Gem collection club i Mega book

Gde si Pancho Vanila:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: da li si platio parking za konja:zcepanje:
Nego da te pitam nesto kako si podigao tu svoju vikend platu u banci? sa recima " Ruke u vis":think:

Naravno, u banci da .. ali ne dizem, sve mi to ide na devizni racun, nemam razloga da dizem. A sto se Vanile tice, nemam pojma o cemu pricas.
Dali zelis da ti posaljem na mail izvod iz banke ? aj daj mail adresu pametnjakovicu.

Ja bi pored legende na temu , m. demokrate , voleo da se tu vrate i XXM , Gem samo Gem ( rotvajler ...) i Coder 75 , ako ne radi biznisa koji jedni teshko mogu da objasne a drugi da shvate ,... ondak radi drushtva ,peripetija i zezanja .
U slucaju da ovde ne bude pretstavnika obe strane ,nema o cemu vishe da se pricha ...
Sve je to ok, ali meni nije do ubedjivanja, ili da bilo koga zovem od vas. Ja imam svoju strukturu vec i radim sa njima, ne zelim nikoga da zovem i ako bi zeleli ne bi mogli da radite sa mnom.
Ja sada zaradjujem "malo" bolje, i samo vas posmatram, a vi se svadjajte kako zelite. :D

Jeste sa 5 cifara, al' ima mala kvačica - isplata je u negativnim evrima, znaš ti to isto tako dobro kao i svi mi ovde. Nego 'aj te pitam nešto u poverenju (vi svi ostali zažmurite, nemo' čitate poruke koje nisu vama upućene ): Prvo, kolk'o si dužan - krediti, pozajmice i sl (samo zaduženja u vezi poslovnog proboja koji samo što nije)? Drugo, pod koliko si se nickova ovde pojavljivao? Mož' grešim dušu, ali sve mi se nešto javlja da ti je stil pisanja skroz isti kao i kod jednog tvog kolege GEM-ovca (odatle izvlačim neke, mora se priznati, interesantne zaključke)... Može i još jedno pitanjce za kraj? Vi ostali na temi lepo žmurite kao i do sada, ko može da da odgovore na tako škakljiva pitanja ako svi čituckaju? Daklem, odakle crpete znanja iz marketinga, raznorazne metodice manipulacije, high pressure sales techniques i sl? Iz te veeeelike četvorotomne knjige, ili vam na sastancima dele neke skriptice? Jel traže pare i za to? Ako traže, stvarno su bezobrazni, ljudi se tu polomiše od posla, rezultati i mršavi i više nego izvesno će tek da mršave, pa još neko da bude toliko drzak da traži pare preko svega toga. 'Aj se dogovorimo ti i ja, da ti ja držim malo časove iz manipulisanja na naučnoj osnovi, ovako slabo koga možeš da upecaš, vidim da si lepo naučio gradivo, samo je primena gradiva jadac, među nama budi rečeno malo ti slabije ide , a ti da mi obećaš da nećeš da čerupaš one siromašne što tih par hiljada evra moraju da odgladuju, nego one s kvalitetnijim runom, (može i već ošišanom vunom) (lapsus! htedoh reći sa par 'iljada evra viška)? ... Do we have a deal? ;)

