ГЕЈ насиље на Крстарици ...

Колико вас нервирају "конекције" на Крсти ?

• Језиво ме нервира ! =$&"$#&%=?"&?#%#?)"/ (псовка)

• Ужасно ме нервира - нема оправдања!

• Нервира ме али сам пун разумевања за проблематику.

• COOL сам ! Свеједно ми је.

• Мене ништа не може да изнервира !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eremita:
И ја сам се више пута жалио Јоминију, али узалуд, очигледно.

Установио сам да када се код конектују модови (Обер,Ирон,Јомини) - одмах долази до кочења целог програма. Да ли то они чине намерно или не то не знам - али ту је проблем.
А зашто га не решавају - не знам, можда би било корисно да направиш Анкету, тј. Петицију са захтевом да "господа" поправе програм.

Dragi Mito, ne znam zašto ti se koči na mene, Jominija i Obera?
Nisi naš tip! Nema šaje... Ni procentualno...

Šalu na stranu, problem je sasvim druge prirode.

Iron Lord:
Dragi Mito, ne znam zašto ti se koči na mene, Jominija i Obera?
Nisi naš tip! Nema šaje... Ni procentualno...

Šalu na stranu, problem je sasvim druge prirode.
Iron smije li se saznat ta priroda?

p.s.
U zadnjih 15 godina nijesam bio toliko bombardovan na moju privatnu @adresu od nepoželjnih - smeće-mailova ka ovih nekolko mjeseci od kad sam pristupio krstarici. :evil: :evil:
Ono, jes da taj smrad ne dopre do mog računara no biva u Telecom - @fahu izbrisano, al to moram autorizovat pa je smorno i :evil: :evil: :evil:

Moj IT-Fahman veli da je to zato što otvaram sajt-krstaricu :roll:
Iron ili Laci vi ste isto specijalisti nat tom polju. Može komentar (na PP ;) )

monti7-krstas:
Iron smije li se saznat ta priroda?

p.s.
U zadnjih 15 godina nijesam bio toliko bombardovan na moju privatnu @adresu od nepoželjnih - smeće-mailova ka ovih nekolko mjeseci od kad sam pristupio krstarici. :evil: :evil:
Ono, jes da taj smrad ne dopre do mog računara no biva u Telecom - @fahu izbrisano, al to moram autorizovat pa je smorno i :evil: :evil: :evil:

Moj IT-Fahman veli da je to zato što otvaram sajt-krstaricu :roll:
Iron ili Laci vi ste isto specijalisti nat tom polju. Može komentar (na PP ;) )

I ja sam dugo lupao glavu... Ajd ovako...
Većina ljudi koristi OutlookExpress. Većina gluposti (virusi, crvi, spyware) je pisano za Internet Explorer.
Sad udji u taj internet expolorer, otvori options, nadji content, my profile - i šta?
Sve adrese iz OutlookExpress-a su ti tu tj preko IE-a može pristupiti adress.dat fajlu OE-a.
E ako možeš da vidiš ti, da li to može da vidi neki crv, spyware?

Kada sam to video - rekoh Lasha Tumbai i jednom i drugom - Mozilla Firefox (brži je od opere a dodaci su čudo) i Mozilla Thunderbird.

Takodje, mail adresu na koju mi danas stiže tona SPAM-a, ranije sam ostavljao svakome...
Znam da je moj komp čist ali šta je sa računarima drugih ljudi???
SPAM ti nije počeo odmah... zar ne?

Iron Lord:
Većina ljudi koristi OutlookExpress. Većina gluposti (virusi, crvi, spyware) je pisano za Internet Explorer.
Sad udji u taj internet expolorer, otvori options, nadji content, my profile - i šta?
Sve adrese iz OutlookExpress-a su ti tu tj preko IE-a može pristupiti adress.dat fajlu OE-a.

Kada sam to video - rekoh Lasha Tumbai i jednom i drugom - Mozilla Firefox (brži je od opere a dodaci su čudo) i Mozilla Thunderbird.

Takodje, mail adresu na koju mi danas stiže tona SPAM-a, ranije sam ostavljao svakome...

