Генерал Младић умире!

Не провоцирам те. Видим да ти је тешко па сам мислио да те обрадујем. :(

И ви мислите да мени у ОВОМ ТРЕНУТКУ треба цвет у коси ?

Ја умирем од бриге да ли ће човек да преживи ,човек да преживи, док пацифисти констатују да је требао да се убије.Мало сам се погубила друже око то шта заправо значи пацифиста .Да ли можете да ми појасните ?Да ли пацифиста подржава самоубиство ,баш ме интересује.Ево ја сам комунистикиња па не подржавам али можда ви пацифисти имате друга схватања о човеку и људском животу уопште

Srbi, sram vas bilo.
Za vas su Srbi iz Hrvatske balvandzije, traktordzije, knindze, koji su dosli u Srbiju da zagade cist vazduh, i koji su se pobunili bez razloga, jer zaboga Hrvati su bili za suzivot i mirno resenje, Srbi iz BiH su koljaci koji su klali nevine muslimane, a evo vidim imate problem i sa Srbima sa Kosova...oni su kriminalci koji su podigli barikade zato sto nece da placaju porez.
Beogradski pasaluk je realna posledica.

A sad...ocekujem ban.
Unapred se zahvaljujem...

Nema greha.
U cemu je Mladiceva zasluga? Sta je uradio vise od onoga sto mi je bio posao ne duznost, obaveza, samo posao?

Другарице ви очигледно нисте упознати са животом Генерала ,нисте баш упознати са овом тематиком, није касно да нешто научите ако имате часне намере

Генерал Младић је умро оног тренутка када се предао.
У Хагу је само Ратко Младић.
Тако да су се сви који су се радовали хапшењу, од домаћих до страних тешко заје..зезнули. Пирова победа.

Види пацифисти би вероватно стали у ред да их кољу .Осим тога Младић је једном изјавио да је рат најгора ствар која се могла десити и да би забранио сво оружје и као дечије играчке

Sto se skolovao da ratuje ako mrzi rat, kao da studira medicinu onaj koji mrzi lekove i lekare.

Рођен је 12. март 1943.године значи има 68 година ,бојим се другарице да ви и нисте баш информисани о Генералу ја ако не знам и нисам упућена у неку тематику ја се не упуштам у расправу

E meni ces pricati o Ratku i Ratkovim. Smesno.

Генерал Младић је умро оног тренутка када се предао.
У Хагу је само Ратко Младић.
Тако да су се сви који су се радовали хапшењу, од домаћих до страних тешко заје..зезнули. Пирова победа.

Генерал Младић се није предао ,он је ухапшен као што ловци лове вукове који су страи ,болесни и немоћни

Ја умирем од бриге да ли ће човек да преживи ,човек да преживи, док пацифисти констатују да је требао да се убије.Мало сам се погубила друже око то шта заправо значи пацифиста .Да ли можете да ми појасните ?Да ли пацифиста подржава самоубиство ,баш ме интересује.Ево ја сам комунистикиња па не подржавам али можда ви пацифисти имате друга схватања о човеку и људском животу уопште
Idem ja sa ove teme potresena iznetom lazi na racun generala "koji nije plakao ni kad mu je kcerka umrla", samo da ostavim ovo, i da pozelim generalu da se ne muci vise, neka zaspi vecnim snom, on (za ralziku od mnogih) nikad nece biti zaboravljen niti mrtav, da nije njega bilo Srba vise ne bi bilo u BiH, niti bi bilo Republike Srpske...Ko zeli moze da pogleda moju temu sa spiskom od nekoliko hiljada pobijenih Srba u i oko Srebrenice PRE tzv. masakra u istoj za koju je optuzen general...

"DRAMA U HAGU

RATKO MLADIĆ SE ZAMALO UGUŠIO

Da skratim, izvadjeno 2,5.l vode iz pluca da bi ostao u zivotu, sta je uzrok tome, ima strucno objasnjenje:

"Prema rečima docenta dr Aleksandre Dudvarski, direktorke Klinike za pulmologiju, voda u plućima pratilac je velikog broja oboljenja.Javlja se kod zapaljenskih procesa, kao posledica popuštanja srca, usled popuštanja bubrega, kog nekih maligniteta."

Dakle, pitanje je dana, ali je Hrvatica koja radi pri Haskom tribunalu izjavila "da mu je stanje stabilno":dash:
Takodje, Norma, jos ako imas ljuljasku dok izgovaras LAZI, uzivaj:confused:
(B92)

Poslednja izmena:

Normalno je da ce da umre bolestan covek od sezdeset i sest, smrt je prirodna pojava barem za one koji su imali srece. On je jedan od njih, hiljade drugih na zalost otisli su mnogo mladji i mnogo pre.

Sto se skolovao da ratuje ako mrzi rat, kao da studira medicinu onaj koji mrzi lekove i lekare.

Школовао се да брани земљу и дошло је време да мора да је брани ,нама је рат био наметнут нисмо га ми изазвали .Рат је нешто најгоре што се може десити једном народу али када дође до тога да непријатељи крену да кољу српску децу и набију на колац .Онда земља мора да се брани .То је била његова поента да рат није добар сам по себи а одбране отаџбине је дужност и част

Генерал Младић се није предао ,он је ухапшен као што ловци лове вукове који су страи ,болесни и немоћни

Junacko bi bilo da je barem pruzio neki otpor.. ili ponosno izvrsio samoubistvo i da ne dozvoli da ga tretiraju kao neku zivotinju pred klanje

Normalno je da ce da umre bolestan covek od sezdeset i sest, smrt je prirodna pojava barem za one koji su imali srece. On je jedan od njih, hiljade drugih na zalost otisli su mnogo mladji i mnogo pre.

Другарице 68 година Генерал има и није нормално да су лекари прекришили Хипократову заклетву , ЦИТИРАМ

"У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност."

А лекари који су га прегледали би требало да одговарају јер су прекршили Хипократову заклетву и човека који није способан да се брани и човека који је на самрти су послали у Хаг

Моје намере су часне.
Пробаћу да појасним....пре скоро две стотине година родио се човек у Русији који је умео лепо да ослика психолошку и друштвену позадину дешавања у својој земљи. Био је реалиста и пацифиста иако је и сам учествовао у ослободилачком рату. Знате ли на кога мислим?
Елем, онај који жели да тоне у обамрлост у ствари тврди да је све око њега и у њему - бол, јер без бола не би било потребе тражити утехе у стању обамрлости. А ви себе убеђујете да у такву обамрлост треба да тонемо не само понекад и повремено, већ стално, јер овај искварени свет у нама непрестано изазива бол.

Pa...mora od nečega da se umre i sa 68 godina. Moj otac je umro sa 59 godina, a mi smo nastavili da živimo, do kada, videćemo. Uopšte ne kapiram ovu histeriju na temi. Šta vam je on? Ujak, deda, otac...?

nema histerije, osim antisrpske. mi stojimo gde smo i gde smo oduvek bili. javi kad vlada, siptari, nemci, usa i ti uradite nesto korisno za srbiju, da ne promakne, ali bilo sta

Back