Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.737
Preteruješ.Prosto ne znaš šta hoćeš.To nije nesreca, vec zlocin!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preteruješ.Prosto ne znaš šta hoćeš.To nije nesreca, vec zlocin!
Kako nije valjalo, najbolji period istorijeto smo imali 2000-te i znamo kako smo prošli,nije valjalo.
Drzava je zarobljena od kriminalne sekte ,a narod je svoju drzavu duzan da oslobodi,postenim demokratskim izborima, kad je vec nije sacuvao - zarad svoje normalnosti.Ne moze narod da se pokorava silom nametnutoj vlasti jer drzava pripada njenom narodu a ne bahatim nametljivcima.Heeeej!!! Hajde polako čoveče.Prvo,ja nisam kriminalac,zaposlen sam u privatnom sektoru,pet radnih dana 07-15h i pokušavam da živim a neki mi uskraćuju to pravo pod raznim izgovorima.Pala je nadstrešnica i to je nesreća.Sve ostalo što si napisao si u pravu,treba bolje i drugačije,ali nikako na silu,to smo imali 2000-te i znamo kako smo prošli,nije valjalo.Ovo što sada rade po ulicama je za svaku osudu i ja bih voleo da država to sankcioniše jer ovako ne može.
Otkud sad i ti za ĐilasaDrzava je zarobljena od kriminalne sekte ,a narod je svoju drzavu duzan da oslobodi,postenim demokratskim izborima, kad je vec nije sacuvao - zarad svoje normalnosti.Ne moze narod da se pokorava silom nametnutoj vlasti jer drzava pripada njenom narodu a ne bahatim nametljivcima.
Nesreca bi bila da ju je srusio zemljotres.Preteruješ.Prosto ne znaš šta hoćeš.
Tvoj problem je sto ovaj svet vidis samo kao Djilasa ili kao Vucica.Otkud sad i ti za Đilasa
A bio si na pogrešnoj strani
postenim demokratskim izborima, <<< Ovo cenim.U pravu si.Drzava je zarobljena od kriminalne sekte ,a narod je svoju drzavu duzan da oslobodi,postenim demokratskim izborima, kad je vec nije sacuvao - zarad svoje normalnosti.Ne moze narod da se pokorava silom nametnutoj vlasti jer drzava pripada njenom narodu a ne bahatim nametljivcima.
Onda ispada da je to neko namerno uradio.Jel si prijavio slučaj policiji,jel si ukazao na počinioce?Nesreca bi bila da ju je srusio zemljotres.
Ovo je bio zlocin sa 15 mrtvih.
Он ће одрадити свој мандат до 2027. године.
Делиће одликовања, примаће акредитиве и честитаће Божић, Нову Годину, Рамазан и Хануку.
Осим ако пре тога не дође до разрешења, у складу са Уставом и Законом о председнику.
Razrešenje
Član 15.
Razrešenje predsednika Republike može Narodnoj skupštini da predloži najmanje jedna trećina narodnih poslanika ako smatra da je on povredio Ustav, a postupak za razrešenje pokreće se većinom glasova svih narodnih poslanika.
Ustavni sud dužan je da u roku od 45 dana od dana kad je pokrenut postupak za razrešenje odluči o tome da li je predsednik Republike povredio Ustav.
Ako Ustavni sud odluči da je predsednik Republike povredio Ustav, predsednik Republike se razrešava ako za njegovo razrešenje glasaju dve trećine narodnih poslanika.
Ako Ustavni sud odluči da predsednik Republike nije povredio Ustav, postupak za razrešenje se obustavlja kad odluka Ustavnog suda bude objavljena u „Službenom glasniku Republike Srbije“.
https://www.predsednik.rs/lat/dokumenta/zakon-o-predsedniku
Samo tako.Sibicarski izbori se ne priznaju.postenim demokratskim izborima, <<< Ovo cenim.U pravu si.
Znači priznaješ da precednik ne poštuje zakon?Боже, о чему ти машташ.
Сад ми те жао![]()
Cinjenica je da studenti ne zele nemire u drzavi, da ne prozivaju nikoga ukljucujuci i politicare koji se sami namecu mesajuci se bez nadleznosti.Vidi,studenti se ne pitaju ništa,njihovo je da završavaju to što su upisali,da osnivaju porodice i da grade svoje živote.Ko su oni da postavljaju uslove?Školarci,izdržavana kategorija stanovništva.
Znači priznaješ da precednik ne poštuje zakon?
Ja sam video kobru.Јбееш прецедника,
него јеси видео змајеве ?
fin turn up, ali i dalje nema 2 miliona koliko ima SNS.
Mastam da predsednik radi svoj posao.Боже, о чему ти машташ.
Сад ми те жао![]()
Jedino zele da im se ispune zahtevi.Cinjenica je da studenti ne zele nemire u drzavi, da ne prozivaju nikoga ukljucujuci i politicare koji se sami namecu mesajuci se bez nadleznosti.
Jedino zele da im se ispune zahtevi od kojih je prioritetni objavljivanje kompletne dokumentacije, rad nadleznih institucija i utvrdivanje odgovornosti.
Studenti su ponoletna lica koja imaju pravo i obavezu kao i ostala.
Pa baš takvi Poraženi likovi su potrebni Brnabićevom režimuJedino zele da im se ispune zahtevi.
Ko su oni da zahtevaju?Bojim se da su zloupotrebljeni zarad interesa van ove države.
Evo i ja sam odavno punoletan,ušao u 46-tu godinu pa ne zahtevam ništa.Ćutim,radim,živim,gradim svoj život...
Jedino zele da im se ispune zahtevi od kojih je prioritetni objavljivanje kompletne dokumentacije, rad nadleznih institucija i utvrdivanje odgovornosti.
Svako treba da zahteva da se stite ljudska prava.Jedino zele da im se ispune zahtevi.
Ko su oni da zahtevaju?Bojim se da su zloupotrebljeni zarad interesa van ove države.
Evo i ja sam odavno punoletan,ušao u 46-tu godinu pa ne zahtevam ništa.Ćutim,radim,živim,gradim svoj život...
Zahtevi studenata su opravdani i legalni su, ne kose se sa zakonom kako god hoces.Jedino zele da im se ispune zahtevi.