av-u za mesec, dva dana cela srbija otkazuje poslusnost i on bezi iz zemlje, to je moja prognoza,a evo sta je ispalo od pretnji otkazima prosvetarima - CORAK SNS-A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlicno, sedi, 100 dolara.Zato sto lazes.
..........i za interese americkih milijardera.
prosvetne inspektorke će dobiti otkazav-u za mesec, dva dana cela srbija otkazuje poslusnost i on bezi iz zemlje, to je moja prognoza,a evo sta je ispalo od pretnji otkazima prosvetarima - CORAK SNS-A
Просветне инспекторке одбиле да изврше ванредни надзор, упутиле писмо јавности
otac od one male sto je pregazena radi u posti....ko zna mozda i to ima veze.
Marlone ispričai nešto o engleskoj kraljici, kad si joj pokazivao kako se prave Tufahijeotac od one male sto je pregazena radi u posti....ko zna mozda i to ima veze.
rekoh pre dva meseca, da vlast nece pasti zbog nadstresnice, vec zbog neke benigne stvari manjeg obima koja ce da se sigurno desi.
i tako i bi.
Kad AV pobegne iz zemlje svi ce se vratiti na posao, i plate im biti isplacene kao da su radili, a ko misli da ce zauzeti njihove pozicije se grdno vara.prosvetne inspektorke će dobiti otkaz
zavisi ko zasedne...moze se desiti da bude raspad sistema, drz kasa prazna samo maldi lukac i krompir u njoj.Kad AV pobegne iz zemlje svi ce se vratiti na posao, i plate im biti isplacene kao da su radili, a ko misli da ce zauzeti njihove pozicije se grdno vara.
Pogledaj samo koliko ljudi podnosi ostavke solidarisuci se sa strajkom. AV je puk'o, narod je otvorio oci, i vise se ne boji.
pa zato neka drzi av vlast dok se ne raspadne sistem, sistem nam je i krivzavisi ko zasedne...moze se desiti da bude raspad sistema, drz kasa prazna samo maldi lukac i krompir u njoj.
stagod bilo ako nas bog pogleda da ne bude anarhije... to ako krene, bosna ce biti malo dete.
to bi mu bila najveca kazna, da su svi drugi na medijima a on da mora samo da potpisuje sta mu drugi daju i nikako da se javno nigde ne pojavljuje pa posle pola godine kada ga svi zaborave da nestane.pa zato neka drzi av vlast dok se ne raspadne sistem, sistem nam je i kriv
bosna je drugo, 3 vere
ma i vlast i medije, nece dati, ima da truje najjace i glumata dok se sve ne raspadne, dok se ne zgadi svima, a vecina ide u strajkto bi mu bila najveca kazna, da su svi drugi na medijima a on da mora samo da potpisuje sta mu drugi daju i nikako da se javno nigde ne pojavljuje pa posle pola godine kada ga svi zaborave da nestane.
pritisnuce ga da zavrse sa kosovom, narocito ako poveruju da hulja koji se ljulja, padako zna i to je moguce, ameri ne odbacuju bas tako lako ljude koji su ginuli za njih
ma ne mora da znaci... to se dogovara... u jednoj sobi on ana sinisa i onaja dripac sto mu je glavni za pare i troje cetvoro odabranih buducih...moderacija americka, obicno cike sa plavim ocima i kostanim naocarima samo usmeravaju tokove misli i ko iskace iz seme disktretno mu daju na znanje da je promenljiv.ma i vlast i medije, nece dati, ima da truje najjace i glumata dok se sve ne raspadne, dok se ne zgadi svima, a vecina ide u strajk
..........i za interese americkih milijardera.
Vec oprobano na kijevskom Majdanu.
ja mislim da zapad ima kompromitujuci materijal o av-u, i da mu sledi izrucenje, ako pre toga ne pobegne... jos od one prepiske narko-mafijei uvek na kraju kada naprave semu da zaglupe narod po 100x, dodju do pitanja ko ce u murdelj jer sklepana kosntrukcija jedino moze da prodje ako neko ode u murdelj...i nadju neku buraniju.
On vec sad nije u zemlji.av-u za mesec, dva dana cela srbija otkazuje poslusnost i on bezi iz zemlje, to je moja prognoza,a evo sta je ispalo od pretnji otkazima prosvetarima - CORAK SNS-A
Просветне инспекторке одбиле да изврше ванредни надзор, упутиле писмо јавности