Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
au,i za radikale glasaju :shock:ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:

i plavooki putin~Petar~:pozdravio te 'prelepi plavokosi princ'![]()

al razumem,i ja volim plavooke i plavokose princeve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au,i za radikale glasaju :shock:ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:
i plavooki putin~Petar~:pozdravio te 'prelepi plavokosi princ'![]()
Ko o cemu, ti o "investicijama". Ako treba da prodam dope za strane "investicije", neka hvala ._Milanche_:Ljudi shvatite zemlja i nacija nece papredovati bez ekonomije koje opet nema bez novca i investicija.
Ako budemo imali Srbiju koja ima konlikt sa EU i sa SAD i ostalim silama i ne bude se uklopila u globalne tokove nece biti investicija kao sto ih sad ima zanemarljivo malo i nece biti novih radnih mesta ni zaposlenosti ni jake drzave.
Bez ovoga sve ostalo,price o nacionlanom identitetu,ovome,onome su besmilene.
ma niko ti ne trazi da prodas tupe to samo tupe neki koji supevaju da osvajai glasove na tkavim lazima ali zaboravimo to.Salvantis:Ko o cemu, ti o "investicijama". Ako treba da prodam dope za strane "investicije", neka hvala .
Sve je pitanje odnosa cene i principa : ako nesto mozemo da prodamo a da zadrzimo dostojanstvo, nema problema. Medjutim, nikada ne bi trebalo bas sve da bude na prodaju, bez obzira na cenu.
zato sto bez investicije necmo napredovati niti smanjenje zaposlenosti.Salvantis:Ko o cemu, ti o "investicijama". .
Infrastruktura, javna preduzeca od nacionalnog znacaja, rudna i prirodna bogatsva, skolstvo, zdravstvo..._Milanche_:ma niko ti ne trazi da prodas tupe to samo tupe neki koji supevaju da osvajai glasove na tkavim lazima ali zaboravimo to.
Sta to ne bi trebalo da bude privatizovano na sta mislis?
infrastrukura se nigde ne privatizije.Salvantis:Infrastruktura, javna preduzeca od nacionalnog znacaja, rudna i prirodna bogatsva, skolstvo, zdravstvo...
Nego bas si nasao temu da pricas o procesu privatizacije![]()
Zato nemoj da skrecete sa teme, nego lepo i jasno da se izjasnite o podrsci Zarku Koracu i njegovim nastojanjima da Srbija bude vise otvorena prema gay populaciji. Pa nije valjda da se sada bas svi ogradjuju od Koraca![]()
pa ja se od Koraca ne ogradjum njemu svaka cast ali sam za nizi novo prava gej populaciji od njega.Salvantis:Zato nemoj da skrecete sa teme, nego lepo i jasno da se izjasnite o podrsci Zarku Koracu i njegovim nastojanjima da Srbija bude vise otvorena prema gay populaciji. Pa nije valjda da se sada bas svi ogradjuju od Koraca![]()
Ako vidi seraserhead sta pises po ovom forumu, ima odmah da te izbace iz stranke_Milanche_:Takodje ne bi uvodio neke vrste pozitivne diskriminacije tipa da u preduzecima mora biti zaposlen odredjen broj homoseksualaca i slicne gluposti.
nece LDP ti je tava opcija konkurencija ideja...nije to kao u SRS da te odma teraju napolje ako mislis drugacije u tome i jes razlika...Salvantis:Ako vidi seraserhead sta pises po ovom forumu, ima odmah da te izbace iz stranke![]()
HAHAHA_Milanche_:nece LDP ti je tava opcija konkurencija ideja...nije to kao u SRS da te odma teraju napolje ako mislis drugacije u tome i jes razlika...
Secikesa:Nisam bas mogao sve da procitam ali,sta bilo ko sa bilo kim radi u svojoj kuci to me se ne tice i ne treba da me se tice ali,kada to iznesu na ulicu da moje buduce dete to gleda,te fegete, onda me se tice i to me se mnogo tice i rezignira i razljucuje, nikada ne treba u Srbiji odobriti feget parade,nikada.