Gem collection club i Mega book

Moj rodjeni brat se u zadnjih mesec dana dosta promenio.Cesto ga vidjam kako nekuda ide u odelu,primecujem da se promenio puno u svakom pogledu a na sva moja pitanja odgovara kako mi nista jos uvek ne moze reci i kako ce doci vreme da sve saznam.Upravo juce mi je uputio poziv za neki poslovni sastanak u nedelju i obecava mi velike pare.Sve mi to lici na ovu pricu sa foruma i nisam sigurna sta bi trebalo da uradim,HELP...

Da sad ne bih prezvakavao istu pricu, to je verovatno gem.
E sad, ono u sta je tvoj brat upao u principu nije strasno osim jedne sitnice. Tesko da moze da nadje na ulici nekog ko ce da pljune 2300 evra i da se uclani.To je osnovni problem gemovaca.Onda potezu za najrodjenijim da bi se iscupali.
Eto, vidis kako te braca zove na poslovni sastanak...
z:hm:

Moj rodjeni brat se u zadnjih mesec dana dosta promenio.Cesto ga vidjam kako nekuda ide u odelu,primecujem da se promenio puno u svakom pogledu a na sva moja pitanja odgovara kako mi nista jos uvek ne moze reci i kako ce doci vreme da sve saznam.Upravo juce mi je uputio poziv za neki poslovni sastanak u nedelju i obecava mi velike pare.Sve mi to lici na ovu pricu sa foruma i nisam sigurna sta bi trebalo da uradim,HELP...

:snesko:

Sto se tice Gem-a ne znam nijednog Gemovca,ne baratam nekim cinjenicama,i ja sam procitao ove stvari sa foruma...ali ti jedno mogu reci:
AKO JE RODJENI BRAT U STANJU DA TI UCINI BILO STA NAZAO,TAJ COVEK JE BOLESTAN I TREBA GA LECITI!
A AKO TI NE VERUJES RODJENOM BRATU VEC TRAZIS ODGOVOR I POMOC NA FORUMU,ONDA TI NE VERUJES NI SAMOJ SEBI,NI SVOME OCU NI MAJCI...
STEGNI ZUBE I VIDI STA TI BRAT NUDI I CIME SE TO ON BAVI...MOZDA,AKO NIJE LOSE ZA NJEGA NECE BITI NI ZA TEBE...KO TO ZNA....pa nam javi sta je bilo...

Sto se tice Gem-a ne znam nijednog Gemovca,ne baratam nekim cinjenicama,i ja sam procitao ove stvari sa foruma...ali ti jedno mogu reci:
AKO JE RODJENI BRAT U STANJU DA TI UCINI BILO STA NAZAO,TAJ COVEK JE BOLESTAN I TREBA GA LECITI!
A AKO TI NE VERUJES RODJENOM BRATU VEC TRAZIS ODGOVOR I POMOC NA FORUMU,ONDA TI NE VERUJES NI SAMOJ SEBI,NI SVOME OCU NI MAJCI...
STEGNI ZUBE I VIDI STA TI BRAT NUDI I CIME SE TO ON BAVI...MOZDA,AKO NIJE LOSE ZA NJEGA NECE BITI NI ZA TEBE...KO TO ZNA....pa nam javi sta je bilo...

Jes', jadan ti, ne znas ni jednog gemovca..
:D
Nemoj da urlas po forumu.Vec daj devojci 2,3k evra kad si takav dusebriznik..Nek iscupa brata iz bule.
z:mrgreen:

Dobro je sto si potrazila pomoc ovde,bar tebe da spasimo ako ti se vec brat upecao!!!
Citaj malo postove u nazad i sve ce ti biti jasno!
NEMOJ DA NASEDNES!!! (procitaj moje postove)!!!

ko te sisa kad si glup?!da si pametan radio bi,ali nisi i sad su ti svi drugi krivi,ma vazi i onda je mrmot umotao cokoladu u foliju.kako nko moze bilo koga da ubedi da da i jedan dinar ako on to nece?pusti me folirancija,kao tebe ubedjivali,ti nisi hteo,a onda si dao,pa sa cemo ovako da postavimo stvari,startuje te gej tip,obradjuje te tri dana i ti mu das...hoces li?naravno ako nisi gej.(nemam nista protiv homoseksualaca,da se ne protumaci pogresno)nije tu problem,u tvom moralu,nego si video da nisi dovoljno pametan da bi radio,pa su ti sad drugi krivi,akriv si sam jer nemas mozga.trba drugi da misli umesto tebe.sto se tice mene,ja necu puci sigurno,a tebi ostajesamo da pljujes jer ne znas daradis i ne znas nista drugo da radis