Ohoho, vidim da si ti bio na poslovnom sastanku. Pa zar nisi uplatio i sada ti je zao? E, sine moj, nije to za svakoga. Koliko ja shvatam, svi ste vi bednici neki ovde, sem nachmish-a, on je korektan covek, bez obzira sto iskopao sekiru.
Jeste, ja sam pozajmio investiciju, nije tajna. Za mesec dana sam je vratio. Znate sta je tuzno? Sto pored dosta velike kompanije koju imam i to ne u selu kako sam pisao naravno, nisam imao 2290€ da uplatim! A imam oko 300 radnika. Placam doprinos 3.450.000 dinara mesecno drzavi, plate preko 5.000.000 dinara, i nemam za investiciju !! Zato sam se ja odlucio za GEM! Malo mi je falio da zakasnim sa uplatom. Sto ne nick-a tice, ne krijem se ja ni od koga, i nisam bio ranije ni pod jednim nickom, ali sve je to nebitno. Vi bednici koji ste se nakacili na ovaj forum samo da bi za**bavali nekoga cete svakako naci nesto u mojim postovima za provokaciju. Slusajte, meni to ne smeta, kao sto sam i rekao, ja vam se samo smejem. A vi koji ste bili na sastanku, niste uplatili zato sto niste imali, ili ste jako pametni pa ste mislili da je ovo prevara, eee jb* sada je vec kasno. Ja sam rekao sebi, probacu, vidim kljuc mog uspeha u GEM-u. I tu sam, radim, radim, ucim i zaradjujem. Kao menadzer zaradjujem malo vise. Zasto je to problem ? Koji dugovi, sta pricate ? Nemate vi pojma. Ko vam je kriv sto niste prihvatili a sada ljubomorni, zavidni i nije vam nista ostao sem dobacivanja na forumu. Neko to iz sale, a neko iz ljubomore. Mogu i to da shvatim, znate vi dobro da ovo sljaka i da moze puno puno da se zaradi. A ni lova nije za svakoga. Mora neko da nas posluzi u restoranu, da nam odnese smece, da nam cisti odelo, itd ... pa sta bi mi bez vas ??? Svako nek radi svoje, svako nek radi sto zna i u cemu je dobar ... Meni ne smeta sto nachmish ima BMW i Freelander ili sta vec u garazi i da ima podno grejanje, milion evra i sta jos, pa neka ima, zasto da ne ?? Zar nije tako? :D Zasto vama smeta ako mi zaradjujemo? Pa imali ste i vi priliku, sto je niste iskoristili ? :D Mora da ste iz Srbije svi vi koji tako razmisljate, pa sta ste mogli da vidite? Drzava nas pljacka, nema se para, male su plate, pa sada ne verujete da i vi mozete ziveti kao oni na zapadu?! A mozete .... :D verujte mi, ja znam .... ja uzivam ... :D

Poslednja izmena:
Gledaj samo sibicara kako svoju navlakusu provlaci "pozajmio novac koji mu se vratiom kroz mesec dana" cuj ti XXM, Pancho :) Coder il ko zna sta si zaista si smesan i tragican ako mislis da ces ovde nekoga da upecas sa tom forom.Ako si stvarno to sto jesi zasto onda gubis vreme na ovom forumu gde kako ti kazes obitavaju oni koji nose smece, posluzuju vas bogatune.:)Tolko si smesan da je to za bukvar Pancho Vanila.:):):):)

PS Da li zaista imas brkove i bradu kao onaj Ridjobrki Pancho.:)

Gledaj samo sibicara kako svoju navlakusu provlaci "pozajmio novac koji mu se vratiom kroz mesec dana" cuj ti XXM, Pancho :) Coder il ko zna sta si zaista si smesan i tragican ako mislis da ces ovde nekoga da upecas sa tom forom.Ako si stvarno to sto jesi zasto onda gubis vreme na ovom forumu gde kako ti kazes obitavaju oni koji nose smece, posluzuju vas bogatune.:)Tolko si smesan da je to za bukvar Pancho Vanila.:):):):)

PS Da li zaista imas brkove i bradu kao onaj Ridjobrki Pancho.:)
Ja ne znam ko je Pancho i mozda sam ja smesan, a ti si bednik iz Banata ako tako pricas ... :D

