Генерални штрајк!

Да.

Испуњењем студентског захтева број 1 откриће се читава коруптивна хоботница и сви злочинци ће попадати а систем лажи, корупције и криминала ће се срушити као кула од карата.

На рушевинама тог система, изнићи ће нови систем у коме се поштује закон, лопови су у затвору, добри су на врху, лоши на дну и никада више судбина овог народа неће зависити од воље или невоље једног човека.
and they live happily ever after :mrgreen:

:hahaha:

Mada možda na preCedničkim. Ako kandiduju Zoku ili Gmaza Šormaza a sa druge strane bude Đilas.

Колико знам, председнички су 2027.године.

Пуно ће воде протећи Моравом и Дрином до 2027.

Наравно, осим ако не мислиш даће председник бити разрешен, у складу са Уставом и Законом о председнику.

Да, о новом систему у коме ће, након одржаних поштених и слободних парламентарних избора да победи народна воља, а ко победи, формираће и извршно тело (неки га зову Влада, ја више волим израз Управитељство) које ће бити подконтролом скупштине, а скупштина под контролом народа.

Не видим како ваши Ђилас и Мариника које не вадите из уста и тастатуре могу да победе. Можда узму неки проценат и буду неки мањи део владајуће коалиције.

Опет, то је нека друга тема.
b) Zahtevaju i moje mačke mnogo toga.

Obojena revolucija zahteva da dobiješ izbore.

Колико знам, председнички су 2027.године.

Пуно ће воде протећи Моравом и Дрином до 2027.

Наравно, осим ако не мислиш даће председник бити разрешен, у складу са Уставом и Законом о председнику.
Kako to planiraš?

Да, о новом систему у коме ће, након одржаних поштених и слободних парламентарних избора да победи народна воља, а ко победи, формираће и извршно тело (неки га зову Влада, ја више волим израз Управитељство) које ће бити подконтролом скупштине, а скупштина под контролом народа.

Не видим како ваши Ђилас и Мариника које не вадите из уста и тастатуре могу да победе. Можда узму неки проценат и буду неки мањи део владајуће коалиције.

Опет, то је нека друга тема.

Сада је тема

Први захтев студената

1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.
Naši Marinika i Đilas?!Koga ti bre z**ebavaš ovde i mutiš vodu?!Ti si se totalno pogubio.Studenti su koliko je meni poznato uglavnom izdržavana kategorija stanovništva i trebali bi da se potrude da završe to što su upisali pa da se lepo zaposle i da rade nešto korisno a ne da postavljaju uslove kao da su neki faktor.

Vreme je da se konstatuje da vlast nije postupila po zakonu i da se zatraži smena vlasti
Još nije utvrđeno da li nije postupila po zakonu. Verovatno postoji vremensko ograničenje do kog vremena to treba da se pripremi za javnost.
Taj slučaj u NS nije dovoljan da se traži smena vlasti.

Ne smatram da bilo kakve posleduce bilo čijeg političkog aktivizma smeju da imaju posledice na to ko upravlja državom. Demokratija je olovka u ruci, obojene revolucije vode pravo u Gruziju 2008. i Ukrajinu sada.
U suštini sve te obojene revolucije su odvajanje od Rusije i ruskog uticaja.

Znači obojena revolucija u Istočnoj Nemačkoj 1989.

I sve one donose dobrobit. A pogrdno ih naziva samo Rusija (obojena je njihov izraz)

A ti primeri koji navodite ("A kako je Ukrajina pod bombama, ako je obojena revolucija kul?") su uvek primeri upravo ruskog malignog rada.

Dobro,i šta sad?Hoćete da napravite rat u državi ili ste ipak rešeni da nas pustite da živimo normalno?
Otkad to kriminalci zive normalno?
Padanje nadstresnica je tebi "normalno".Narkomafijaska vlast je tebi "normalno"?
RTS TV koja mora da cuti umesto da obavestava je tebi normalno.
Pljackanje Srbije je tebi - normalno ?
Bahacenje kriminalaca je tebi -normalno?
Sibicarenje na izborima je tebi - normalno?
Tiranija gradjanstva je tebi -normalno?