Drago mi je sto aktivno ucestvujes na forumu!!! Ljudi koji citaju postove (a ima dosta onih koji traze pomoc),mogu na tvom primeru, tacno da vide kakav profil ljudi radi u GEM-u a ti odlicno reprezentujes tu mracnu skupinu !!!
(puci ces ubrzo a da toga nisi ni svesna)!!!

CLAN SAM OVOG FANTASTICNOG UDRUYENJA DUGO I NE MOGU VISE DA IZDRZIM, A DA NE KOMENTARISEM OVAKVE GLUPOSTI KOJE LANSIRATE I TRUJETE OVAJ NAROD. SVAKO KO SE OPREDELIO ZA OVO POSLOVANJE I BIO UPORAN NEMA ZA CIM DA ZALI-POSTAO JE USPESAN. ON ZNA KAKO JE I KOLIKO SAMOM SEBI I SEBI DRAGIM LJUDIMA POMOGAO DA ZARADE VELIKI NOVAC I ULEPSAJU SVOJ ZIVOT, ZIVE KVALITETNIJE...LJUDI KOJI OVU PRILIKU NISU DOBILI ILI JE NISU PREPOZNALI I ISKORISTILI MOGU SAMO DA SE DO KRAJA ZIVOTA PITAJU DA LI JE OVO MOGUCE?! JA I SVI MI ZNAMO DA SU NAS USPEH,SRECA I ZADOVOLJSTVO,NASI AUTOMOBILI I STANOVI...POTVRDA SVEGA OVOGA. LJUDI SAMO TREBA DA RAZMISLJAJU SVOJOM GLAVOM I DA DONESU ODLUKU (KAKVA GOD ONA BILA) IZA KOJE CE STAJATI CELOG ZIVOTA I ZBOG KOJE CE BITI ISKRENO SRECNI! SVAKO IMA PRAVO DA BIRA DA LI CE BITI ZRTVA OKOLNOSTI ILI GOSPODAR SITUACIJE!

Dobro su te izribali na tim seminarima,vidi se u tvom izlaganju! I ti si odlican primer kao i ova tvoja prijateljica Sonja,da ljudi shvate koliko ste BOLESNI !!!
Pavi ste "Gospodari Situacije" !!!z:cry:

Osecas se pozvanim?
Gresis sinko,grrrrdno gresis

Ma belive, opusti se, nije psihic los...
On je ono sto mi zovemo 'promasena licnost'
Niti je pokvaren, niti bezobrazan..
Sere ovde kao foka a garant je nesto tipa-tehnicar za mineralogiju ili za organizator umetnickuh aktivnosti..'
On je psiholog samo po tome sto bi to zeleo da bude.ovo mu je trening za dopisnu skolu psihologije..
pusti ga...
;)

Sere ovde kao foka a garant je nesto tipa-tehnicar za mineralogiju ili za organizator umetnickuh aktivnosti..'
On je psiholog samo po tome sto bi to zeleo da bude.ovo mu je trening za dopisnu skolu psihologije..
pusti ga...
;)

Mislis?
Ne bih rekla...za tehnicara i organizatora treba kakvo-takvo obrazovanje,a sudeci po postovima,ne bih rekla da ga ima.
A o tome da li je pokvaren- pa... ako je aktivni clan pomenutih tzv "firmi",a znamo da jeste-sta onda pricati? Psihic+Sonja=pohlepa,prevara,obmana

Cini mi se da su i tebi skratili vunicu z:lol:

pusti ga...
;)

Mislis?
Ne bih rekla...za tehnicara i organizatora treba kakvo-takvo obrazovanje,a sudeci po postovima,ne bih rekla da ga ima.
A o tome da li je pokvaren- pa... ako je aktivni clan pomenutih tzv "firmi",a znamo da jeste-sta onda pricati? Psihic+Sonja=pohlepa,prevara,obmana

Za vas dvoje nemam sto lose da kazem osim
da vam tako vam i treba.TU gde ste treba i da ostanete.

