Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.858
Studenti su građani kao i svi drugi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studenti su građani kao i svi drugi.
Не знамо шта, али очигледно нешто велико, чим је власт спремна на све, само да не објави документацију.I šta kada budu stavili? Šta se očekuje od toga?
Ako ih Cacani dovate ima da propisaju majcino mleko.
Мислиш бонове за студентску мензу и то...Iskreno studenti bolje da traže bolje uslove na fakultetima.
One, kojima i prijeti. One, koje doplaćuje i pretplaćuje. One, slične sebi. One, koji ne razumiju i neznaju....Čemu to prejudiciranje i predrasude?
Ako pošalje..? "svoje ljude"* KOje ljude?
Svi smo mi jednaki pred zakonom. Ovo što se dešava je zloupotreba tih studenata koji su izašli na ulice i koji sprečavaju druge da normalno studiraju i polažu ispite.
Kad kažem mislim Srbi na sve građane Srbije i Srpske nevezano za njihovo etničko poreklo.Isto kao što se kad se što kaže Austrijanci misli na sve Austrijance a ne samo na etničke Austrijance.Dodika?! Polovina stanovništva, naravno ne samo srpskog, jer u RS žive i ljudi drugih nacionalnosti ,ga ne voli. Jedan dio ga se plaši, pa ga ko fol voli i jedan dio ga voli dok prećutno, a i otvoreno podržava pljačku. Na kraju samo on sam sebe voli, dobro i kućna lista, mada ni tu nije isključeno ....
Pa sve što bi im bilo bolje.Мислиш бонове за студентску мензу и то...
A normalno odvijanje života?Nije mirno ako onemogućavaju normalno odvijanje saobraćaja.
I veliki Milorad Cavic je uz studente.Pa sve što bi im bilo bolje.
Nije sklonost nasilju nešto čime se treba hvaliti.Poraze treba da primate dostojanstveno.Sportski.
Čuvaju svoju djecu. Ti ne bi išao iza svoga djeteta, pogotovo kada znaš da su i babe spremne da mlate i već osuđivani gaze.To nisu deca studenti su odrasli ljudi.
Kažeš da je 70% naroda u Srbiji glup? Načekat ćete se vi..One, kojima i prijeti. One, koje doplaćuje i pretplaćuje. One, slične sebi. One, koji ne razumiju i neznaju....Na sceni je zloupotreba naroda, a pošto je narod, u većem broju okilavio sjedeći i gledajući Pink ili stajući u red za paketiće, malo dinara, sendviča... morao je neko da pokrene inicijativu. I to ne bilo ko! Studenti.
Kako da kažem,ja sam protiv svake političke stranke, apolitičan sam kao i moji.Čuvaju svoju djecu. Ti ne bi išao iza svoga djeteta, pogotovo kada znaš da su i babe spremne da mlate i već osuđivani gaze.
Misliš na besplatan sendvič? Neće.Iskreno studenti bolje da traže bolje uslove na fakultetima.
Nisam to rekla. Rekla sam upravo ono kako stoje stvari. To što je samo jedna stvar tebi pred očima, to je tvoj problem.Kažeš da je 70% naroda u Srbiji glup? Načekat ćete se vi..
Vidim.Kako da kažem,ja sam protiv svake političke stranke, apolitičan sam kao i moji.
Da,, bilo bi to malo degutantno da navijači blokiraju saobraćajnice zbog poraza svog tima.Nije sklonost nasilju nešto čime se treba hvaliti.Poraze treba da primate dostojanstveno.Sportski.
A meni se čini da iza tebe i takvih kao što si ti stoje režimski blagajnici.Ja nisam protiv studenata,ali mi već sada liči da iza studenata stoji opozicija i da ih koriste.