU I NAROD TRUJE , izdržao sve te Turke , Švabe
šamarao , Bugare kažnjavao . Sad neće izdržati, bojim se . DAkle
mi na jugu na frontu , a mali SOrabi LUžički , na zapadnom fronu i dalje traju , Jedan Niš ih je ostao , BODROŽE PALE , LJUTIĆI isto , stoje naša imenai grobovi idalje tamo , i to ih je nagnalo na
Istok da si Lebensraum naprave . Dok je mlađi veliki brat jak , živećemo , ako ga unište padamo . SAMO RUSKO ORUŽJE sprečava Amere da ceo svet unište , ljudi bi valda to trebali da vide .
Ali oni nas svađaju već dugo , dobro im ide , bratske rane najduže se leče .
i još jedna simbolika , Romi došli iz Indije u domovinu onih što ih posetiše davno i jezik im dali . IMamo Rumune , koji su srbilatinizirani . i ROme podsetnik iz Hinda ,
INĐIJA I RUMA SU JEDNA PORED DRUGE
IZNUTRA NAPRAVIŠE MNOGO ROVACA , svi smo svedoci , poriču nam predke , običaje , estastvo , istnjenje , postojanost .
Srbi Srbi , mnogo smo bre ludi i slepi od ljubavi bili , previše istina nam skrili , svi se pogrbili , POHRBATILI , ja sam ubeđen da je to poreklo im imena
sve ovo je na dnevnom planu bitno u smislu kulturne svesti jačanje ljudskog potencijala , reproduktivnog , stvaralačkog , bratskog .
pozdrav SRDAČNI