Bila sam danas na prezentaciji,glava mi jeste kao bubanj ali mogu reci da nije sve bas tako kao sto se pise po forumu!Prica jeste slicna ali cela zamisao i ideja poslovanja je mnogo bolja od onoga kako je to ovde prezentovano!Ne radi se o klasicnom dovodjenju ljudi jer su potrebne samo tri pozitivne osobe i nista vise!Otisla sam sa velikim predrasudama vec spremna da odbijem posao ali sam saslusala pricu do kraja i ukapirala sve!SA PONOSOM MOGU RECI DA SAM PRIHVATILA POSAO I DA NEMAM ZA CIM DA ZALIM!!!Niko nije mali pa da bude prevaren!Sad kapiram zasto se malo Gemovaca smara po ovim forumima,nemaju potrebe za tim!I naravno da ni meni prozivke i uvrede nece uopste smetati!

Bila sam danas na prezentaciji,glava mi jeste kao bubanj ali mogu reci da nije sve bas tako kao sto se pise po forumu!Prica jeste slicna ali cela zamisao i ideja poslovanja je mnogo bolja od onoga kako je to ovde prezentovano!Ne radi se o klasicnom dovodjenju ljudi jer su potrebne samo tri pozitivne osobe i nista vise!Otisla sam sa velikim predrasudama vec spremna da odbijem posao ali sam saslusala pricu do kraja i ukapirala sve!SA PONOSOM MOGU RECI DA SAM PRIHVATILA POSAO I DA NEMAM ZA CIM DA ZALIM!!!Niko nije mali pa da bude prevaren!Sad kapiram zasto se malo Gemovaca smara po ovim forumima,nemaju potrebe za tim!I naravno da ni meni prozivke i uvrede nece uopste smetati!

Iskreno smo pokusali da ti pomognemo ali na zalost nije vredelo!!!
Moram priznati,nazalost,da postoji mnogo ljudi u srbiji,kao sto si ti,koji lako padnu na njihove slatke price! Izgleda da nema leka za nas!

Ukapiraces veoma brzo (vec za 20-ak dana),da si se grdno zajebala (samo jos treba i da nam priznas).
Tesko je priznati!!!

Iskreno smo pokusali da ti pomognemo ali na zalost nije vredelo!!!
Moram priznati,nazalost,da postoji mnogo ljudi u srbiji,kao sto si ti,koji lako padnu na njihove slatke price! Izgleda da nema leka za nas!

Ukapiraces veoma brzo (vec za 20-ak dana),da si se grdno zajebala (samo jos treba i da nam priznas).
Tesko je priznati!!!

Pa zar ne vidis da je ovo osmislio neki Gem prevarant. Kao prvo ne zna o cemu je rec,pa onda odlazi na predstavu i tamo se odusevljava njihovom ponudom,kao prihvata posao i potom nas obavestava kako je to savrseno . Oni iz Gem-a su teski prevaranti,svasta ce im pasti na pamet samo da ubede ljude da je to cime se bave super i da im uplate pare. Ne zaradjuju se tako pare,na muci svojih prijatelja i rodbine.Oni pokusavaju da unovce poverenje svojih najblizih,a to je nesto najjadnije.z:((

Nisi ti juce prihvatila to sto su ti ponudili,davno su oni tebe zeznuli.Samo posto razumni ljudi nece da vam se pridruze,a samim tim ne mozes da povratis svoj novac koji si im poklonila,sada na ovaj nacin pokusavate da ubedite ljude da treba da bace 2290 evra u "bunar zelja"z:poz:..

Naravno da nece niko da te vredja.
Samo nas obavesti koje su to tri osobe koje ces da uvedes u igru?
I da li te tri mogu da nadju jos tri...
I te tri jos tri...
Od tih 27 ljudi koji se ukljuce, ti ces samo vratiti svoje pare i nesto sitno zaraditi.
Pod uslovom da sve budu sposobne da navuku jos tri...
itd...
z:poz:

Naravno da nece niko da te vredja.
Samo nas obavesti koje su to tri osobe koje ces da uvedes u igru?
I da li te tri mogu da nadju jos tri...
I te tri jos tri...
Od tih 27 ljudi koji se ukljuce, ti ces samo vratiti svoje pare i nesto sitno zaraditi.
Pod uslovom da sve budu sposobne da navuku jos tri...
itd...
z:poz:

Tacnije 39 ljudi, jer ona nadje 3 osobe pa te 3 jos 9,to je 12 i tih 9 jos 27, to je ukupno 39 ovaca da bi ona zaradila i to je njoj savrsena ponuda.

