Генерални штрајк!

Čemu to prejudiciranje i predrasude?
Ako pošalje..? "svoje ljude"* KOje ljude?

Svi smo mi jednaki pred zakonom. Ovo što se dešava je zloupotreba tih studenata koji su izašli na ulice i koji sprečavaju druge da normalno studiraju i polažu ispite.
One, kojima i prijeti. One, koje doplaćuje i pretplaćuje. One, slične sebi. One, koji ne razumiju i neznaju....
Na sceni je zloupotreba naroda, a pošto je narod, u većem broju okilavio sjedeći i gledajući Pink ili stajući u red za paketiće, malo dinara, sendviča... morao je neko da pokrene inicijativu. I to ne bilo ko! Studenti.

Dodika?! Polovina stanovništva, naravno ne samo srpskog, jer u RS žive i ljudi drugih nacionalnosti ,ga ne voli. Jedan dio ga se plaši, pa ga ko fol voli i jedan dio ga voli dok prećutno, a i otvoreno podržava pljačku. Na kraju samo on sam sebe voli, dobro i kućna lista, mada ni tu nije isključeno ....
Kad kažem mislim Srbi na sve građane Srbije i Srpske nevezano za njihovo etničko poreklo.Isto kao što se kad se što kaže Austrijanci misli na sve Austrijance a ne samo na etničke Austrijance.
Znači Lapo i ti si u tom smislu Srpkinja jer si državljanin Republike Srpske a to što si slovenačkog porekla drugi je par cipela.

sećam se šta je bilo posle 5-og oktobra kad je policija došla da iseli radikale iz zgrade magistrata u zemunu koju su nelegalno uzeli za svoje prostorije i ofarbali u plavo šešelj i vučić su poslali preko100 svojih batinaša koji su sačekali policiju i brutalno ih tukli..i oni sada pričaju o nekom nasiljju
inače zgrada magistrata je iz 18 veka napravili su je austrougari i bila je zaštićeni spomenik kluture

One, kojima i prijeti. One, koje doplaćuje i pretplaćuje. One, slične sebi. One, koji ne razumiju i neznaju....Na sceni je zloupotreba naroda, a pošto je narod, u većem broju okilavio sjedeći i gledajući Pink ili stajući u red za paketiće, malo dinara, sendviča... morao je neko da pokrene inicijativu. I to ne bilo ko! Studenti.
Kažeš da je 70% naroda u Srbiji glup? Načekat ćete se vi..

Iskreno studenti bolje da traže bolje uslove na fakultetima.
Misliš na besplatan sendvič? Neće.
Oni su gladni znanja i napretka, a ne parizera.
Kažeš da je 70% naroda u Srbiji glup? Načekat ćete se vi..
Nisam to rekla. Rekla sam upravo ono kako stoje stvari. To što je samo jedna stvar tebi pred očima, to je tvoj problem.

Back