Генерал Младић умире!

Моје намере су часне.
Пробаћу да појасним....пре скоро две стотине година родио се човек у Русији који је умео лепо да ослика психолошку и друштвену позадину дешавања у својој земљи. Био је реалиста и пацифиста иако је и сам учествовао у ослободилачком рату. Знате ли на кога мислим?
Елем, онај који жели да тоне у обамрлост у ствари тврди да је све око њега и у њему - бол, јер без бола не би било потребе тражити утехе у стању обамрлости. А ви себе убеђујете да у такву обамрлост треба да тонемо не само понекад и повремено, већ стално, јер овај искварени свет у нама непрестано изазива бол.

И шта по теби човек који је препун бола треба да убије ,па колико би нас онда остало на планети земљи

nema histerije, osim antisrpske. mi stojimo gde smo i gde smo oduvek bili. javi kad vlada, siptari, nemci, usa i ti uradite nesto korisno za srbiju, da ne promakne, ali bilo sta

Ja ne vidim nikakvu histeriju, osim kod vas, Mladićevih sledbenika, zato pitam da vam on nije neki rod kad toliko patite za njim.

И више од тога

Više od oca??!! ..pa dobro onda, nemam šta da dodam.

a japanski harakiri smatras kukavickim cinom?
ako ne mozes podneti sramotu poraza izvrsis harakiri i budes upamcen po hrabrosti..

sta je vise junacko?

Јуначки је друже да ПРЕЖИВИШ и ако на тебе крену хорде зла ,неправде и лажи да те саломе убију и униште .Ти си ХЕРОЈ јер си преживео ПРОГОН,ТОРТУРУ,ПОНОЖЕЊЕ,ЛАЖИ ,ПРОПАГАНДУ када то преживиш онда си ХЕРОЈ

a japanski harakiri smatras kukavickim cinom?
ako ne mozes podneti sramotu poraza izvrsis harakiri i budes upamcen po hrabrosti..

sta je vise junacko?

Јуначки је друже да ПРЕЖИВИШ и ако на тебе крену хорде зла ,неправде и лажи да те саломе убију и униште .Ти си ХЕРОЈ јер си преживео ПРОГОН,ТОРТУРУ,ПОНИЖЕЊЕ,ЛАЖИ И ПРОПАГАНДУ када то преживиш онда си ХЕРОЈ

Poslednja izmena:
Ja ne vidim nikakvu histeriju, osim kod vas, Mladićevih sledbenika, zato pitam da vam on nije neki rod kad toliko patite za njim.

od vas mladicevih nesledbenika smo zadnjih 12 godina dobili sta smo dobili. kraj partije se priblizava, histerija je kod onih koji imaju puno da izgube, a znaju da su olako i kriminalno stekli, a nemaju ni postena zanimanja. ipak vi ste uz njih, ne uz nas i mladica.

Nema greha.
U cemu je Mladiceva zasluga? Sta je uradio vise od onoga sto mi je bio posao ne duznost, obaveza, samo posao?

Ako nema greha, logicno je da ima zasluge. Ali umanjivaati zasluge a uvecavati grehove, to je postala omiljena srpska disciplina. Nema ni Tesla zasluga,jer mu je zvanje fizicara nalagao da izmisli sijalicu, jel tako? Mladiceva zasluga je sto nije posao samo obavljao ili se trudio i imao dobru volju, nego ga je obavljao jako dobro, i ne samo protiv jednog neprijateja nego protiv pola sveta. Njegova zasluga je sto Srbi nisu zavrsili na klanici u tolikom broju u kom je to bilo predvidjeno, postovanje svim vojnicima, ali bez prave komande i sva hrabrost vojnka bi bila uzaludna. Ima zaslugu jer je nastavio srpsku vekovnu vojnu tradiciju i bio i vojnik i covek najveceg kalibra i cista obraza,...........i to je njegov greh u ocima nasih neprijatelja. To sto su mu cerku ubili dovoljno govori kolika je njegova zasluga......................ali opet neprijatelji bolje znaju nego mi sami ko koliko vredi

Другарице ви очигледно нисте упознати са животом Генерала ,нисте баш упознати са овом тематиком, није касно да нешто научите ако имате часне намере

Zar nije Mladic kriv za smrt vojnika u Srbiji, izgleda da nisi gledala insajder. Kakav Ratko, kakav Vlajko, kakvi bakraci, do djavola sa njim.