Nikakav rat; Srbija samo treba da ima slobodne demokratske NENAMESTENE izbore i to ova samozvana vlast treba da omoguci ili makar da ne sprecava.Ostalo nije ni normalno, ni demokratija.

Poslednja izmena:
Цениш да ће на неким наредним изборима Мариника да победи?
ima li ko treći, imaš vučića s jedne strane i novi dos s druge strane. sistem će ostati isti korupcija će i dalje da cveta, lopovluk itd
jedino jadan narod nikad da dočeka to sutra bolje
na sledećim izborima narod da se trgne i da mudro ćuti i da se ne kolju međusobno da bi oni smeštali gujice.
e kad dođu izbori ono prc u vr glave 15% izlaznost
nažalost to je samo moja bajka.

Dobro,i šta sad?Hoćete da napravite rat u državi ili ste ipak rešeni da nas pustite da živimo normalno?
Ne bih zelo nikoga da podcenjujem, ali vase konstatacije kako neko zeli rat, ovo zlo, ono zlo nisu primerene.
Posto znamo iz cije kuhinje poticu ne vredi se na njih obazirati osim u smislu sprecavanja zla kojeg prizivaju, a koje drugima pripisuju.
Znaci mantra da su zahtevi usmereni protiv odredenih politickih licnosti nije istina.
Pomenute licnosti niko nije prozivao niti im se obracao, one se same namecu uz konstataciju studenata da se ne mesau u deo koji nije pod njihovom nadleznoscu
Studenski zahtevi nisu usmereni na rusenje drzave i institucije naprotiv.

Otkad to kriminalci zive normalno?
Padanje nadstresnica je tebi "normalno".Narkomafijaska vlast je tebi "normalno"?
RTS TV koja mora da cuti umesto da obavestava je tebi normalno.
Pljackanje Srbije je tebi - normalno ?
Bahacenje kriminalaca je tebi -normalno?
Sibicarenje na izborima je tebi - normalno?
Tiranija gradjanstva je tebi -normalno?
Heeeej!!! Hajde polako čoveče.Prvo,ja nisam kriminalac,zaposlen sam u privatnom sektoru,pet radnih dana 07-15h i pokušavam da živim a neki mi uskraćuju to pravo pod raznim izgovorima.Pala je nadstrešnica i to je nesreća.Sve ostalo što si napisao si u pravu,treba bolje i drugačije,ali nikako na silu,to smo imali 2000-te i znamo kako smo prošli,nije valjalo.Ovo što sada rade po ulicama je za svaku osudu i ja bih voleo da država to sankcioniše jer ovako ne može.

Heeeej!!! Hajde polako čoveče.Prvo,ja nisam kriminalac,zaposlen sam u privatnom sektoru,pet radnih dana 07-15h i pokušavam da živim a neki mi uskraćuju to pravo pod raznim izgovorima.Pala je nadstrešnica i to je nesreća.Sve ostalo što si napisao si u pravu,treba bolje i drugačije,ali nikako na silu,to smo imali 2000-te i znamo kako smo prošli,nije valjalo.Ovo što sada rade po ulicama je za svaku osudu i ja bih voleo da država to sankcioniše jer ovako ne može.
To nije nesreca, vec zlocin!

Ne bih zelo nikoga da podcenjujem, ali vase konstatacije kako neko zeli rat, ovo zlo, ono zlo nisu primerene.
Posto znamo iz cije kuhinje poticu ne vredi se na njih obazirati osim u smislu sprecavanja zla kojeg prizivaju, a koje drugima pripisuju.
Znaci mantra da su zahtevi usmereni protiv odredenih politickih licnosti nije istina.
Pomenute licnosti niko nije prozivao niti im se obracao, one se same namecu uz konstataciju studenata da se ne mesau u deo koji nije pod njihovom nadleznoscu
Studenski zahtevi nisu usmereni na rusenje drzave i institucije naprotiv.
Vidi,studenti se ne pitaju ništa,njihovo je da završavaju to što su upisali,da osnivaju porodice i da grade svoje živote.Ko su oni da postavljaju uslove?Školarci,izdržavana kategorija stanovništva.

Back