,,Геј" популација и политика(избори)

ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:
Анкета о изборима са геј сајта.

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=23744
au,i za radikale glasaju :shock: :lol:

~Petar~:
pozdravio te 'prelepi plavokosi princ' :lol:
i plavooki putin
a042.gif

al razumem,i ja volim plavooke i plavokose princeve :lol:

_Milanche_:
Ljudi shvatite zemlja i nacija nece papredovati bez ekonomije koje opet nema bez novca i investicija.
Ako budemo imali Srbiju koja ima konlikt sa EU i sa SAD i ostalim silama i ne bude se uklopila u globalne tokove nece biti investicija kao sto ih sad ima zanemarljivo malo i nece biti novih radnih mesta ni zaposlenosti ni jake drzave.
Bez ovoga sve ostalo,price o nacionlanom identitetu,ovome,onome su besmilene.
Ko o cemu, ti o "investicijama". Ako treba da prodam dope za strane "investicije", neka hvala .
Sve je pitanje odnosa cene i principa : ako nesto mozemo da prodamo a da zadrzimo dostojanstvo, nema problema. Medjutim, nikada ne bi trebalo bas sve da bude na prodaju, bez obzira na cenu.

Salvantis:
Ko o cemu, ti o "investicijama". Ako treba da prodam dope za strane "investicije", neka hvala .
Sve je pitanje odnosa cene i principa : ako nesto mozemo da prodamo a da zadrzimo dostojanstvo, nema problema. Medjutim, nikada ne bi trebalo bas sve da bude na prodaju, bez obzira na cenu.
ma niko ti ne trazi da prodas tupe to samo tupe neki koji supevaju da osvajai glasove na tkavim lazima ali zaboravimo to.
Sta to ne bi trebalo da bude privatizovano na sta mislis?

_Milanche_:
ma niko ti ne trazi da prodas tupe to samo tupe neki koji supevaju da osvajai glasove na tkavim lazima ali zaboravimo to.
Sta to ne bi trebalo da bude privatizovano na sta mislis?
Infrastruktura, javna preduzeca od nacionalnog znacaja, rudna i prirodna bogatsva, skolstvo, zdravstvo...

Nego bas si nasao temu da pricas o procesu privatizacije :D

Zato nemoj da skrecete sa teme, nego lepo i jasno da se izjasnite o podrsci Zarku Koracu i njegovim nastojanjima da Srbija bude vise otvorena prema gay populaciji. Pa nije valjda da se sada bas svi ogradjuju od Koraca :confused:

Salvantis:
Infrastruktura, javna preduzeca od nacionalnog znacaja, rudna i prirodna bogatsva, skolstvo, zdravstvo...

Nego bas si nasao temu da pricas o procesu privatizacije :D

Zato nemoj da skrecete sa teme, nego lepo i jasno da se izjasnite o podrsci Zarku Koracu i njegovim nastojanjima da Srbija bude vise otvorena prema gay populaciji. Pa nije valjda da se sada bas svi ogradjuju od Koraca :confused:
infrastrukura se nigde ne privatizije.
Sto se tice javnih preduzeca tu je sarena situacija negde je su totalno privatna kao nor u SAD negde je mesovito negde su drzavna ali svud se ide na sve vecu provatizaciju tako da ne znam sto bi mi bili razliciti od ostalih.
SKolstvo,zdravstvo svud postoji drzavno kao i privatno tu niko cak i ne pominje nekakvu privatizaciju.
Pa sad kad pogledam ti se skoro u svemu tome slazes sa nama LDP-ovcima:-)
ok necemo bise o privatizaciji nastavljamo o sexu :-)

Salvantis:
pa ja se od Koraca ne ogradjum njemu svaka cast ali sam za nizi novo prava gej populaciji od njega.
Ustvari jedino gde bi im ogranicio prava jeste u pravu na zakljucenje braka.

Back