Генерални штрајк!

Posle se krenulo u popravljanje onog što je Milošević upropastio, i ostavren je napredak.
Zato vas ĉlanstvo napustilo preko noći.
Posao preko zadruge niśta ugovor o radu.
Ponaśali ste se kao robovlasnici.
Neki nadri.kapitalizam muda valcer.

Ali ako...
Lekcija koja izgleda mora da se obnovi
Pa će bude kuku lele bežim na bauštelu

Vidi ti forumskih botova kako do poslednjeg momenta brane režim. :D
Lako je vama, sakriveni u anonomnost, možete svoju platu da zarađujete do samog kraja režima.
Ali kako je ovim izloženima očima javnosti. Oni već moraju da brinu šta će da kažu, da se sklanjaju, da se pretvarju da ne postoje. Kao Aca Šapić. :D
A ovi sa hemijskama po pijacama. Sad ih narod otvoreno mrzi.

Vidiš da ih je tu 90% pogubljeno kao guske u magli.
Spremaju ražanj a zec u šumi.

Sad su i plavuše za proteste. Došla takva moda.
Meni je bukvalno neprijatno što Berekin sad čita Danas i piše da ne treba gledati "Novosti" jer lažu.

Dođe mi da ja sad podržim njegovu ekselenciju Miloša Vučevića

Koji moji Nostradamuse?
Знаш ти добро који! Црнокапуљаши, децоубице...
Meni je bukvalno neprijatno što Berekin sad čita Danas i piše da ne treba gledati "Novosti" jer lažu.

Dođe mi da ja sad podržim njegovu ekselenciju Miloša Vučevića
Са сабахудином, Недимом и ШуНАТОвцем, ти и јеси та опција. вучлеров лојалиССта. Не можеш се заклети у цркви, ал у џамији... :super:

Знаш ти добро који! Црнокапуљаши, децоубице...

Са сабахудином, Недимом и ШуНАТОвцем, ти и јеси та опција. вучлеров лојалиССта. Не можеш се заклети у цркви, ал у џамији... :super:
Crkvu ne pominji - organizujete divljanje na Sv. Jovana Krstitelja.
Četnici a?
CIA izabrala datum, valja se
Napred bezbožna Srbijo, finalni juriš djavola :pop:

Četnici a?
Stole, mi vernici pročitamo ponešto iz Svetog pisma. Jevreji su bili optužili Isusa što isceljuje ljude u subotu, koja je po njima dan kad se ne radi. A on im je rekao: ako vam ovca padne u bunar u subotu, oćete li je spasavati ili pustiti da se udavi?
Shvataš naravoučenije? :D

Četnici a?
Наравно кад нас организују Сорош, Клинтон, Блер, Шредер, ШуНАТОвац, Гордана Чомић, Слиниша Мали, Гангула, Горанче Весић. Упс, па то су ваши. :mrgreen: Прочитај 3 молитве препоштеном АВнтихристу Хиландарцу пре спавања. Јаја&паризер си обезбедио. Сута нова искушења.

Stole, mi vernici pročitamo ponešto iz Svetog pisma. Jevreji su bili optužili Isusa što isceljuje ljude u subotu, koja je po njima dan kad se ne radi. A on im je rekao: ako vam ovca padne u bunar u subotu, oćete li je spasavati ili pustiti da se udavi?
Shvataš naravoučenije? :D
Hadžizdravkoviću batalite me vašeg Jude i kako se nalaze rupe za zloupotrebu.
Zloupotreba nije upotreba nego pokvarenost Hadžizdravkoviću pokvarenost.
Vidim cupkate od sreće smeši vam se vlast bez izbora, obećali američki drugari, vi samo posle da im neśto sitno potpišete u vezi teritorija i posle pljačkajte rodjenu kuću do mile volje.
Jel to beše Statut kod vas? :D

Свети Јован је прекосутра.
Вечерас на Пенџерче,загледаш се у Звезде и пожелиш-Дај нам Боже да аца абдицира-. z:mrgreen:
Pa prekosutra je Jovan Krstitelj ali i djavoli sa repovima slave neśto - kako uzeti vlast kad te slabo ko glasa?
Zvuĉi obećavajuće

ne znam bash
1737228640208.png

Back