Kako je fino kad se motivaciona psihologija shvati u najširem smislu, pa još poveruješ da svi imaju IQ najviše 90, pa bude milina... Imaš 300 radnika a ovamo rintaš kod drugog? Pa to se na fejsu kaže komentara bez. Inače baš bi mi ti škodilo da budeš malo bedan kao ja, ne bi imao sad problem da povratiš tih 2000-3000 'iljadarke. Inače baš nikako nisam mog'o da privatim ponudu, ne živim u Sr pa da takova preduzEtja kao GEM mogu da rade a da te odma' ne pošalju na jedno 40-50 godina iza brave, minimum

Kad si mi tol'ko sposoban za bizMis što ne dođeš ovamo, znaš koje pare mož' namlatiš, em ljudi mogu da polože po 20000-30000$, a ako još proda kuću, ohoho, a ne da se stiskaju za tu neku crkavicu, em ima više od 300 miliJona stanovnicI pa može da se razvija bizMis do neslutjenE razmerE...

, ako te u'apse za organizovanjE Ponzi scheme pa osude na jedno minimum 50 godinE, šta da se radi, bez rizik nema zaradA
Jedan predlog za tebe: 'aj sad ti lepo priznaj da si ovo gore sve isprepisivao iz skriptice što vam dele na sastancima, i kaži pošteno pred svima kol'ko si u buli (msm koliko si ti sam puk'o, plus oni što te jure da biju što si ih navuk'o), pa ćemo da učinimo dobro delo: organizujemo sakupljanje dobrovoljnih priloga
za tvoje oslobođenje iz kamatnog ropstva ovde na krstarici, svaki član priloži po pola €, mi odavde po ceo 1€ ti si slobodan čovek, 'oćeš tako da se više ne mučiš da ovde juriš žrtve kad ih nema - Da ti kažem jednu tajnu: al' samo među nama, važi? Ti što mogu da se navuku uopšte ne umeju ni da uključe kompjuter, a kamo li da otvore nalog na nekom forumu, znači tvoje ciljne grupe ovde nema... Nego ti lepo prihvati ponudu,
objavimo tvoj pokajnički video na youtube, ovde i svakom srpskom forumu (plus hr i ostalim), ti tu opišeš šemicu (nama ne moraš, mi znamo), lepo upozoriš ljude da se ne 'vataju k'o muve na lepak, pokaješ se i zamoliš za oproštaj par njih što si ih prevario da uđu u bulu (iz priloga se prvo njima vrate pare, pa onda tebi, ostatak ide na kampanju prosvešćivanja i razobličavanja - imaš priliku da se proslaviš, postaneš medijska ličnost i budući lovac na prevarante)...
To ti je drugar JEDINA šansa da se izvučeš iz živog blata, inače agoniji nema kraja, neće biti kraja ni konca mukama i noćima bez sna, i sakrivanju od navučenih... Šta ako ti i dovedeš još nekog, a onda ti u GEMU kažu da se taj predomislio u zadnjem trenutku, i ti ostao bez para za dovođenje novog člana, a njemu narede da ćuti inače i ostaje bez uloga i najure ga? Mogu oni da organizuju sastanke i tamo gde ti ne znaš, pa i da ne vidiš tog novog što "nije primljen"...
Razmisli,
PA LEPO PRIZNAJ SVE, OPIŠI OVDE DO U NAJSITNIJE DETALJE KAKO RADI VAŠA ŠEMICA KAKO SE NAVLAČE ŽRTVE, KAKO SU TEBE PREVARILI, NAVEDI IMENA "MENADŽERA" IZ GEM-a, SVA KOJA ZNAŠ - ja ću to da malo uobličim bez promene onog što kažeš pa to lepo ide u sve novine, i ti si se izvuk'o suv iz vode... Znaš kad krenu da hapse i kažnjavaju,
može da se desi i da pohapse i one što su dovodili nove članove, kažu "znao si da je prevara a opet si to radio", i to je jedna od opasnosti... Ovako te uzmu za svedoka pokajnika, pa ti ne vadiš kestenje iz vatre za tamo nekog za kog ne znaš ni da'l postoji, ni kako se zove, ni gde je, ni ko je ni šta je...
Ponuda važi SAMO TRI DANA, posle toga šaljemo svim televizijama sve što si ovde napisao, pa će ti se pre a posle kasti samo da li je baš to čist pos'o kao što vam pričaju...