Ohoho, vidim da si ti bio na poslovnom sastanku. Pa zar nisi uplatio i sada ti je zao? E, sine moj, nije to za svakoga. Koliko ja shvatam, svi ste vi bednici neki ovde, sem nachmish-a, on je korektan covek, bez obzira sto iskopao sekiru.
Jeste, ja sam pozajmio investiciju, nije tajna. Za mesec dana sam je vratio. Znate sta je tuzno? Sto pored dosta velike kompanije koju imam i to ne u selu kako sam pisao naravno, nisam imao 2290€ da uplatim! A imam oko 300 radnika. Placam doprinos 3.450.000 dinara mesecno drzavi, plate preko 5.000.000 dinara, i nemam za investiciju !! Zato sam se ja odlucio za GEM! Malo mi je falio da zakasnim sa uplatom. Sto ne nick-a tice, ne krijem se ja ni od koga, i nisam bio ranije ni pod jednim nickom, ali sve je to nebitno. Vi bednici koji ste se nakacili na ovaj forum samo da bi za**bavali nekoga cete svakako naci nesto u mojim postovima za provokaciju. Slusajte, meni to ne smeta, kao sto sam i rekao, ja vam se samo smejem. A vi koji ste bili na sastanku, niste uplatili zato sto niste imali, ili ste jako pametni pa ste mislili da je ovo prevara, eee jb* sada je vec kasno. Ja sam rekao sebi, probacu, vidim kljuc mog uspeha u GEM-u. I tu sam, radim, radim, ucim i zaradjujem. Kao menadzer zaradjujem malo vise. Zasto je to problem ? Koji dugovi, sta pricate ? Nemate vi pojma. Ko vam je kriv sto niste prihvatili a sada ljubomorni, zavidni i nije vam nista ostao sem dobacivanja na forumu. Neko to iz sale, a neko iz ljubomore. Mogu i to da shvatim, znate vi dobro da ovo sljaka i da moze puno puno da se zaradi. A ni lova nije za svakoga. Mora neko da nas posluzi u restoranu, da nam odnese smece, da nam cisti odelo, itd ... pa sta bi mi bez vas ??? Svako nek radi svoje, svako nek radi sto zna i u cemu je dobar ... Meni ne smeta sto nachmish ima BMW i Freelander ili sta vec u garazi i da ima podno grejanje, milion evra i sta jos, pa neka ima, zasto da ne ?? Zar nije tako? :D Zasto vama smeta ako mi zaradjujemo? Pa imali ste i vi priliku, sto je niste iskoristili ? :D Mora da ste iz Srbije svi vi koji tako razmisljate, pa sta ste mogli da vidite? Drzava nas pljacka, nema se para, male su plate, pa sada ne verujete da i vi mozete ziveti kao oni na zapadu?! A mozete .... :D verujte mi, ja znam .... ja uzivam ... :D
Kako je fino kad se motivaciona psihologija shvati u najširem smislu, pa još poveruješ da svi imaju IQ najviše 90, pa bude milina... Imaš 300 radnika a ovamo rintaš kod drugog? Pa to se na fejsu kaže komentara bez. Inače baš bi mi ti škodilo da budeš malo bedan kao ja, ne bi imao sad problem da povratiš tih 2000-3000 'iljadarke. Inače baš nikako nisam mog'o da privatim ponudu, ne živim u Sr pa da takova preduzEtja kao GEM mogu da rade a da te odma' ne pošalju na jedno 40-50 godina iza brave, minimum ;) Kad si mi tol'ko sposoban za bizMis što ne dođeš ovamo, znaš koje pare mož' namlatiš, em ljudi mogu da polože po 20000-30000$, a ako još proda kuću, ohoho, a ne da se stiskaju za tu neku crkavicu, em ima više od 300 miliJona stanovnicI pa može da se razvija bizMis do neslutjenE razmerE... :hahaha: , ako te u'apse za organizovanjE Ponzi scheme pa osude na jedno minimum 50 godinE, šta da se radi, bez rizik nema zaradA :hahaha:

