- Poruka
- 1.857
Americka cia medEcina je kazu lijek nad lijekovima ako si rodom iz bosne.On je fenomen ko i njegov učenik. Za njih medecina nema odgovore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Americka cia medEcina je kazu lijek nad lijekovima ako si rodom iz bosne.On je fenomen ko i njegov učenik. Za njih medecina nema odgovore
Pa to sam ja napisao na prvoj strani
Studenti nisu bili ni rođeni kad je Pavković isporučen u Hag.izdali su ga i izrucili Hagu ovi danasnji blokaderi prevodjeni Dinkom Gruhonjicem i Jovom Bakicem
Gruhonic i bakic su po tvom odgovoru studenti...nema vise pravih studenata na toj budalastini od protesta osim neke bedne manjine.Studenti nisu bili ni rođeni kad je Pavković isporučen u Hag.
Ali ako Informer kaže da jesu, onda mora da jesu.
Ne verujem da je Bakić student, a ne verujem ni da je on isporučio Pavkovića.Gruhonic i bakic su po tvom odgovoru studenti...nema vise pravih studenata na toj budalastini od protesta osim neke bedne manjine.
otišao je dobrovoljno u Hag a npr Mladića i Karadžića su uhapsili Dačić i Šutanovac ovi koji sada ližu krac VučićuGeneral se nije ogresio o nikakvo ratno pravo.politicki je osuđen i isporucen.
Zato ovakvi kao blokaderosi nikada vise ne smeju doci na vlast
Žalosno.I zatvorenici imaju ljudska prava.
Kako je naš kad vi tvrdite da je porijeklom Srbin? I nije bio jedini Srbin u ustašama. Jedan je bio i zapovjednik logora Jasenovac.Misliš na Pavelića? Pa on je vaš.
Naravno da sud pušta nevino optužene. Zato i postoji sud, da ispita nečiju krivicu ili nevinost.Misliš ko Gotovinu što su pustili?
Žalosno.
Umro je dripac Madoff u ćuzi i sviima je bilo drago.Zašto žalosno?
Osnovi civilizovanog svetq je da svi imaju određena neotuđiva prava.
To je ključna razlika između civilizovanog čoveka i varvarina.
Osim toga, sudovi ne vole da ljudi na samrti u njima umiru. To je bad rep, tako da, osim što je praksa, ima i svoju logičnu ulogu.
Ne verujem da je Bakić student, a ne verujem ni da je on isporučio Pavkovića.
Ali ne pričam o njima, pričam o studentima koji su prodrmali režim.
Odgovorio sam na Tihijevu poruku da su studenti izručili Pavkovića u Hag.Pogledajte prilog 1792227
Pročitaj nasta si odgovorio.
Studenti nisu bili ni rođeni kad je Pavković isporučen u Hag.
Ali ako Informer kaže da jesu, onda mora da jesu.
Ne postoje nikakve "vođe", to je činjenica zbog koje BIA plače svaki dan već godinu dana.studenti nisu ali njihove vodje jesu
Ne postoje nikakve "vođe", to je činjenica zbog koje BIA plače svaki dan već godinu dana.
Pošto su shvatili da nemaju koga konkretnog da nahvataju, oni kad stignu prebiju neko dete na ulici.
A svako ima pravo da ima svoj stav prema studentskim protestima, da ih podržava ili ne podržava - i ti i ja, ali i Bakić i Dinko..
Pa krajnje je vreme da im pomogneš ako znaš, pošto je Vučić prilično ljut što ovi godinu dana ne mogu da identifikuju "vođu", a deca znaju za jadac i ne vade.postoje moji u BIA znaju sve
Pa krajnje je vreme da im pomogneš ako znaš, pošto je Vučić prilično ljut što ovi godinu dana ne mogu da identifikuju "vođu", a deca znaju za jadac i ne vade.
Pa krajnje je vreme da im pomogneš ako znaš, pošto je Vučić prilično ljut što ovi godinu dana ne mogu da identifikuju "vođu", a deca znaju za jadac i ne vade.
Nemam ja društvene mreže na poslu.vidi kako su srpske patriote docekale generala koji nas je branio i kojeg su tvoji izrucili Hagu
Pa što dozvoljavaš da se gazda pati, moraš da obavestiš njega i Dragana J. Vučićevića, da ne žive u mraku.znamo sve
malo je trebalo vremena da se eliminisu agenti zapadnih sluzbi al sve je sad leglo na rudu
Ne može. Izađe ovo:ne treba da imas mozes kliknuti na klip bez naloga