ti samo trolujes ljude po forumu. istim tempom godinama.Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Meni logika nalaže da je zločinac onaj tko je zločinac.
biser

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti samo trolujes ljude po forumu. istim tempom godinama.Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali.
Mila Pajić je heroj!
Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Ali valjda imam neku uvrnutu logiku
Zlopatio se u trosobnom stanu. Zadavao kljucni poraz Nato paktu.
Vucic general, otkad?А као генерала га следује шта? Кокошињац?
Размсли мало, ако има с чим, пре него лупеташ.
Vucic general, otkad?
Moras biti pazljiviji na nastavi.А ти у причу о Павковићу увлачиш Перу, Мику, Лазу... Твој манир.
А ти у причу о Павковићу увлачиш Перу, Мику, Лазу... Твој манир.
А као генерала га следује шта? Кокошињац?
Размсли мало, ако има с чим, пре него лупеташ.
Rat protiv Srba, nije vise samo vojni sukob. to je bitka izmedju dobra i zla, izmedju civilizacija i varvarstva....Toni Bler, ratni zlocinac, koji je osudjen na 20 godina robije, presudom okruznog suda u Beogradu....osudio ga je neprijateljski kengur sud koji mi Srbi ne priznajemo
Evo ti i amerikanci i izrael ne priznaju medjunarodni sud u Hagu pa sto bi i mi ovaj nize rangirani?
Ako ne priznaje Amerika ne moramo ni mi
Mislio je na AV-a koji se ovde kućio dok su naši borci dole krvavili gaće.
Rat protiv Srba, nije vise samo vojni sukob. to je bitka izmedju dobra i zla, izmedju civilizacija i varvarstva....Toni Bler, ratni zlocinac, koji je osudjen na 20 godina robije, presudom okruznog suda u Beogradu.......a onda, Bler, postaje savetnik Aleksandra Vucica,,,kakav je to mentalni sklop. nekog, ko za sebe izjavljuje da je Srbin, a glasa za AV....da li ima jos neki narod, na ovom svetu, da radi ovakve stvari
Cega, masturbiranja?Mila Pajić je heroj!
Tvoje je mišljnje da Srbin ne može počiniti ratni zločin.Hrvat tvoje mišljenje je uvek u obrnutoj srazmeri sa mišljenjima normalnih Srba .
Hoću reći tvoje mišljenje nije bitno.
Ma pusti ga, lik je doživio lobotomiju..Tvoje je mišljnje da Srbin ne može počiniti ratni zločin.
A ako mu sude, sude mu samo zato jer je ponosni Srbin.
Samo mi reci, ima li još nekoga u vaseljeni osim Nebeskog naroda da je toliko bezgrešan?
Optužen je po komandnoj odgovornosti isto ko i Gotovina.Gotovina u drugostepenoj presudi oslobođen, Pavković osuđen.Anglosaksonska pravda.Ne znaš za šta je osuđen ali znaš da je heroj i da se vojska nije obrukala?
Glavu u u pijesak kao noj i nije se desilo!
Odluka suda je pravomoćna i nju treba poštivati.Optužen je po komandnoj odgovornosti isto ko i Gotovina.Gotovina u drugostepenoj presudi oslobođen, Pavković osuđen.Anglosaksonska pravda.
Za nas će uvijek bit heroj,ne zanimaju nas presude anglosaksonskih sudova.Odluka suda je pravomoćna i nju treba poštivati.
To što tebi ne odgovara pa se vadiš na neka pravila, to je tvoj problem.
U svakom slučaju, bolja su anglosaksonska pravila od balkanskih gdje je pravilo zakon jačega ili mafije, ili recimo ruskih gdje niti nema pravde već samo padanja kroz prozor ili trovanja.
To svakako, bez sumnje.Za nas će uvijek bit heroj,ne zanimaju nas presude anglosaksonskih sudova.
Vi Hrvati se dičite genocidašima Jurom,Bobanom,Maksom Luburićem,Mirkom Norcom i Praljkom.To svakako, bez sumnje.
Već sam rekao da ste jedina nacija koja veliča osuđene ratne zločince, i ako se time ponosite, super za vas, ali šteta za imidž Srbije u svijetu.
Ja sam već rekao da ne znam nikoga u svojoj okolini koji se tim likovima diči, niti sam vidio da ih se tu na forumu proziva herojima.Vi Hrvati se dičite genocidašima Jurom,Bobanom,Maksom Luburićem,Mirkom Norcom i Praljkom.