Jedan predlog za tebe: 'aj sad ti lepo priznaj da si ovo gore sve isprepisivao iz skriptice što vam dele na sastancima, i kaži pošteno pred svima kol'ko si u buli (msm koliko si ti sam puk'o, plus oni što te jure da biju što si ih navuk'o), pa ćemo da učinimo dobro delo: organizujemo sakupljanje dobrovoljnih priloga za tvoje oslobođenje iz kamatnog ropstva ovde na krstarici, svaki član priloži po pola €, mi odavde po ceo 1€ ti si slobodan čovek, 'oćeš tako da se više ne mučiš da ovde juriš žrtve kad ih nema - Da ti kažem jednu tajnu: al' samo među nama, važi? Ti što mogu da se navuku uopšte ne umeju ni da uključe kompjuter, a kamo li da otvore nalog na nekom forumu, znači tvoje ciljne grupe ovde nema... Nego ti lepo prihvati ponudu, objavimo tvoj pokajnički video na youtube, ovde i svakom srpskom forumu (plus hr i ostalim), ti tu opišeš šemicu (nama ne moraš, mi znamo), lepo upozoriš ljude da se ne 'vataju k'o muve na lepak, pokaješ se i zamoliš za oproštaj par njih što si ih prevario da uđu u bulu (iz priloga se prvo njima vrate pare, pa onda tebi, ostatak ide na kampanju prosvešćivanja i razobličavanja - imaš priliku da se proslaviš, postaneš medijska ličnost i budući lovac na prevarante)...
To ti je drugar JEDINA šansa da se izvučeš iz živog blata, inače agoniji nema kraja, neće biti kraja ni konca mukama i noćima bez sna, i sakrivanju od navučenih... Šta ako ti i dovedeš još nekog, a onda ti u GEMU kažu da se taj predomislio u zadnjem trenutku, i ti ostao bez para za dovođenje novog člana, a njemu narede da ćuti inače i ostaje bez uloga i najure ga? Mogu oni da organizuju sastanke i tamo gde ti ne znaš, pa i da ne vidiš tog novog što "nije primljen"...

Razmisli, PA LEPO PRIZNAJ SVE, OPIŠI OVDE DO U NAJSITNIJE DETALJE KAKO RADI VAŠA ŠEMICA KAKO SE NAVLAČE ŽRTVE, KAKO SU TEBE PREVARILI, NAVEDI IMENA "MENADŽERA" IZ GEM-a, SVA KOJA ZNAŠ - ja ću to da malo uobličim bez promene onog što kažeš pa to lepo ide u sve novine, i ti si se izvuk'o suv iz vode... Znaš kad krenu da hapse i kažnjavaju, može da se desi i da pohapse i one što su dovodili nove članove, kažu "znao si da je prevara a opet si to radio", i to je jedna od opasnosti... Ovako te uzmu za svedoka pokajnika, pa ti ne vadiš kestenje iz vatre za tamo nekog za kog ne znaš ni da'l postoji, ni kako se zove, ni gde je, ni ko je ni šta je...

Ponuda važi SAMO TRI DANA, posle toga šaljemo svim televizijama sve što si ovde napisao, pa će ti se pre a posle kasti samo da li je baš to čist pos'o kao što vam pričaju... :evil:

Kako je fino kad se motivaciona psihologija shvati u najširem smislu, pa još poveruješ da svi imaju IQ najviše 90, pa bude milina... Imaš 300 radnika a ovamo rintaš kod drugog? Pa to se na fejsu kaže komentara bez. Inače baš bi mi ti škodilo da budeš malo bedan kao ja, ne bi imao sad problem da povratiš tih 2000-3000 'iljadarke. Inače baš nikako nisam mog'o da privatim ponudu, ne živim u Sr pa da takova preduzEtja kao GEM mogu da rade a da te odma' ne pošalju na jedno 40-50 godina iza brave, minimum ;) Kad si mi tol'ko sposoban za bizMis što ne dođeš ovamo, znaš koje pare mož' namlatiš, em ljudi mogu da polože po 20000-30000$, a ako još proda kuću, ohoho, a ne da se stiskaju za tu neku crkavicu, em ima više od 300 miliJona stanovnicI pa može da se razvija bizMis do neslutjenE razmerE... :hahaha: , ako te u'apse za organizovanjE Ponzi scheme pa osude na jedno minimum 50 godinE, šta da se radi, bez rizik nema zaradA :hahaha:

