moljac1
Primećen član
- Poruka
- 589
Problem je sto te Mazde ne mogu da se prodaju za te pare,dzabe im sto vrede...inace,vidim da Honda Accord i pojedine Toyote jako dobro drze cenu.E sad,da l' se to prodaje,ili stoji u oglasima,ko ce ga znati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je sto te Mazde ne mogu da se prodaju za te pare,dzabe im sto vrede...inace,vidim da Honda Accord i pojedine Toyote jako dobro drze cenu.E sad,da l' se to prodaje,ili stoji u oglasima,ko ce ga znati![]()
I nije bas uvek tako...ako recimo neko vozi Aurisa koji kosta 5500e,niko ga ne zove itd.,ako mu je hitno,on ce ga dati za 4500e.A i generalno se japanci tesko prodaju,tako da u ovom slucaju,1000e nije mala cifra
Moj jedan prijatelj je kupio svojevremeno Audi A6 za 39.000 evra posle 4-5 godina ne znam tacno rekao mi je da moze da ga proda max 15.000 znaci izgubio je skoro 25.000 eura za 5 godina na tom autu
Na svakom se autu gubi , preko amortizacije al na najskupljim - najvise.
Evo npr BMW 7 13.000 eura 10 godina star a nov je mislim oko 100.000 ?
Znaci amortizacija godisnje 8000 evra
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7277983/bmw-730-limited-edition
I to mu crkao menjac stavljen nov... Ko zna koliko je to vlasnika kostalo plus turbine cuda itd.
Moj jedan prijatelj je kupio svojevremeno Audi A6 za 39.000 evra posle 4-5 godina ne znam tacno rekao mi je da moze da ga proda max 15.000 znaci izgubio je skoro 25.000 eura za 5 godina na tom autu
Na svakom se autu gubi , preko amortizacije al na najskupljim - najvise.
Evo npr BMW 7 13.000 eura 10 godina star a nov je mislim oko 100.000 ?
Znaci amortizacija godisnje 8000 evra
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7277983/bmw-730-limited-edition
I to mu crkao menjac stavljen nov... Ko zna koliko je to vlasnika kostalo plus turbine cuda itd.
koja je ovo lesina ahahahahaa...kupis ovo i dignes stambeni kredit da ga popravis i odrzavas
Ova auto kuca inace prodaje kola neverovatnom brzinom i sta god sam pogledao za dan ili dva tog auta vise nije bilo.
Situacija sa ovom Mazdom je sasvim drugacija a evo i dokaza gde se vidi koliko spustaju cenu samo da je prodaju.
![]()
![]()
Sto se tice Pasata taj ne verujem da bi i mogao da se uveze jer nas prepametni sistem gleda da se broj motora i sasije podudaraju tj da je sve izvorno a u ovom Pasatu je motor menjan tako da broja motora ili nema ili je neki drugi broj a ukoliko je drugi broj nema sanse da se uveze.
Znam za slucaj, Alfa 147, ispostavilo se da je menjan motor, morao je da bude uklonjen i vlasnik je dobio auto bez motora. Sad juri motor sa papirim da bi ga ugradio.
Nismo znali da ovlasceni deru,prosvetli nassamo produzena garancija ako moze,i ako se zadrzava auto duze vreme,vredi
jbg,oces da vozis japanca,oni i najvise deru tu na servisima i rezervnim delovima
nemas garanciju na diskove i plocice
zavisi,neki ovlasceni servisi imaju ok cene...ali u svakom slucaju ovi ovde kod nas nemaju pojma,uverio sam se vise puta u vise servisa