Генерал Младић умире!

Мој брат је био са њим у рову и заједно су се борили ,каже да је био такав човек који је сваки пут пустио сузу за војником који је погинуо.И стално је био на првој линији за разлику од осталих Генерала .

Мој брат је био са њим у рову и заједно су се борили ,каже да је био такав човек који је сваки пут пустио сузу за војником који је погинуо.И стално је био на првој линији за разлику од осталих Генерала .

:hahaha: :hahaha1:

:ok:

Јеси можда прочитао и мој пост,сличајно реко да ниси

Прочитао сам. Неки нису имали услова да буду парадни војници а ти то називаш јавашлуком. Веруј ми да ти се не би свидео одговор неког од тих, необријаних.

Dolazi djavo po svoje..:per:

:aha: :bye:

Da. To je po njegovoj NOVOKOMPONOVANOJ biografiji.

Od 1965 godine on je bio oficir u JNA, tako da je malo nelogicno da sve to vreme bude sa cinom porucnika.
Sem toga, Mladicevu porodicu su pobile ustase u onom ratu, ostao je siroce i zato je otisao u vosjku, to mu je bio jedini nacin za skolovanje.
Moj otac je radio kao civilno lice u JNA, imao je priliku da upozna Mladica i o njemu ima samo pozitivno misljenje.
Da vidimo biografiju Ante Gotovine, kako je on od obicnog kriminalca dospeo na listu najomiljenijih licnosti Hrvatske.

Прочитао сам. Неки нису имали услова да буду парадни војници а ти то називаш јавашлуком. Веруј ми да ти се не би свидео одговор неког од тих, необријаних.

:aha: :bye:

Нису то били парадни војници него војска каква треба да буде осим тога и ти који су имали браду су се ставили под његову команду без приговора
сви осим Аркана који је због тога и протеран

Другарице, ако наставиш овако да митоманишеш и свим осталим саговорницима говориш да треба да их буде срамота, закључаћу ти тему.
И сваку наредну, исте тематике.
Смањи мало гас.

..Mladic je bio u rovu jedino kad je sadio krompir...poznate su njegove slike sa dalekozorom po par km od prvih borbenih linija..tamo je bio najsigurniji...

Другарице, ако наставиш овако да митоманишеш и свим осталим саговорницима говориш да треба да их буде срамота, закључаћу ти тему.
И сваку наредну, исте тематике.
Смањи мало гас.

Значи не смем да изнесем свој коментар него да чутим,ја само реално и савесно износим истину о човеку којег ценим и поштујем и не само ја него много нас.Него ниси ми никада рекао јеси ти негде ратовао

Na kraju krajeva, on je u Hagu.
Evo...nema vise Mladica, pomirili smo se sa Hrvatima, priznali zlocin u Srebrenici, Tadic se izvinio svima cak i Turcima za ustanak protiv otomanskog carstva...
U cemu je sad problem?
Sta je sa imovinom Arkana koja je stecena "borbama" po Vukovaru?
A Ceca nam je "Srpka ikona", samo sto joj se ne klanjamo do poda.

Od 1965 godine on je bio oficir u JNA, tako da je malo nelogicno da sve to vreme bude sa cinom porucnika.
Sem toga, Mladicevu porodicu su pobile ustase u onom ratu, ostao je siroce i zato je otisao u vosjku, to mu je bio jedini nacin za skolovanje.
Moj otac je radio kao civilno lice u JNA, imao je priliku da upozna Mladica i o njemu ima samo pozitivno misljenje.
Da vidimo biografiju Ante Gotovine, kako je on od obicnog kriminalca dospeo na listu najomiljenijih licnosti Hrvatske.

..Ante Gotovina je bio pripadnik elitnih padobranskih jedinica Legije stranaca...

Ne mozes tako razmisljati. I moj otac je bio na prvoj borbenoj liniji , a presao je preko minskog polja i ostao je ziv. Njegov kolega je izgubio nogu drugi dan nakon mobilizacije.
To sto ratni invalidi zive bedno to je kriva drzava. Naklon do poda za sve zrtve ovog rata, ali rat ne moze proci bez poginulih i invalida.
Mi smo poznati da volimo da muljamo u svim situacijama pa i u ratu, ali zbog ratnih profitera ne mozes gledati tako na sve ucesnike rata.
Sta bi se desilo da se Srbi nisu organizovali u Hrvatskoj i BiH?
Prosli bi gore nego 41.

Gde pise da ja gledam tako na sve ucesnike rata? Pa svi moji su ucesnici rata i sama sam provela rat na prvoj liniji. Znam kako im je bilo i kako nam je bilo zato me i bole ovi hvalospevi onima koji su po mom misljenju samo jedni od milion, nista vazniji, nista hrabriji, nista napaceniji.

Значи не смем да изнесем свој коментар него да чутим,ја само реално и савесно износим истину о човеку којег ценим и поштујем и не само ја него много нас.Него ниси ми никада рекао јеси ти негде ратовао

Можеш да коментаришеш али никоговде не треба да буде срамота због тога што је он у затвору. Требао је као сваки официр да се не преда непријатељу.
Нисам нигде ратовао, ја сам пацифиста.

Uz svo postovanje ali brat laze. Mladic nikad nije plakao cak ni kad mu je kcerka umrla, i po tome ga pamte cak i iz detinjstva. Vidis kako smo spremni lako poverovati u ono sto zelimo.

Gde pise da ja gledam tako na sve ucesnike rata? Pa svi moji su ucesnici rata i sama sam provela rat na prvoj liniji. Znam kako im je bilo i kako nam je bilo zato me i bole ovi hvalospevi onima koji su po mom misljenju samo jedni od milion, nista vazniji, nista hrabriji, nista napaceniji.

Ovde se ne radi o hvalospevu kriminalcima (Arkanu, kapetanu Draganu, Giski i ostalima) nego jednom generalu koji ni jednim postupkom nije izdao Srbiju.
U cemu je Mladicev greh?

Cudo da taj 'jedan" u milion ovako stradava u Hagu, ako je bio samo jedan od milion, da nisi malo preterala?
Ako je isto tako nevazan, ili jednako tako vazan, otkud on a ostalih milion pomilovano?

To potvrdjuje moju tezu da bi svi Srbi Republike Srpske trebalo da se predaju haskom tribunalu.

Можеш да коментаришеш али никоговде не треба да буде срамота због тога што је он у затвору. Требао је као сваки официр да се не преда непријатељу.
Нисам нигде ратовао, ја сам пацифиста.

Пацифиста нема мржње према једном човеку који је одбранио са својим војницима народ и земљу.

Uz svo postovanje ali brat laze. Mladic nikad nije plakao cak ni kad mu je kcerka umrla, i po tome ga pamte cak i iz detinjstva. Vidis kako smo spremni lako poverovati u ono sto zelimo.
Otkud ti znas da nije plakao?
Ljudi koji ne placu prozivljavaju najveci bol u sebi.
Moja sestra moze zaplakati i kad gleda seriju.
Sta ako je bio nakljukan sedativima?
Znam zenu iz Gacka koja je izgubila dva sina blizanca u ratu i nikad je nisam videla da place.

Back