Jedan predlog za tebe: 'aj sad ti lepo priznaj da si ovo gore sve isprepisivao iz skriptice što vam dele na sastancima, i kaži pošteno pred svima kol'ko si u buli (msm koliko si ti sam puk'o, plus oni što te jure da biju što si ih navuk'o), pa ćemo da učinimo dobro delo: organizujemo sakupljanje dobrovoljnih priloga za tvoje oslobođenje iz kamatnog ropstva ovde na krstarici, svaki član priloži po pola €, mi odavde po ceo 1€ ti si slobodan čovek, 'oćeš tako da se više ne mučiš da ovde juriš žrtve kad ih nema - Da ti kažem jednu tajnu: al' samo među nama, važi? Ti što mogu da se navuku uopšte ne umeju ni da uključe kompjuter, a kamo li da otvore nalog na nekom forumu, znači tvoje ciljne grupe ovde nema... Nego ti lepo prihvati ponudu, objavimo tvoj pokajnički video na youtube, ovde i svakom srpskom forumu (plus hr i ostalim), ti tu opišeš šemicu (nama ne moraš, mi znamo), lepo upozoriš ljude da se ne 'vataju k'o muve na lepak, pokaješ se i zamoliš za oproštaj par njih što si ih prevario da uđu u bulu (iz priloga se prvo njima vrate pare, pa onda tebi, ostatak ide na kampanju prosvešćivanja i razobličavanja - imaš priliku da se proslaviš, postaneš medijska ličnost i budući lovac na prevarante)...
To ti je drugar JEDINA šansa da se izvučeš iz živog blata, inače agoniji nema kraja, neće biti kraja ni konca mukama i noćima bez sna, i sakrivanju od navučenih... Šta ako ti i dovedeš još nekog, a onda ti u GEMU kažu da se taj predomislio u zadnjem trenutku, i ti ostao bez para za dovođenje novog člana, a njemu narede da ćuti inače i ostaje bez uloga i najure ga? Mogu oni da organizuju sastanke i tamo gde ti ne znaš, pa i da ne vidiš tog novog što "nije primljen"...

Razmisli, PA LEPO PRIZNAJ SVE, OPIŠI OVDE DO U NAJSITNIJE DETALJE KAKO RADI VAŠA ŠEMICA KAKO SE NAVLAČE ŽRTVE, KAKO SU TEBE PREVARILI, NAVEDI IMENA "MENADŽERA" IZ GEM-a, SVA KOJA ZNAŠ - ja ću to da malo uobličim bez promene onog što kažeš pa to lepo ide u sve novine, i ti si se izvuk'o suv iz vode... Znaš kad krenu da hapse i kažnjavaju, može da se desi i da pohapse i one što su dovodili nove članove, kažu "znao si da je prevara a opet si to radio", i to je jedna od opasnosti... Ovako te uzmu za svedoka pokajnika, pa ti ne vadiš kestenje iz vatre za tamo nekog za kog ne znaš ni da'l postoji, ni kako se zove, ni gde je, ni ko je ni šta je...

Ponuda važi SAMO TRI DANA, posle toga šaljemo svim televizijama sve što si ovde napisao, pa će ti se pre a posle kasti samo da li je baš to čist pos'o kao što vam pričaju... :evil:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::D:D:D:D:Djaoj kretencino, nemas ti blage veze sa zivotom, bednice sa sela :DDDDDDDDDDDD JEDVA CEKAM DA TI TO KRETENCINO POSALJES TELEVIZIJAMA. PA ZASTO TO NE URADIS ???????????? AJDE ......
NE SMES DRUGAR ? CEGA SE PLASIS ? PA SALJI TO ................... ti mora da si bio na p.s. prijatelju ........ajde pa nas prijavi, ko vas sprecava u tome, ako mislite da mi radimo na "crno" prijavite NAS,. SVI ZNATE GDE SE ODRZAVAJU SKUPOVI ....