Boze, kad bi se ovo prevelo na srspski, mozda bi i meni pomoglo :?
Jedino sto znam je da i ja koristim Mozillu Firefox, i znam da vec ce dve godine kako nemam problema sa crvima i slicnim "insektima" a adresu na yahoo sam ugasila (ocajni su) i presla na gmail.
To je sve sto znam, a mozda mi vise nije ni potrebno?!
Skidam muziku, filmove i tako to...i da, ratujem sa Krstaricom, ona nece kad ja mogu, a ja ne mogu kad ona hoce da "razgovaramo" :roll:

Просечан корисник не води рачуна о update оперативног система, ретко ко има лиценцирани ОС.
Tu je SP2 za XP (firewall), pored toga treba imati dobar AV (antivirus) redovno ga update-ovati, zatim jedan Ad-Aware SE Personal i jedan tipa CCleaner. I sistem je zaštićen. Vrlo.

Ali, sve ovo nema veze s povremenim teškoćama oko pristupa forumu. Problem je u "Krsti" - potpuno, a oni valjda imaju adekvatne majstore. Dijagnostika sa strane nije poželjna. Poželjno je opisati simptome jer tamošnjim analitičarima može da posluži ... Email, nema nikakve veze s ovim, osim ako u 23:30 ne krene automatsko slanje mail-ova korisnicima pa zaguši sistem ...

Iron Lord:

Hvala na opširnost. :lol: Spam nije počeo odmah ali od pristupa krstarici se umnožio za 98%! Recimo posle posjete na forum "Spiegel-online" nemam spemova :|
No Abwehrsystem mi se stalno aktualizuje tako da nemam problema.

Privatno sam T- online. Službeno imam Lotus Notes od IBM i "kein Problem", mada tu radi jedno čitvo odjeljenje i održava sistem:lol:

Još jednom :lol: :lol:

Lacibg:
Просечан корисник не води рачуна о update оперативног система, ретко ко има лиценцирани ОС.
Tu je SP2 za XP (firewall), pored toga treba imati dobar AV (antivirus) redovno ga update-ovati, zatim jedan Ad-Aware SE Personal i jedan tipa CCleaner. I sistem je zaštićen. Vrlo.

Ali, sve ovo nema veze s povremenim teškoćama oko pristupa forumu. Problem je u "Krsti" - potpuno, a oni valjda imaju adekvatne majstore. Dijagnostika sa strane nije poželjna. Poželjno je opisati simptome jer tamošnjim analitičarima može da posluži ... Email, nema nikakve veze s ovim, osim ako u 23:30 ne krene automatsko slanje mail-ova korisnicima pa zaguši sistem ...

Bravo Laci za zadnju rečenicu. Identičnu (moguću) dijagnozu mi je i moj kolega iz IT službe da :| Koliko sam skonta i ti si službeno vezan sa ovom temom. :lol:

monti7-krstas:
Bravo Laci za zadnju rečenicu. Identičnu (moguću) dijagnozu mi je i moj kolega iz IT službe da :| Koliko sam skonta i ti si službeno vezan sa ovom temom. :lol:
Ma jok Monty, ja nemam nikakve službene veze s Krstaricom, korisnik sam potpuno običan kao i najveći broj nas. Službeno, imam veze sa IT u svojoj firmi, ali IT su širokog dijapazona ...

Lacibg:

Kada implementiraš sve dopune, siguran si samo da si ih implementirao. Sve ostalo ostaje na snazi. A i sistem se malkice uspori. Što se tiče windows firewall-a... Pa ako može ZoneAlarm da ga isključi onda šta je sa ostalim aplikacijama? A pored standardnih programčića postoje i vrhunski - samo čemu onda kompjuter?

monti7-krstas:
Hvala na opširnost. :lol: Spam nije počeo odmah ali od pristupa krstarici se umnožio za 98%! Recimo posle posjete na forum "Spiegel-online" nemam spemova :|
No Abwehrsystem mi se stalno aktualizuje tako da nemam problema.

Privatno sam T- online. Službeno imam Lotus Notes od IBM i "kein Problem", mada tu radi jedno čitvo odjeljenje i održava sistem:lol:

Još jednom :lol: :lol:

Da li vi to optužujete Krstu? Pomoći ću vam! Napravite još jedan nalog (hahahaha) pa proverite da li i na mail adresu koja je vezana sa najnovijim nalogom stiže spam. Pre toga proverite računar... Vidite, već bi se javili silni ojadjeni forumaši sa "i meni isto i meni isto"

Back