Pozdrav ljudi! Eto i ja da se oglasim.. Jos jedna zrtva Gem coll.-hahah! Da, sve sam procitala...
Iskustva su sl. kao i kod vecine, samo ona negativna naravno.. Dozivljaj kao gost, ocajan, gomila ludaka!
Kada su mi usli u kucu sa pricom zelis li da zaradis nesto vise novca, odmah sam znala da je u pitanju neki MLM sistem, mada oni poricu da je to MLM, jer MLM navodno znaci duplikacija, a ovo nije to. Hahah razlika jedina u tome sto mozes da prestignes svog asistenta, budalastine, isti vrag...kako kazu al drugo pakovanje... Svejedno, isti princip prevare, samo jos gori, tj. jedan od najgorih za koji sam do sada cula! Naravno, posto sam ocajna, trazim posao, po zavrsetku faxa, prihvatila sam da odem i vidim. Znajuci da je user, potvrdili su cutanjem, jer niko lud ne bi otisao pri saznanju nekih od cinjenica... i tako..odvukli me tamo, mojom voljom na kraju krajeva, sama sam kriva sto sam pristala. Traze mi pare za neki dokument, kako bi proverili da li sam krivicno gonjena-haha, kad ono ni manje ni vise, ulaznica za poslovni sastanak, tj. pranje mozga. . A posto sam u startu znala da je ovako nesto u pitanju, doslo mi je da povratim tamo, pitam se samo gde je svest ovih ljudi, tj na kom je nivou? Ko lud danas, nudi posao? Ko pristupa sa motivacionim pitanjima, nalik, zelis li da zaradis nesto vise novca ili da postanes milioner? haha,.,.
Sabotaza fakultetsko obrazovanih ljudi... i tako dalje....da ne pominjem sve peripetije i cinjenice, jer je dosta vas to sve i napisalo..
Samo zelim reci, ej Gemovci ZBOG OVAKVIH POSLOVA IZMEDJU OSTALOG-(DA NE SPOMINJEM KONTROLORE I JE*ENI SISTEM), JE NASTAO DIS-BALANS u svetu I EKONOMSKA KRIZA!! NIJE RACIONALNO! Pranje para! Trajat ce jedno vreme, ali svakog momenta moze da pukne....Neke stvari se obiju o glavu! Jednom Vas je policija rasterala, a sad su vam knjige cover, kupili ste sansu za dalji razvoj posla....Fascinantna je ljudska inteligencija, vrlo je visoka.. a senzacionalno je to kako su se dosetili da zarade brdo novca! Samo je, za ne poverovati kako jednostavno na pogresan nacinu-stranu koriste svoju inteligenciju! Moj domacin je meni rekao da imam kratak vidik, to znaci da on ima dug vidik, zar ne? Nema smisla reci tako, jeste, on ima dug vidik a veoma uzan..... Siroko gledati na stvari, generalno svet...covek moze beskonacno mnogo stvari da opazi, naravno ukoliko je svest na visokom nivou.....sto je vrlo vazno.....a sad ce Gemovac pomisliti da vredjam...ma ne, kratko objasnjenje: isto kako nemamo dovoljno razvijenu ekolosku svest..tako nemamo i za dr. stvari... toliko o tome, sta ih uce tamo.... put ka uspehu..hm?
Svi poslovi ove kategorije su posledica ocaja ljudi...jeste, istina je da je za to krivo onih 4% ljudi, koji kontrolisu nas 96%! Grozno ali realno... Ne krivim Gemovce, nisu ni oni sami svesni....zaludjeni su totalno, sludjeni, kao i svi mi.... samo eto neko se otrgne, neko se pusti niz kolotecinu....dopusti da drustvo utice na njega 100%...
Ajd da, skrenula sam malo s teme.. Tesko jeste zaraditi danas, al ljudi ovo je velika glupost... Slazem se sa vecinom..
Toliko od mene, ajde cujemo se ljudi.. :ztorba: :zpozdrav:

Back