Poslednja izmena:
Znamo i mi ko si ti Pancho Vanila.:) sibicaru jedan kamuflirani.
Gde je onaj Patak da te razotkrije do kraja.

Pančo Vanila

Polubrat Sime Strahote iz jedne od epizoda Brzog Gonzalesa.
Za razliku od Sime koji je amerikanac, Pančo je, kao i señor Brzi koji se inače zabavlja sa sestrama svih miševa, iz Mexica.

1.-Koliko ti je uzeo Hoze?
-Skoro šest pezosa.

2. -Zdravo čika bandit.
-Uuuuuuu, rasturiću tog čoveka, tog, tog,...miša?

3. -Preostalo mu je samo jedno mesto, i kad tuda prodje biće ono- zbogom mišu!
-Evo ti ga tvoj metak!

Poslednja izmena:
Znamo i mi ko si ti Pancho Vanila.:) sibicaru jedan kamuflirani.
Gde je onaj Patak da te razotkrije do kraja.
ako me znas, cekam te ispred moje kuce, dolazis ??????????????????????????????????????????????????
dodji seljacino iz banata :)))) tu sam, dodji, gde si ???? ajde, o's da ti dam broj telefona ??? dacu ti pred svima, o's ti dati svoj ??????????
daj mi broj, pa da se cujemo, ajde.
moj broj je 065/468-82-688, svako kome smeta nesto, da mi se javi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemojte sms slati, pozovite !!!!!!

Poslednja izmena:
Aha evo ga Ridjobrki Coder 75 alijas Pancho Vanila:rotf::rotf:

Pogledajte sta sam nasao u arhivi.
Internet je cudo.:zcepanje:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Hitno mi treba savet u vezi biznisa.
Original postavio korisnik Panco Vanila: 27.10.2007 21:12 |
Biznis Ekonomija .Zaključano
Ocenilo 130 korisnika .pregleda 39754

Imam ponudu za jedan fantastican posao ali nisam siguran sta je tacno u pitanju.
Jedan poznanik mi je ponudio da me uvede u posao koji ce mi obezbediti ekstra zaradu bez rada i ja jedino treba da obezbedim 2290 evra za start.
Bio sam na prvom sastanku i odusevio sam se atmosferom koja je tamo vladala.Bio sam sa ljudima koji su svi bili uspesni i videlo se da su puni love.
Nisam siguran koliko je to sve po zakonu i koliko mogu verovati tom poznaniku posto znam da je redovno u nekim prevarama i da je vrlo mutan lik.
Znam da je mnoge ojadio i da je proneverio mnogo novca ali opet ne mogu da odolim da se na brzinu obogatim.
Takvu atmosferu nisam nikada video, od mene se trazi da se u roku od tri dana izjasnim da li sam u igri ili odustajem.

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Poslednja izmena:
Aha evo ga Ridjobrki Coder 75 alijas Pancho Vanila:rotf::rotf:

Pogledajte sta sam nasao u arhivi.
Internet je cudo.:zcepanje:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Original postavio korisnik Panco Vanila: 10-19-2007 21:12 |

Imam ponudu za jedan fantastican posao ali nisam siguran sta je tacno u pitanju.
Jedan poznanik mi je ponudio da me uvede u posao koji ce mi obezbediti ekstra zaradu bez rada i ja jedino treba da obezbedim 2290 evra za start.
Bio sam na prvom sastanku i odusevio sam se atmosferom koja je tamo vladala.Bio sam sa ljudima koji su svi bili uspesni i videlo se da su puni love.
Nisam siguran koliko je to sve po zakonu i koliko mogu verovati tom poznaniku posto znam da je redovno u nekim prevarama i da je vrlo mutan lik.
Znam da je mnoge ojadio i da je proneverio mnogo novca ali opet ne mogu da odolim da se na brzinu obogatim.
Takvu atmosferu nisam nikada video, od mene se trazi da se u roku od tri dana izjasnim da li sam u igri ili odustajem.

