Генерални штрајк!

Heeeej!!! Hajde polako čoveče.Prvo,ja nisam kriminalac,zaposlen sam u privatnom sektoru,pet radnih dana 07-15h i pokušavam da živim a neki mi uskraćuju to pravo pod raznim izgovorima.Pala je nadstrešnica i to je nesreća.Sve ostalo što si napisao si u pravu,treba bolje i drugačije,ali nikako na silu,to smo imali 2000-te i znamo kako smo prošli,nije valjalo.Ovo što sada rade po ulicama je za svaku osudu i ja bih voleo da država to sankcioniše jer ovako ne može.
Drzava je zarobljena od kriminalne sekte ,a narod je svoju drzavu duzan da oslobodi,postenim demokratskim izborima, kad je vec nije sacuvao - zarad svoje normalnosti.Ne moze narod da se pokorava silom nametnutoj vlasti jer drzava pripada njenom narodu a ne bahatim nametljivcima.

Drzava je zarobljena od kriminalne sekte ,a narod je svoju drzavu duzan da oslobodi,postenim demokratskim izborima, kad je vec nije sacuvao - zarad svoje normalnosti.Ne moze narod da se pokorava silom nametnutoj vlasti jer drzava pripada njenom narodu a ne bahatim nametljivcima.
Otkud sad i ti za Đilasa

A bio si na pogrešnoj strani

Он ће одрадити свој мандат до 2027. године.

Делиће одликовања, примаће акредитиве и честитаће Божић, Нову Годину, Рамазан и Хануку.

Осим ако пре тога не дође до разрешења, у складу са Уставом и Законом о председнику.

Razrešenje
Član 15.
Razrešenje predsednika Republike može Narodnoj skupštini da predloži najmanje jedna trećina narodnih poslanika ako smatra da je on povredio Ustav, a postupak za razrešenje pokreće se većinom glasova svih narodnih poslanika.
Ustavni sud dužan je da u roku od 45 dana od dana kad je pokrenut postupak za razrešenje odluči o tome da li je predsednik Republike povredio Ustav.
Ako Ustavni sud odluči da je predsednik Republike povredio Ustav, predsednik Republike se razrešava ako za njegovo razrešenje glasaju dve trećine narodnih poslanika.
Ako Ustavni sud odluči da predsednik Republike nije povredio Ustav, postupak za razrešenje se obustavlja kad odluka Ustavnog suda bude objavljena u „Službenom glasniku Republike Srbije“.
https://www.predsednik.rs/lat/dokumenta/zakon-o-predsedniku

Боже, о чему ти машташ.
Сад ми те жао 😢

Vidi,studenti se ne pitaju ništa,njihovo je da završavaju to što su upisali,da osnivaju porodice i da grade svoje živote.Ko su oni da postavljaju uslove?Školarci,izdržavana kategorija stanovništva.
Cinjenica je da studenti ne zele nemire u drzavi, da ne prozivaju nikoga ukljucujuci i politicare koji se sami namecu mesajuci se bez nadleznosti.
Jedino zele da im se ispune zahtevi od kojih je prioritetni objavljivanje kompletne dokumentacije, rad nadleznih institucija i utvrdivanje odgovornosti.

Studenti su ponoletna lica koja imaju pravo i obavezu kao i ostala.

Cinjenica je da studenti ne zele nemire u drzavi, da ne prozivaju nikoga ukljucujuci i politicare koji se sami namecu mesajuci se bez nadleznosti.
Jedino zele da im se ispune zahtevi od kojih je prioritetni objavljivanje kompletne dokumentacije, rad nadleznih institucija i utvrdivanje odgovornosti.

Studenti su ponoletna lica koja imaju pravo i obavezu kao i ostala.
Jedino zele da im se ispune zahtevi.
Ko su oni da zahtevaju?Bojim se da su zloupotrebljeni zarad interesa van ove države.
Evo i ja sam odavno punoletan,ušao u 46-tu godinu pa ne zahtevam ništa.Ćutim,radim,živim,gradim svoj život...

Ниси упућен !

Њихов тренутни задатак је да траже документацију,
они не знају крајњи циљ протеста.

Они иду "од бове до бове".

То ти је низ циљева које остварујеш
и затим добијаш следећи циљ.

Слушај мало њихове "препаметне" интервјуе и схватићеш !

Са новим генерацијама је тако лако манипулисати,
од рођења они играју компјутерске игре које имају нивое.
Кад пређеш један ниво, идеш на следећи ...

Зато не брину,
знају да кад испуне тренутни задатак постоји следећи,
и тако редом.

Нико од њих није главни,
односно главног нико не зна.

Ја мислим да је то ВИ.

Ko su oni da zahtevaju?Bojim se da su zloupotrebljeni zarad interesa van ove države.
Evo i ja sam odavno punoletan,ušao u 46-tu godinu pa ne zahtevam ništa.Ćutim,radim,živim,gradim svoj život...
Svako treba da zahteva da se stite ljudska prava.
Nisi znao da i ti,kao covek , imas to pravo?

Zahtevi studenata su opravdani i legalni su, ne kose se sa zakonom kako god hoces.
Druga strana manipulise sa cinjenicama ukljucujuci i spomenutu sa tvoje strane o manipulaciji "van drzave" kao i prthodno o preuzimanju vlasti.
Ispunjenje spomenutih zahteva nije samo njihovo pravo i obaveza.
Da te upoznam i podsetim "zaboravne" to je pravo i obaveza cele zajednice ukljucujuci i one koji joj se odupiru.

Back