Pa...mora od nečega da se umre i sa 68 godina. Moj otac je umro sa 59 godina, a mi smo nastavili da živimo, do kada, videćemo. Uopšte ne kapiram ovu histeriju na temi. Šta vam je on? Ujak, deda, otac...?

Pa cekaj, a zasto je Srbija toliko za vreme bombardovanja prizivala pomoc Rusije?
Sta smo mi njima?
Braca, sestre, bake???
Zasto onda ocekujemo da nas Rusija i ostale velike sile podrze kada mi sebe samo srozavamo?
Znaci, i pored zla koje su Nemci nama uradili, vise cemo postovati Merkelovo dupe nego Mladicev obraz?

Narod koji zaboravlja svoju istoriju desava mu se da se ona ponovi.

Нико нема право да тражи од једног човека да се убије ,нико !Он није урадио ништа што би представљало гржиу савест да би се убио .Он је херој јер је све ове године преживео и поред прогона,линча и лажи.Он је победио још једном јер је ПРЕЖИВЕО!

И као таквог га треба ценити и поштовати и показати бар мало људскости човеку који данас умире .Неправедно и лажно оптужен ,заробљен од старне оних који су нас бомбардовали и суђен од старне УБИЦА!

Zar nije Mladic kriv za smrt vojnika u Srbiji, izgleda da nisi gledala insajder. Kakav Ratko, kakav Vlajko, kakvi bakraci, do djavola sa njim.
Nije kriv Ratko nego tadasnja vlast koja je htela malo da se ***** sa zapadom.
Nasli se kriminalci na vlasti pa im je Ratko predstavljao opasnost sve dok nije pao u pelene.
E sad, ako Ratko nesto i progovori mogu ga proglasiti za neuracunljivog coveka.

Нико нема право да тражи од једног човека да се убије ,нико !Он није урадио ништа што би представљало гржиу савест да би се убио .Он је херој јер је све ове године преживео и поред прогона,линча и лажи.Он је победио још једном јер је ПРЕЖИВЕО!

И као таквог га треба ценити и поштовати и показати бар мало људскости човеку који данас умире .Неправедно и лажно оптужен ,заробљен од старне оних који су нас бомбардовали и суђен од старне УБИЦА!

Mozda je on hteo da se ubije ali su ga vlasti ucenile porodicom, sinom...ko zna na koji nacin su mu pretili.
Tadicu je samo ziv Mladic bio adut, nikako mrtav.
Resio bi se Tadic njega davno da Hag nije njega ucenio zivom Mladicevom glavom.

Није он крив то су и ови тужиоци потврдили

Тада су пљачане касарне у то време и били су на погрешном месту то је опште познато

Mozda je on hteo da se ubije ali su ga vlasti ucenile porodicom, sinom...ko zna na koji nacin su mu pretili.
Tadicu je samo ziv Mladic bio adut, nikako mrtav.
Resio bi se Tadic njega davno da Hag nije njega ucenio zivom Mladicevom glavom.

Ратко Младић се никада не би убио то знају они који га познају ,никада !

Vidi registra, nismo svi isti, neke ljude ne dotice ni sudbina brata ili oca i majke, pa jee normalno da ih ne dotice ni sudbina tamo nekog generala. To su neke egoisticne egocentricne osobe, koje ne mogu da imaju osecaja za druge osim za sebe. Mene licno potresa i subina one gladne dece u Afrci sa kojimaa nemam nikakve veze, te je nepotrebno i reci da mi je mnogo tesko zbog Mladica, jer ja u njemu ne vidim samo jednu personu, nego vidim hiljade i hiljade Srba za koje je se on borio,.................a za koje vas sve bas boli koorac.

Back