Generacija Y- žene koje ne umeju da naprave ni bajaderu

Ове наше икс жене знају и хоће ако умеш да их анимираш али ове млађе (ипсилон) нит знају нит хоће. Јадни данашњи млади мушкарци. :(

sto su jadni?:eek:
...mogu i sami da naprave bajaderu....i onako su skloni da tvrde da su bolji u kuvanju od zena....pa eto im u novom veku prilika da se dokazu.:mrgreen:

:(
šta one da rade? :((( čime onda da osvoje muškarca :(

:sad2: ...aj ga znaj...ic ne rade...samo se VADE na ravnopravnost polova...a da su neurednije i ljene od muskaraca...JESU :sad2: ...

Ове наше икс жене знају и хоће ако умеш да их анимираш али ове млађе (ипсилон) нит знају нит хоће. Јадни данашњи млади мушкарци. :(

:sad2: ...moj ti bratac...pomazi i daj nam koji savjet...nama, mladim dusama na kojim svijet ostaje (: ...

sto su jadni?:eek:
...mogu i sami da naprave bajaderu....i onako su skloni da tvrde da su bolji u kuvanju od zena....pa eto im u novom veku prilika da se dokazu.:mrgreen:

Muskarci i jesu bolji kuhari, frizeri i sve ostalo...ali sta onda vama ostaje...
Niti ste za teske poslove, niti za lake...sta da covjek sa vama radi :sad2:?
...nakon takvih stavova se pitate...zasto vas danas muskarci manje cjene :sad2: ...

Pozdravljam temu...:ok: ...

Mislis ono kad im nesto ne uspe pa kao ma dobro je a pljujem u saksiju:lol:

Ma i to bih radio...samo kad bi htjele da kuhaju :mrgreen: ...jeo bi i bljutavo i slano...samo da joj ne pokvarim trud (: ...
Dzordzi...ja ne znam kako je to kod tebe...ali ja GLADAN nisam nizasta :sad2: ...

Ozbiljno ti kazem :dzentlmen: ...
Eh da je vise takvih kao ti...:cool: ...

Ma i to bih radio...samo kad bi htjele da kuhaju :mrgreen: ...jeo bi i bljutavo i slano...samo da joj ne pokvarim trud (: ...
Dzordzi...ja ne znam kako je to kod tebe...ali ja GLADAN nisam nizasta :sad2: ...

Ozbiljno ti kazem :dzentlmen: ...
Eh da je vise takvih kao ti...:cool: ...

Jaooo ovo mi je dobro...jeo bi i bljutavo i preslano :)...znas pametan si ti, u pocetku bi bilo takvo a onda bi vremenom
stekle vestine prave kuvarice.

Sta da ti kazem sem hvala za uvazavanje. :heart:

:(
šta one da rade? :((( čime onda da osvoje muškarca :(

ja se izvinjavam sto cu mozda spram teme ispoljiti negativan stav, ali moram primetiti da bajadera nije najbolji izbor u ovom slucaju
naime, zna se da je bajadera poslastica koju je prilicno lako napraviti, ne obuhvata izuzetno komplikovanu tehniku susenja kora na 50oC, niti kuvanje filova na pari, niti sham od belanaca...prosto je "smuti, pa prospi" tip kolaca, dusu dao za polusposobne zene, nije merodavan pri proceni osvajackih sposobnosti zena generacije Y (inace, odlican naziv generacije zena koje se odlikuju simbolicnim prisustvom muskog hromozoma)
mislim da bi mnogo bolji izbor bile princes-krofne
ako smem da primetim

Back