Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
To значи да је поштен, обезбедио своју бившу жену. Добро, жене.
Pa da.
Šta sad svakog ženskaroša da trpamo u bukagije

Voli čovek, a i žene vole oficire

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To значи да је поштен, обезбедио своју бившу жену. Добро, жене.
Niko na jugu Srbije ne zna za tu rec.
Mecenaa:ja prvi put cujem @Casual Observer si ti Znao sta znaci ta rec?E kada nislije ne znaju sta znaci "seiriti" onda stvarno![]()
Pa da.
Šta sad svakog ženskaroša da trpamo u bukagije
Voli čovek, a i žene vole oficire![]()
Pet stava je kupio od svoje plate ?To значи да је поштен, обезбедио своју бившу жену. Добро, жене.
ma lazu sve eu fasisti kojima je trebao alibi za bombardovanje, a, evo zlocinca:Bez zaebancije jel neko zna da li je Pavkovic pocinio neki vojni zlocin...dok je bio General?
Interesuje me, ja nemam informacije da je on naredio bilo koji zlocin ciscenja ili neke vojne operacije koja bi bila zlocin....?
Pet stava je kupio od svoje plate ?
Pet stava je kupio od svoje plate ?
Ima u pdf svaštara otvorio niski temu oko toga.ne bih ovde vise iz respektaMecenaa:ja prvi put cujem @Casual Observer si ti Znao sta znaci ta rec?
Mecenaa:ja prvi put cujem @Casual Observer si ti Znao sta znaci ta rec?
LopocinaNije tačno.
Više od četiri nije imao...zvanične.
Pavkovicu treba da se sudi zbog zloupotrebe polozaja i poklanjaje stanova svojim bivsim zenamaНе, само није био Јован Дивљак.
Pavkovic je lopovcina, drzave stanove poklanja...i nikom nista Srpski ''heroj''Nisu ni one sve bile sirotinja.
Pa šta, od čega je onaj polupismeni nikogović pink sagradio onaj kič dvorac?
Šta ti imaš, znaš o gen Pavkoviću, tj protiv njega?
Може, кад осудите Неџада Херенду.Pavkovicu treba da se sudi zbog zloupotrebe polozaja i poklanjaje stanova svojim bivsim zenama
Pavkovic ce biti sudjeno u Srbiji !!!Може, кад осудите Неџада Херенду.
nikita sluzi ovde samo da nas srbe smara sa glupostima i skrece teme ili otvara potpuno bezvezneNisu ni one sve bile sirotinja.
Pa šta, od čega je onaj polupismeni nikogović pink sagradio onaj kič dvorac?
Šta ti imaš, znaš o gen Pavkoviću, tj protiv njega?
ili to, ili neka zenturaca NikitaUkrajinac neki?
Pavkovic ce biti sudjeno u Srbiji !!!
Hoce, samo sada ce bukagije da nosi u Pozarevcu , lopovcina jedna.Веруј ми да неће.
Lupas gluposti.
To je moguce da je video kao svoje pravo , ne bi me zacudilo...daju mu stan , on moze da radi sta hoce, ionako drzava favorizuje da se stan ostavi zeni , feminizam kuca na vrata...Pavkovicu treba da se sudi zbog zloupotrebe polozaja i poklanjaje stanova svojim bivsim zenama
Ne znam da li postoji još koja država u svetu da su svoje generale koji su delovali po ustavu , slali na sud u strane zemlje .Bez zaebancije jel neko zna da li je Pavkovic pocinio neki vojni zlocin...dok je bio General?
Interesuje me, ja nemam informacije da je on naredio bilo koji zlocin ciscenja ili neke vojne operacije koja bi bila zlocin....?
Naravno da nije.Suđen po komandnoj odgovornosti.Bez zaebancije jel neko zna da li je Pavkovic pocinio neki vojni zlocin...dok je bio General?
Ne vrijedi mislit o nečem što se neće desit.SFI.sta mislis ko ce vladati srbijom ako blokaderi pobede?
Šanse su pola pola .Ne vrijedi mislit o nečem što se neće desit.SFI.
Ako ćemo bit neozbiljni.Šanse su pola pola .
Šta god mislili .
Srbista mislis ko ce vladati srbijom ako blokaderi pobede?