"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić

Тихи

Starosedelac
Poruka
187.170

"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić​

UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.​

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ЈЕ ХЕРОЈ, А НЕ ЗЛОЧИНАЦ Удружење бораца хероја са Кошара и Паштрика реаговало на скандалозну изјаву блокадерке Миле Пајић

Foto A. Stanković

-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.

Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."

- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.

(Dnevnik)

https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic

Sta mislite o navodima blokaderke Mile Pajic?

Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode blokaderi iz Hrvatske?

"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić​

UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.​

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ЈЕ ХЕРОЈ, А НЕ ЗЛОЧИНАЦ Удружење бораца хероја са Кошара и Паштрика реаговало на скандалозну изјаву блокадерке Миле Пајић

Foto A. Stanković

-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.

Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."

- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.

(Dnevnik)

https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic

Sta mislite o navodima blokaderke Mile Pajic?

Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode blokaderi iz Hrvatske?
Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Meni logika nalaže da je zločinac onaj tko je zločinac.
Ali valjda imam neku uvrnutu logiku

Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Meni logika nalaže da je zločinac onaj tko je zločinac.
Ali valjda imam neku uvrnutu logiku

osudio ga je neprijateljski kengur sud koji mi Srbi ne priznajemo

Evo ti i amerikanci i izrael ne priznaju medjunarodni sud u Hagu pa sto bi i mi ovaj nize rangirani?

Ako ne priznaje Amerika ne moramo ni mi

Likove poput te Mile i Dinka ako stave na listu dobiće nula glasova .Mada mislim da ti likovi nemaju ama baš ništa sa studentima koji po izjavi traže pravednost .

Oni ni po godinama ne mogu da budu studenti.

Mila je očigledno ubačeni element da vrbuje klince, a verujem da je ona lično izbacila i onaj snimak da se kompromituju i ona očigledno zavedena deca iz onog podruma, kafića, gde su navodno prisluškivani i snimljeni.

Šta je na kraju bilo sa onim dečacima, zna li se?

Znam, ali to je izmisljena odgovornost, odnosno nema za sta konkretno.

Kad se hoće uvek se i nadje nešto.
Dole je bio rat uostalom.

Znamo svi da su muslimani, hrvati i šiptari iako zločinci puštani iz tog kazamata, a Srbi zatvarani na dugogodišnje robije zbog radi zato što bi rekli klinci.

Komandna odgovornost oduvek postoji i treba ali se i to očigledno zloupotrebljava.

Kad se hoće uvek se i nadje nešto.
Dole je bio rat uostalom.

Znamo svi da su muslimani, hrvati i šiptari iako zločinci puštani iz tog kazamata, a Srbi zatvarani na dugogodišnje robije zbog radi zato što bi rekli klinci.

Komandna odgovornost oduvek postoji i treba ali se i to očigledno zloupotrebljava.
Bas tako, Hag je ustvari zatvor za Srbe samo, ali kasno smo to shvatili.

Bas tako, Hag je ustvari zatvor za Srbe samo, ali kasno smo to shvatili.

Kad je postalo isuviše očigledno svi normalni smo to shvatili, nevezano da li smo pratili dešavanja.

Kad su raspustili Gotovinu, pa onog Nasera Orića pa onu silnu šiptariju , kome to nije bilo jasno je u najblaže slučaju je zlonameran.

Naravno da nisam prostakuša k'o neki tamo valjevac da otvoreno vredjam, inače bih napisala ludjaci.

Back