General Pavkovic prevremeno izlazi iz zatvora

Šanse su pola pola .
Šta god mislili .

Bile bi da ovi izađu sa nekom baš jakom listom i jasno defenisanim planom i programom o čemu se evo već skoro godinu dana ne zna ništa.

Ovako, slaba vajda, ovi na vlasti imaju razrađene mehanizme gde će glat da dobiju izbore jer velika većina neće uopšte da izlazi na birališta.
Ko će nekome nepoznatom da da blanko potpis pa šta ili ko bude?
Meni prvoj ne pada na pamet, a znam masu ljudi koji isto tako razmišljaju.

Bile bi da ovi izađu sa nekom baš jakom listom i jasno defenisanim planom i programom o čemu se evo već skoro godinu dana ne zna ništa.

Ovako, slaba vajda, ovi na vlasti imaju razrađene mehanizme gde će glat da dobiju izbore jer velika većina neće uopšte da izlazi na birališta.
Ko će nekome nepoznatom da da blanko potpis pa šta ili ko bude?
Meni prvoj ne pada na pamet, a znam masu ljudi koji isto tako razmišljaju.
Kako da izadju , evo sad na b92 policija daje informativno obraćanje kolko je izašlo protiv blokada nekih 157 hiljada ( inače iz nvo usaid centra za stabilnost ) , verovatno dodali jednu nulu .
Zato , moraju biti u tajnosti , jer bi se sručili medijski na njih kao hijene.

Kako da izadju , evo sad na b92 policija daje informativno obraćanje kolko je izašlo protiv blokada nekih 157 hiljada ( inače iz nvo usaid centra za stabilnost ) , verovatno dodali jednu nulu .
Zato , moraju biti u tajnosti , jer bi se sručili medijski na njih kao hijene.

Ovo mi već liči na dirigovanu floskulu koja se provlači od usta do usta, a odavno je izgubila značenje.

Ako imaju neku grozotu u cv-u ili ličnom životu koje se plaše da će da izađe u javnost i nije im onda mesto tu.
Ako nemaju, čega se onda boje?

Uvek postoji način za demanti, a svi imaju profile na raznim platformama i za varijantu da neko pita a gde da demantuju tako da i ta varijanta otpada.

A još uvek ostaje pitanje zašto?!
Zašto još uvek nema nijednog imena, liste i jasno definisanih zahteva ?

Kakva je to sloboda u kojoj zločinci uživaju na suncu, a preko 900 ubijenih Albanaca s Kosova leži u masovnim grobnicama Batajnice, Petrovog Sela, Rudnice…sve s albanskom djecom? Hoće li neko pitati oslobođenog generala Pavkovića za ubijenog dječaka Genca Berišu koji je imao samo 4 godine kad je ubijen sa 48 članova svoje šire porodice po Pavkovićevom naređenju?

Svi ti "heroji" su nam došli glave i danas smo tu gde jesmo zbog njih, Srbi su se uvek ložili na pogrešne heroje, zapravo antiheroje.
Podaci Svetske Banke ne ostavljaju baš nikakvog mesta ni najmanjoj sumnji da je kolega kolega @Mecena potpuno u pravu: ko je ono Srbiju doveo u situaciju da u periodu 2008-2012 pretekne Bugarska?

98D60AAF-D938-43D2-907B-1889836146D8.png

https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.CD?locations=RS-BG

Ti "heroji" su bili na braniku otadžbine u smutnim vremenima za razliku od nekih
Danas smo ovde sto su posle njih dobili vlast najveći izdajnici.
Misliš ko Gotovinu što su pustili?
Павковић је велики херој и мученик. Неко чија тактика је спасила српску војску на Косову и широм Србије. Крај приче.
Када Србија буде слободна он ће имати велики споменик на централном београдском тргу.

Back