"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić

On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali.
IMG_5479.jpeg

Jel se o ovima misli

Al' biser su proseri tipa šta sad misli AV, aaa, aaa ?

Nema šta tu da se nagađa, koristi i ovu priliku da pridobije deo patriotske javnosti koji cene Generala, upoznati su sa činjenicama, dešavanjima na KiM-u kada su zlotvori okupirali taj deo naše države i ne potpadaju narativu euguza koji u svojoj autodestrukciji potčinjavanjem pokušavaju da se dodvore otan bilmezima što će se desiti nikad.

A, nikad im neće ući u tintaru da ti isti otan bilmezi više cene mene koja im otvoreno kažem i pokažem kolika su govanca, otimači i čopor hijena koji danas jesu, a sutra ko zna u kom glibu će završiti, nego ove ponizne koji su unapred skinuli gaće dok im niko nije ni zatražio još.
Naravno da me ne vole ali me cene i ponašaju se.

Što se tiče toga šta će General sutra reći, učiniti, reagovati naspram ovog Vučićevog gesta, čini mi se da negde videh i to manipulativno pitanje, a znajući da je Vučić garant gen Pavkoviću sledeće 2 godine dok je ovde na lečenju i konačnom mu oslobađanju, šta misle male djokice šta će izjaviti?
:ceka:

Mrš govedo ili hvala predsedniku?
Pitanje za bingo?

osudio ga je neprijateljski kengur sud koji mi Srbi ne priznajemo

Evo ti i amerikanci i izrael ne priznaju medjunarodni sud u Hagu pa sto bi i mi ovaj nize rangirani?

Ako ne priznaje Amerika ne moramo ni mi
Rat protiv Srba, nije vise samo vojni sukob. to je bitka izmedju dobra i zla, izmedju civilizacija i varvarstva....Toni Bler, ratni zlocinac, koji je osudjen na 20 godina robije, presudom okruznog suda u Beogradu....:koto:...a onda, Bler, postaje savetnik Aleksandra Vucica,,,kakav je to mentalni sklop. nekog, ko za sebe izjavljuje da je Srbin, a glasa za AV....da li ima jos neki narod, na ovom svetu, da radi ovakve stvari

Mislio je na AV-a koji se ovde kućio dok su naši borci dole krvavili gaće.

То је кукавичије јаје. У теми о Павковићу он без икаквог повода увлачи ннеког другог...

У сваком случају теби хвала на разумевању.

Rat protiv Srba, nije vise samo vojni sukob. to je bitka izmedju dobra i zla, izmedju civilizacija i varvarstva....Toni Bler, ratni zlocinac, koji je osudjen na 20 godina robije, presudom okruznog suda u Beogradu....:koto:...a onda, Bler, postaje savetnik Aleksandra Vucica,,,kakav je to mentalni sklop. nekog, ko za sebe izjavljuje da je Srbin, a glasa za AV....da li ima jos neki narod, na ovom svetu, da radi ovakve stvari

Хајде не зановетај. Ако имаш нешто о теми, на сунце с тим а не играше с пиљцима.

Hrvat tvoje mišljenje je uvek u obrnutoj srazmeri sa mišljenjima normalnih Srba .
Hoću reći tvoje mišljenje nije bitno.
Tvoje je mišljnje da Srbin ne može počiniti ratni zločin.
A ako mu sude, sude mu samo zato jer je ponosni Srbin.
Samo mi reci, ima li još nekoga u vaseljeni osim Nebeskog naroda da je toliko bezgrešan?

Tvoje je mišljnje da Srbin ne može počiniti ratni zločin.
A ako mu sude, sude mu samo zato jer je ponosni Srbin.
Samo mi reci, ima li još nekoga u vaseljeni osim Nebeskog naroda da je toliko bezgrešan?
Ma pusti ga, lik je doživio lobotomiju..

Ne znaš za šta je osuđen ali znaš da je heroj i da se vojska nije obrukala?
Glavu u u pijesak kao noj i nije se desilo!
Optužen je po komandnoj odgovornosti isto ko i Gotovina.Gotovina u drugostepenoj presudi oslobođen, Pavković osuđen.Anglosaksonska pravda.

Optužen je po komandnoj odgovornosti isto ko i Gotovina.Gotovina u drugostepenoj presudi oslobođen, Pavković osuđen.Anglosaksonska pravda.
Odluka suda je pravomoćna i nju treba poštivati.
To što tebi ne odgovara pa se vadiš na što stigneš je tvoj problem.

U svakom slučaju, bolja su anglosaksonska pravila od balkanskih gdje je pravilo zakon jačega ili mafije, ili recimo ruskih gdje niti nema pravde već samo padanja kroz prozor ili trovanja.

Odluka suda je pravomoćna i nju treba poštivati.
To što tebi ne odgovara pa se vadiš na neka pravila, to je tvoj problem.

U svakom slučaju, bolja su anglosaksonska pravila od balkanskih gdje je pravilo zakon jačega ili mafije, ili recimo ruskih gdje niti nema pravde već samo padanja kroz prozor ili trovanja.
Za nas će uvijek bit heroj,ne zanimaju nas presude anglosaksonskih sudova.

Za nas će uvijek bit heroj,ne zanimaju nas presude anglosaksonskih sudova.
To svakako, bez sumnje.
Već sam rekao da ste jedina nacija koja veliča osuđene ratne zločince, i ako se time ponosite, super za vas, ali šteta za imidž Srbije u svijetu.

To svakako, bez sumnje.
Već sam rekao da ste jedina nacija koja veliča osuđene ratne zločince, i ako se time ponosite, super za vas, ali šteta za imidž Srbije u svijetu.
Vi Hrvati se dičite genocidašima Jurom,Bobanom,Maksom Luburićem,Mirkom Norcom i Praljkom.

Vi Hrvati se dičite genocidašima Jurom,Bobanom,Maksom Luburićem,Mirkom Norcom i Praljkom.
Ja sam već rekao da ne znam nikoga u svojoj okolini koji se tim likovima diči, niti sam vidio da ih se tu na forumu proziva herojima.
To je vama velikosrbima jadno i bijedno opravdanje za veličanje vaših krvoloka..

A apropo imidža, i sam znaš kakav je već tako da je to vaše srbovanje već napravilo svoje.

Back