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

paperinos, ja i dalje namam pojma ko je taj pancho, ali daj mi ti tvoj broj telefona, pa da se mi cujemo, kako sam i ja dao svoj broj ako imas muda. Nazovi me, pa me ubedi za tvoj stav :D

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::D:D:D:D:Djaoj kretencino, nemas ti blage veze sa zivotom, bednice sa sela :DDDDDDDDDDDD JEDVA CEKAM DA TI TO KRETENCINO POSALJES TELEVIZIJAMA. PA ZASTO TO NE URADIS ???????????? AJDE ......
NE SMES DRUGAR ? CEGA SE PLASIS ? PA SALJI TO ................... ti mora da si bio na p.s. prijatelju ........ajde pa nas prijavi, ko vas sprecava u tome, ako mislite da mi radimo na "crno" prijavite NAS,. SVI ZNATE GDE SE ODRZAVAJU SKUPOVI ....
Dva dana Mr coder, ni sekund duže... Što bi ti škodilo da si ovoliki kreten ko ja, pa ne moš se opisati... Bojim se da će da ti sve ovo debelo presedne, a to što će tek da bude problema sa vraćanjem love, ejjjj. Kolk'o mi ti fali da povratiš ulog? Svih 2000 evrića? :hahaha:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975

E moj bata coder75, 36 godina a navataše mi te ko muvu na lepak, što je to gadno kad ne umeš da misliš na vreme... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mr Coder, alias Pančo Vilja, ovaj, htedoh reći Vanila :D

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975

Koja transformacija, od perspektivnog bizMismena koji ništa ne radi a lova pada s neba do očajnika koji zapomaže po forumu. Misliš da možeš da me uvrediš? Pa kad bih ja još uzimao u obzir takve genije k'o ti, još u kranjem očaju i depresiji crnjoj od mraka...

'Aj sad da vidimo kako je sve počelo:

>>Imam ponudu za jedan "fantastican posao" ali nisam siguran sta je tacno u pitanju.<<

Naučnofantastičan posao Mr Coder, naučnofantastičan da nema gde više!
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

>>Jedan poznanik mi je ponudio da me uvede u posao koji ce mi obezbediti ekstra zaradu bez rada i ja jedino treba da obezbedim 2290 evra za start. Bio sam na prvom sastanku i odusevio sam se atmosferom koja je tamo vladala.Bio sam sa ljudima koji su svi bili uspesni i videlo se da su puni love.<<

Pošto su mi tebe navatali na to da su "svi uspešni i puni love" sad si mi i ti "uspešan i pun love" - daj se bre vrati na zemlju, život nije naučnofantastični film...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

>> Nisam siguran koliko je to sve po zakonu i koliko mogu verovati tom poznaniku posto znam da je redovno u nekim prevarama i da je vrlo mutan lik. Znam da je mnoge ojadio i da je proneverio mnogo novca ali opet ne mogu da odolim da se na brzinu obogatim.<<

Eto vidiš, ojadio je i tebe, još si sam doneo runo na šišanje s ondulacijom, a ovamo mi se nešto frajerišeš, a i "nisi siguran da li je sve po zakonu", pa to ćeš da vidiš kad budete na TV-u, Mr Koder lično, šefovi pobegli da vare plen negde na sigurnom a on se znoji... Ojadio mi te je pa te ošišao samo tako, pa se sad tu prenemažeš po forumu, daj bre čoveče osvesti se, imaš 36 godina a ovamo ko da još u obdanište ideš. Lepo se pokaj, pa ćemo da te odjadimo, al' moraš sve da procvrkućeš ko kanarinac - lakše se cvrkuće na forumu nego pred istražnim sudijom, sam si rekao da je to sumnjiva rabota... Predaj se sam, izlaza ti nema!!!
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Zapazimo sad ovo:

Kao prvo GEM nije firma, to jeudruzenje gradjana, udruzenje kao i svaki drugi.
Procitao sam tu dosta gluposti, mozda i istine, znam samo jedno. U firmi sam 2 meseca i zaradio sam 3500€
Moze se pricati sve i svasta, to je istina, nemam zasto da lazem na ovom forumu, ne zelim ja nikoga prevariti niti opljackati.
I ja sam mislio da je prevara kada sam prvi put otisao (da si nastavio da misliš ne bi sad očajavao po forumu :hahaha: ), znao sam i za prethodnu firmu, koja je kopirala ovu, zvala se GEN (Global Education Network), bio sam i tamo clan, slicnu sumu sam uplatio, sve sam izgubio (pa i GEM-u si uplatio, pa ćeš i tu da izgubiš baš sve, opet!). Ali ljudi GEM funkcionise, nema lazi, nema prevare, mi stvaramo USPESNE ljude, meni su drugari, rodbina, kumovi u poslu i svi zajedno zaradjujemo.
Pa gde Vi mozete u Srbiji zaraditi 3500€ za mesec i po dana ili za 2 meseca ?
Ja sam prvi radni dan zaradio preko 500€ (500€ prvog dana, a posle samo 3500€ za dva meseca, pa kako sad to?!) !!! Pa gde to ima (ima, ovde kod mene, u EU, u tvojoj glavi i nigde više) ?? Samo kod nas! A ulozeni novac ... pa uložio sam U SEBE (i sad još uLAŽEŠ sebe, al neće to dugo da mi te drži, da viš samo kakva depresija čeka iza ugla, ajoooj :hahaha:)

A sada, vidi ti š'a je bata postig'o za par meseci, nema tu levo desno:

"Jeste, ja sam pozajmio investiciju, nije tajna. Za mesec dana sam je vratio. Znate sta je tuzno? Sto pored dosta velike kompanije koju imam i to ne u selu kako sam pisao naravno, nisam imao 2290€ da uplatim! A imam oko 300 radnika.(eeeej bre čoveče! Prosvesti se, dođi sebi!!! Pa jel ti veruješ u ovo što si napisao? Ako veruješ, da znaš da imaš ozbiljan problem, samo i sam znaš da je u pitanju lažuckanje) Placam doprinos 3.450.000 dinara mesecno drzavi, plate preko 5.000.000 dinara, i nemam za investiciju ("Ima" čovek 300 radnika, a nema 2290€, kako da ne! Prosto za nepoverovati! Znaš što ne možeš da nađeš tih 5-6 žrtvica za šišanje sa onduliranjem? ZATO ŠTO NE UMEŠ NI DA LAŽEŠ!!!)!! Zato sam se ja odlucio za GEM! Malo mi je falio da zakasnim sa uplatom (bio bi ti život sad 300% lepši da si zakasnio!!). Sto ne nick-a tice, ne krijem se ja ni od koga, i nisam bio ranije ni pod jednim nickom, ali sve je to nebitno."

I sad će neko da ti proveruje, 'oće, 'oće, kako da ne! PRESTANI DA LAŽEŠ SAMOG SEBE I IZVLAČI SE OD TIH LOPOVA DOK NIJE PREKASNO! Tražiće ti oni još, i još i još love, a po tvom očaju se vidi da si već puk'o! Uozbilji se bre čoveče,36 godina već imaš, eeej, a ložiš se tu ko srednješkolac! Kaži sebi: ZA'EBAŠE ME, SVAKA ŠKOLA SE PLAĆA... A ne tu da piskaraš sve i svašta i da "biješ" pola foruma.

Poslednja izmena:
ne vidim ni jednu e-mail adresu a ni jedan broj telefona, pa da se cujemo ili eventualno vidimo mi licno!!! mozemo mi pisati tu sta god zelimo, ajde pa ko mi je najblize da dodjem do njega i da mu pokazem moje zarade uzivo, a ne da vas ubedjujem tu preko foruma se moze svasta pisati.
sa ovim vanilom ne znam sta zelite, ali ok, bicu ja vanila.
Mile sa Klise, aj da se vidimo u NS, tebi veruju tu forumasi, imas skoro 20.000 postova, dodjem ja do tebe i pokazem ti ja moje zarade, sta velis ?

Back