Gem collection club i Mega book

Kad prichash o advokatu jel mislish o Drashkovicu ?
Iz shtampe vidim da su , on , njegova zena i oba sina bili pohapsheni .
Ocigledno je da su oni bili na vrhu prevare .
Jel neko zna dali su svi oni pohapsheni ljudi josh u zatvoru , dali su osudjeni i konacno dali je sav onaj cirkus zatvoren , ili josh uvek mozda negde vergla cela pricha pod nekom novom reinkarnacijom ?

Jeste Draskovic je u pitanju on i njegovi sinovi su glavni u gemu preko posrednika koji je tvrdio da ih zna i da svaki gemovac radi za njih su mi nabacili ove pavijane da ih uclanim.Bili su ti Draskovici nesto kratko iza brave .Navodno su ih pokupili na jednom skupu gde su svi bili na gomili ali su se izvukli jer imaju neku stelu u sudu.
Sve je pokriveno papiroloski jer ti kupujes knjigu za tu lovu dakle daces dva i po soma za dve knjige koje vrede 2 evra.:per: mislim papir vredi 2 evra ali je sadrzaj istih bezvredan.Niko te ne vuce za usi da platis ako neces.

Poslednja izmena:
Jeste Draskovic je u pitanju on i njegovi sinovi su glavni u gemu preko posrednika koji je tvrdio da ih zna i da svaki gemovac radi za njih su mi nabacili ove pavijane da ih uclanim.Bili su ti Draskovici nesto kratko iza brave .Navodno su ih pokupili na jednom skupu gde su svi bili na gomili ali su se izvukli jer imaju neku stelu u sudu.
Sve je pokriveno papiroloski jer ti kupujes knjigu za tu lovu dakle daces dva i po soma za dve knjige koje vrede 2 evra.:per: mislim papir vredi 2 evra ali je sadrzaj istih bezvredan.Niko te ne vuce za usi da platis ako neces.
Kao nisu dve knjige nego cetiri,ovako pricati o GEM u a gemovac si,mislim da ti uopste nemas veze sa moralom.Te knjige da si procitao vrede vise od bilo koje fakultetske knjige jer delove iz istih koristi dosta predavaca na ekonomskim fakultetima i menandzmentu, i te iste knjige prodaju svojim ucenicima za debele pare.Ukoliko nisi upoznat sa stvarnoscu svaki predavac na fakultetu trazi da ucenik koristi njegovu knjigu.Inace bio sam kod prijatelja koji je strucnjak za kompove i programer je i zatrazio sam od njega da mi sazna tvoj e/mail a sa tim ko si ti.

Nema ih nesto Codera 75 , Evropende i strica im Arpada V ...
Mozda se ori iz Padinske , oooooooooo ....

Evo me. Krčkam pare koje sam zaradio zahvaljujući svom gem biznisu. Možeš samo da mi prdneš pod prozor. Para kaplje ko kiša, lebtejebo. Danas idem u najelitniji restoran u gradu da se najedem telećih medaljona.

Možete i vi da živite kao ja, samo se učlanite u GEM Collection Club-EU. To je poznata Evropska firma koja poštuje Evropske vrednosti, tako da je jasno da ne mož da promašite, jer se zna koliko su nam Evrointegracije pomogle u zadnjih 4-5 godina.

Meni nije jasno kako uopste postoje takvi ljudi koji mogu da veruju u takvu glupost zvanu GEM collection. Bio sam na sastanku u Panoniji. Pa to meni tamo lici na cirkus (pljeskanje, igranje po stolicama...) skroz neozbiljno. Ljudska glupost nema granica. Inace sam vrlo skroman covek tako da mi netreba besan auto ili bilo kakav, posto svugde idem biciklom i to buvljackom od 50e (ako bog da oticicu i na more biciklom). Tako da te price o velikim sumama novca i lebu bez motike kod mene ne prolaze. Ja mislim da te ljude koji na to nasedaju treba leciti u glavu.

Да ли неко зна шта се на крају догодило са овим преварантима?
Јел' истина да што пише овде на форуму да су пуштени 19. децембра?

Или, дај Боже, пјевају у мардељу "ООООООООООО ГЕМ"

Јако добар снимак...
Није ми било мрско да га погледам до краја.
Свака част ономе ко је направио цели овај пројекат и све ово снимио, јер треба људи да се клоне оваквих превараната.
Интересантно је оно што су сви који су уплатили новац повјеровали својим најближим... (Жао ми је оног момка из снимка, њега зезнула пријатељица којој је он помогао)
Углавном, људи су помало и похлепни, али очајни...

Предлажем свима да погледају снимак!

Poslednja izmena:

Back